ahaandy79 pisze:Idź z Bogiem i nie grzesz więceja jak nazbierasz grzybów w lesie to do stolicy odprowadzić podatek do stosownego ministerstwa i czynny żal...
gruszkin pisze:wrodzona chęć poprawienia sobie humoru.
jak ulicą przechadza się tzw. "as", "mistrz", etc. to poprawia mi to humor.
jak czytam twoje wypociny typu chciałem nasrać komuś na kanapę ale właściciel mnie przegonił i nie cieszył sięz tego też mi się chce śmiać.
Incydent na KOTLARNI - GLIWICE.
Moderator: Misiek Bielsko
Re: Incydent na KOTLARNI - GLIWICE.
No widzisz 
Większa radość z jednego nawróconego niż z dziesięciu sprawiedliwych

Większa radość z jednego nawróconego niż z dziesięciu sprawiedliwych

gruszkin pisze:ahaandy79 pisze:Idź z Bogiem i nie grzesz więceja jak nazbierasz grzybów w lesie to do stolicy odprowadzić podatek do stosownego ministerstwa i czynny żal...
gruszkin pisze:wrodzona chęć poprawienia sobie humoru.
jak ulicą przechadza się tzw. "as", "mistrz", etc. to poprawia mi to humor.
jak czytam twoje wypociny typu chciałem nasrać komuś na kanapę ale właściciel mnie przegonił i nie cieszył sięz tego też mi się chce śmiać.
Nie mozesz odejsc z godnoscia?
Twoja kariera na tym forum jest skonczona. Oczywiscie, wiem,ze nie trzeba sie rejestrowac na forum, zeby jezdzic w terenie, ale wiekszosc obecnych tu osob jezdzi. I wcale nie sa idiotami. Przykleja sobie ywoja zacna twarz do twojego auta i jestes spalony. Auto zmienisz, ale i tak zawsze cie ktos rozpozna, jako "tego buraka co mu sie za duzo wydaje". I chwala im wszystkim za to. Takich troli nam nie trzeba. Bylo po pierwszym poscie polozyc uszy po sobie, przeprosic i obiecac poprawe. Moze wyszedlbys z twarza z tematu. A tak debil i tyle.
Ps. Zbior runa lesnego jest w jakis tam stopniu zwolniny z podatku - to apropos postu do Gruszkina
PPs. Nie wysylaj mi wiecej PW.

Ps. Zbior runa lesnego jest w jakis tam stopniu zwolniny z podatku - to apropos postu do Gruszkina
Ostatnio zmieniony ndz lis 20, 2011 9:14 pm przez Wojtek_W, łącznie zmieniany 1 raz.
y61 long `99 +2`TrailMaster +SuperWinch +ARB przod + inne swiatelka,przelaczniki,bagazniki...
Wojtek wysyła Ci pw z pogróżkami?
poka poka tylko udostępnij jako jakiś tomik poezji

Mów mi jeszcze mutowcu... też jesteś z sosnowca ? Z takimi gorolami to wiesz co robimy ? uwierz... nie chciał byś wiedzieć...
Po za tym po twoim wozie w avatarze wszystko widać i nic więcej pisać nie trzeba... " ARB przod + inne swiatelka,przelaczniki..."
widział on TEREN w ogóle ?
smiech na sali
Po za tym po twoim wozie w avatarze wszystko widać i nic więcej pisać nie trzeba... " ARB przod + inne swiatelka,przelaczniki..."
widział on TEREN w ogóle ?
smiech na sali

Wojtek_W pisze:Nie mozesz odejsc z godnoscia?Twoja kariera na tym forum jest skonczona. Oczywiscie, wiem,ze nie trzeba sie rejestrowac na forum, zeby jezdzic w terenie, ale wiekszosc obecnych tu osob jezdzi. I wcale nie sa idiotami. Przykleja sobie ywoja zacna twarz do twojego auta i jestes spalony. Auto zmienisz, ale i tak zawsze cie ktos rozpozna, jako "tego buraka co mu sie za duzo wydaje". I chwala im wszystkim za to. Takich troli nam nie trzeba. Bylo po pierwszym poscie polozyc uszy po sobie, przeprosic i obiecac poprawe. Moze wyszedlbys z twarza z tematu. A tak debil i tyle.
Ostatnio zmieniony ndz lis 20, 2011 9:19 pm przez andy79, łącznie zmieniany 1 raz.
dawaj dawaj andy.
nie krępuj się....
to może być ciekawe
nie krępuj się....
to może być ciekawe

Debil to cie robił.......debil i tyle.

Ostatnio zmieniony ndz lis 20, 2011 9:23 pm przez andy79, łącznie zmieniany 1 raz.
gruszkin pisze:Wojtek wysyła Ci pw z pogróżkami?![]()
eeee... nie ma sensu.

Nic specjalnego. Internetowy napinacz.
Ale czytam i bawie sie dobrze. A myslalem,ze oprocz tych kilku piwek nic mnie dobrego juz w ta niedziele nie spotka.

y61 long `99 +2`TrailMaster +SuperWinch +ARB przod + inne swiatelka,przelaczniki,bagazniki...
chyba jakiś 15 letni napinacz 

coś mi się wydaje że zesrałeś debiutalfanetman pisze:Przychodzi człowiek zorany po zabawie w terenie a i czyta co mu dobrzy ludzie napisali:
i pisać się odechciewa....
normalnie przedszkole... albo banda db.ixów (slang: górnik po 6 klasach podstawówki przeszkolony do pracy pod ziemią).. pisze człowiek obiektywnie jak temat wygląda, jak to widzą normalni ludzie - mający poszanowanie dla innych .... a ci nic tylko swoje... aż szkoda że sie człowiek odzywał... jak nie przedszkole, jak nie db.ixy to napewno ekipa "ludzi" specjalnej troski...
nic co bede pierdzielił ... trzeba autko szykowac i znowu w teren.

sorry - chyba się dałeś wypuścić a przecież miałeś rozsądnego pierwszego posta
BTW - ile tego napisałeś że już Ci się odechciewa

Nie zniechęcaj się,pracuj nad sobą, myślę że mimo wszystko masz dobre rokowania

Samurai 89 1.3 nie motany Sahara 205/70/15
tak mi się jakoś skojarzyło

interesujące i zaskakujące głębią skojarzeniegruszkin pisze:tak mi się jakoś skojarzyło

Samurai 89 1.3 nie motany Sahara 205/70/15
- Marcin-Kraków
-
- Kontaktowanie:
Dobra. Wystarczy.andy79 pisze:Debil to cie robił.......debil i tyle.
Y60 +4'' 34'' SS LTB -> Y61 +2'' 35'' KL-71
- w trakcie motania