ALBANIA 2012 - wrzesień
Moderator: Misiek Bielsko
ALBANIA 2012 - wrzesień
witam,
mam plan poprawic zeszloroczna albanie i urozmaicic ja paroma dodatkowymi punktami na ktore nie bylo czasu.
wyjazd na 2 tyg. albo od 14.09 albo od 28.09.
calosc trasy ok 5-5,5k km.
noclegi na dziko w ciekawych miejscach.
pytam tu ochetnych dolaczenia sie do auta lub calych aut, nie chce jechac w pojedynke a poki co mam malo zdecydowanych osob.
trase mam przygotowana i ciekawie rozplanowana, nie bedzie hardcoru ale umiejetnosci terenowe jak najbardziej wskazane.
jakby co wiecej info na priv.
mam plan poprawic zeszloroczna albanie i urozmaicic ja paroma dodatkowymi punktami na ktore nie bylo czasu.
wyjazd na 2 tyg. albo od 14.09 albo od 28.09.
calosc trasy ok 5-5,5k km.
noclegi na dziko w ciekawych miejscach.
pytam tu ochetnych dolaczenia sie do auta lub calych aut, nie chce jechac w pojedynke a poki co mam malo zdecydowanych osob.
trase mam przygotowana i ciekawie rozplanowana, nie bedzie hardcoru ale umiejetnosci terenowe jak najbardziej wskazane.
jakby co wiecej info na priv.
lr-lr-lr-xtz-e350
Re: ALBANIA 2012 - wrzesień
kurcze już miałem nadzieję, ja ruszam 1 września i nie mogę później
no a ja nie wyrobie sie wczesniej...dukat76 pisze:kurcze już miałem nadzieję, ja ruszam 1 września i nie mogę później
lr-lr-lr-xtz-e350
moj termin potwierdzony przez ekiipe to 21.09 - 07.10, szukam przynajmniej jednego auta do towarzystwa.
lr-lr-lr-xtz-e350
witam
w sumie są chęci auto i może czas - może i coś by się na jesień wymyśliło
możesz opisać pokrótce trasę?
krótki patrol i dwie osoby (może być na priva)
pzdr
w sumie są chęci auto i może czas - może i coś by się na jesień wymyśliło

możesz opisać pokrótce trasę?
krótki patrol i dwie osoby (może być na priva)
pzdr
My prawdopodobnie będziemy w tym czasie niedaleko, bo wybieramy się koło 25.09 do Czarnogóry, z nadzieją na zahaczenie o północną Albanię (konkretnie oczywiście Theth). Jak coś się skrystalizuje to dam znać. Dla zainteresowanych info o planowanej trasie: http://dirtyriders.pl/planowana-wrzesni ... e-albanii/.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Jadę do Albanii 16 września. Jednym z 2 samochodów - Jimny i 2 osoby albo X-trail i 4. Jak wiadomo ten Nissan to nie terenówka więc pozostaja tylko szutry.
z powodow organizacyjnych w tym terminie do albanii nie pojedziemy, zabieramy sie natomiast za rumunie na tydzien, od 21go.
albanie przekladamy na wiosne
albanie przekladamy na wiosne

lr-lr-lr-xtz-e350
-
-
Odradzam X-trail, mapy Albanii są mało dokładne i droga zaznaczona jako krajowa może się okazać stertą kamieni, przejechać może i da radę ale zawieszenie do wymiany. Jimny to zniesie bezboleśnie i będzie fun.harakiri pisze:Jadę do Albanii 16 września. Jednym z 2 samochodów - Jimny i 2 osoby albo X-trail i 4. Jak wiadomo ten Nissan to nie terenówka więc pozostaja tylko szutry.
- petercapri
sa calkiem dokladne, tylko nie informuja o stanie nawierzchnibladyrunner pisze:
Odradzam X-trail, mapy Albanii są mało dokładne i droga zaznaczona jako krajowa może się okazać stertą kamieni

Byłem w Albanii 2 x - LR D2 i X-trailem. Wyjazd turystyczny a nie wyprawowy więc X-trail dawał radę i jak się okazuje jadę Nissanem znowu.
-
-
Niby tak, ale jeśli jako droga główna zaznaczona jest górska ścieżka, to coś jest jednak nie do końca z tymi mapamipetercapri pisze:sa calkiem dokladne, tylko nie informuja o stanie nawierzchnibladyrunner pisze:
Odradzam X-trail, mapy Albanii są mało dokładne i droga zaznaczona jako krajowa może się okazać stertą kamieni

Miałeś fart, bo w Albanii nigdy nie wiesz kiedy droga zrobi się naprawdę kiepska i nie chodzi mi tu o typowo przeprawowe klimaty ale np. 70 km po kamieniach to zawieszenie suwa (i nie tylko ono) słabo zniesie.harakiri pisze:Byłem w Albanii 2 x - LR D2 i X-trailem. Wyjazd turystyczny a nie wyprawowy więc X-trail dawał radę i jak się okazuje jadę Nissanem znowu.
tubylcy to beczkami robią 

gg4987422
LR D2 -skurwiel
Rakieta - resorak nie-do-zajechania
LR D2 -skurwiel
- Damian
-
- Kontaktowanie:
nowszymi osobówkami też, parę razy w tygodniu

the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR
Ktos jedzie w czasie 15-30.09.12?
harakiri pisze:Ktos jedzie w czasie 15-30.09.12?
krwawy aka. petercapri
lr-lr-lr-xtz-e350
Nam się w końcu udało pojechać zgodnie z planem. 2 noclegi w Czarnogórze udało się rozbić w pięknych miejscach, a dzisiaj nocujemy w Szkodrze. Jutro wyruszamy do Theth. Ktoś jest w okolicy? 
Korzystając z dostępu do netu wklejam fotkę z noclegu w okolicach Jeziora Kapetanovo w Czarnogórze.

Pozdrawiam

Korzystając z dostępu do netu wklejam fotkę z noclegu w okolicach Jeziora Kapetanovo w Czarnogórze.

Pozdrawiam
W Theth idźcie koniecznie do wodospadu
-zajebista sprawa ...grunas czy jakoś tak się zowie
-zajebista sprawa ...grunas czy jakoś tak się zowie
gg4987422
LR D2 -skurwiel
LR D2 -skurwiel
-
-
hm... dokladnie o tym samym pomyslalem juz jakis czas temustaryemeryt pisze:Albania w planach na wiosnę 2013

masz juz jakies blizsze propozycje odnosnie terminu?
lr-lr-lr-xtz-e350
-
-
to sie bedziem kontaktowac na poczatku nowego roku, pewnie plany beda bardziej sprecyzowanestaryemeryt pisze:mnie pasuje każdy termin

lr-lr-lr-xtz-e350
-
-
Po skończeniu podziel się jakimiś fotami
- też o spaniu w dyskotece rozmyślam
- też o spaniu w dyskotece rozmyślam
gg4987422
LR D2 -skurwiel
LR D2 -skurwiel
-
-
pierwszy krok to był zakup lodówki waeco cd030 ,jeszcze jakiś zbiornik wody typu kamperowego i można będzie zacząć coś działać,tylny rząd siedzeń będzie wywalony , w DII chyba inaczej się nie da
VW T4syncro
Samurai 1,6 16V
Samurai 1,6 16V