Adres:
Położenie na mapie jest przybliżone
42.749785, 27.888322
Moderator: Misiek Bielsko
W samym Obzorze niestety nie - nastaw się na kwatery - cena za 3-4 osoby to 30-40 euro za apartament z klimą. Byłem tam 2 razy , kempingów nie uświadczysz - ja nie widziałem, ale kwater od groma. Co do ciszy - nie jest to typowy kurort typu Złote Piaski, więc nie ma aż takich tłumów, plaża świetna, długa, podczas wiatru - fale niesamowite, fajna zabawa. Lokalizację, którą podał wyżej kolega to już parę km od Obzoru. Możesz dojść plażą w kierunku płd do pierwszego klifu ( ok. 2 km) na tzw skałki - świetne miejsce do pływania, nawet dla małych dzieci - woda sama unosi ( koniecznie okulary, żeby patrzeć na dno) - czysta woda jak marzenie, nurkowania, zbierania muszli, łowienia małż, ryb kuszą - konieczne buty ( jest ostro ), za tym klifem roztacza się widok niczym z LOST serialu.( choć może tak działała miejscowa Rakijakpeugeot pisze:jadę w tamtym kierunku ale peugeotem partnerem - da radę dojechać do plaży w okolicy obzoru autem czy mam się nastawiać na kurorty,
może jakiś fajny kemping żeby było cicho i z dzieciakami do wytrzymania
merve pisze:
PS: widzę, że kolega "krajan" lubelski - koniecznie muszę udać się do kolegi w wolnym czasie - ubzdurałem sobie na starość TLC, a Ty chyba takową posiadasz
W samym Obzorze odpuść, nie ma miejsca. Natomiast w płd kierunku ( obok pierwszego klifu) tak jak wyżej pisałem widziałem namioty, ale czy to był kemping, czy wolna amerykanka to nie wiem - trzeba zjechać z głównej w las, ok 2-3 km od Obzoru, w poście wyżej na mapie widać odbicie w lewokpeugeot pisze:a jak z spaniem na dziko - da radę czy odpuścić temat
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość