Bandwidth Limit Exceeded
The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later.

Moderator: Misiek Bielsko
Bandwidth Limit Exceeded
The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later.
A zauwazyles, ze jest datowany na 2006 rok?kzh pisze:no przeciez podal link do listy krajow!
Poczytac. To sie tyczy pojazdu a nie twoich umiejetnosci prowadzenia auta.piotrck pisze:to jakiś dokument na zasadzie prawa jazdy. jak to wygląda ?
misman pisze:No to wie ktoś, jak z dostępnością benzyny ? Lepsza czy gorsza od ON ?misman pisze:A ja mam pytania takie, pewnie banalne, ale;
Jaka jest dostępność paliw na trasie ? tzn. np. max odcinek bez stacji paliwowej, oraz jakie paliwo jest łatwiej dostępne ? ON czy pendzyna ? Jeśli jest pendzyna, to jaka ? PB czy stara ołowiowa ? Duże rozbieżności cenowe między rodzajami?
Przejechałem C15 80 tyś. km i jestem zdania, że się nadaje na takie eskapadyPiRoman pisze:Mówiłem że C15...Czesław, Gazfan...? 2 edycja? kontynentalna?
Na Saharze może nie ale w równikowej to aż mlaskać będzieAkam pisze:Przejechałem C15 80 tyś. km i jestem zdania, że się nadaje na takie eskapadyPiRoman pisze:Mówiłem że C15...Czesław, Gazfan...? 2 edycja? kontynentalna?
, przynajmniej rdza go nie pożre w Afryce.
Na Saharę też się nada. Lekki, zwrotny, pójdzie górą po piachu bez problemu - trzeba tylko szybko jechaćsla66 pisze:Na Saharze może nie ale w równikowej to aż mlaskać będzieAkam pisze:Przejechałem C15 80 tyś. km i jestem zdania, że się nadaje na takie eskapadyPiRoman pisze:Mówiłem że C15...Czesław, Gazfan...? 2 edycja? kontynentalna?
, przynajmniej rdza go nie pożre w Afryce.
Jednego takiego bidoka w C15, żeśmy z piachu na którejś imprezie u Gruzina wyciągali...Akam pisze:Na Saharę też się nada. Lekki, zwrotny, pójdzie górą po piachu bez problemu - trzeba tylko szybko jechać
Wezmiesz sie do pracy......w koncukex_ pisze:No i wyprawa na blogu się skończyła.. I co teraz w pracy będę miał czytać?
W nowym OFF-Road PL reaktor naczelny delikatnie po Tobie pojechał za ten tekst.Igor V8 pisze:My tu budujemy potwory V8-siem ... szpeju montujemy sobie tonę ...
... a chłopaczyna obsranym Disco z kawałkiem stelażu do spania wyjechał sobie w pizdu ... na koniec świata![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość