Moderator: Misiek Bielsko
Partrola nie mam (narazie)Mroczny pisze:cza było z nami na wągry jechać.. w niedzielę ma być minus zylion i wiatr
Prażony ser-to główny punkt programu naszych wypraw w tamtym kierunku...kuba500 pisze:karwa wy to tam fajnie macie![]()
ja to se mogę na weekend patrolem skoczyć najwyżej na ser do Czech
![]()
Patrolem ja byłem...tym szybszymBogdan 4x4 pisze:Partrola nie mam (narazie)Mroczny pisze:cza było z nami na wągry jechać.. w niedzielę ma być minus zylion i wiatr
A pies mi nawet nie szczekną(ł) o wongrach...
Zupełnie się nie pyli, dodatkowo zmiana czasu ma być...Mroczny pisze:cza było z nami na wągry jechać.. w niedzielę ma być minus zylion i wiatr
Bogdan 4x4 pisze:Na Krościenku 2x 0,5 godziny.
Zero czepialstwa, wyłudzeń- pełna kultura.![]()
Nie zawsze tak było.
Przed bramkami pogranicznik spisuje markę, numery auta, pyta który raz na UA auto wjeżdżaselim pisze:kwity- jakieś trzeba jeszcze wypełniać ?
coś trzeba chować ,żeby na widoku nie było ?
sprawdzają numery ramy ?
Wymianę zrób wcześniej, np. "po drodze" w Rzeszowie.ppxt pisze:czy w kroscienku sa calodobowe kantory po stronie ukrainskiej, tak jak w medyce?
Bogdan 4x4 pisze:Wymianę zrób wcześniej, np. "po drodze" w Rzeszowie.ppxt pisze:czy w kroscienku sa calodobowe kantory po stronie ukrainskiej, tak jak w medyce?
W Medyce są całodobowe, w Krośćienku nie widziałem.
Pominąłeś pana stojącego między okienkiem a szlabanem przybijającego okrągłą pieczątkę i proszącego o 2 hrywny na kawę.Bogdan 4x4 pisze:Przed bramkami pogranicznik spisuje markę, numery auta, pyta który raz na UA auto wjeżdżaselim pisze:kwity- jakieś trzeba jeszcze wypełniać ?
coś trzeba chować ,żeby na widoku nie było ?
sprawdzają numery ramy ?i daje CI tę karteczkę.
W okienku zapytanie: gdzie i PO COjedziemy. Dostajesz dwie pieczątki i oddajesz karteczkę na wyjeździe.
Z powrotem ta sama historia.
Niestety, nie dociekliśmy w jakim celu ta karteczka...
Bogdan 4x4 pisze:Wymianę zrób wcześniej, np. "po drodze" w Rzeszowie.ppxt pisze:czy w kroscienku sa calodobowe kantory po stronie ukrainskiej, tak jak w medyce?
W Medyce są całodobowe, w Krośćienku nie widziałem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość