Potrzebny mechanik w Osh / Kirgizja
Moderator: Misiek Bielsko
Potrzebny mechanik w Osh / Kirgizja
Znajomy, utknal w Osh, w kirgizji musi wymienic w HDJ 80 sprzeglo i wisko.
Jak mniemam nie ma czesci, czy ktos ma tam namiary na jakiegos toyotowego mechanika, zaklad specjalizujacy sie w 4x4, sklep z czesciami do toyot lub moze skladowisko czesci ?
Bede wdzieczny bo sie tam zanudza na smierc : )
Jak mniemam nie ma czesci, czy ktos ma tam namiary na jakiegos toyotowego mechanika, zaklad specjalizujacy sie w 4x4, sklep z czesciami do toyot lub moze skladowisko czesci ?
Bede wdzieczny bo sie tam zanudza na smierc : )
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
Re: Potrzebny mechanik w Osh / Kirgizja
jak ktoś będąc na miejscu nie jest w stanie sobie zorganizować naprawy kruzaka to...nie można mu pomóc.
a już napewno nie przez internety.
sorry, taki klimat.
jest przełożenie na tamten teren ale dla obcych, za przysłowiowe "bo mnie się należy"...szkoda czasu.
a już napewno nie przez internety.
sorry, taki klimat.
jest przełożenie na tamten teren ale dla obcych, za przysłowiowe "bo mnie się należy"...szkoda czasu.
#noichuj
-
-
Spróbujcie skontaktować się z parafią katolicką w Dżalalabadzie - obsługuje też kościół w Osh.
ul. Pushkina 20/2
720901 Dzalal-Abad
Kyrgyzstan
Kirgizja
Tel/fax:++996-3722-22153
lub
ul. Маsaliyeva 116/1, Osh
Tel. ++996-3222-26166
Jak byłem tam kilka lat temu, to jeździli jakąś Toyotą 4x4 więc gdzieś ją pewnie serwisują. To może być pierwszy punkt zaczepienia. Prawie na pewno któryś z misjonarzy będzie tam Polakiem.
ul. Pushkina 20/2
720901 Dzalal-Abad
Kyrgyzstan
Kirgizja
Tel/fax:++996-3722-22153
lub
ul. Маsaliyeva 116/1, Osh
Tel. ++996-3222-26166
Jak byłem tam kilka lat temu, to jeździli jakąś Toyotą 4x4 więc gdzieś ją pewnie serwisują. To może być pierwszy punkt zaczepienia. Prawie na pewno któryś z misjonarzy będzie tam Polakiem.
Niva 1.7i
zaczęła się... przygoda
zaczęła się... przygoda
Dzieki, przekazane. Wyslalem tez adres mechanika z netu, powinno styknac.
-
-
Daj znać jak się udało wybrnąć z problemu - bo tu takich nie lubią, co tylko wpadają jak mają problem, a potem przepadają jak kamień w wodę 

Niva 1.7i
zaczęła się... przygoda
zaczęła się... przygoda
czyżbyś miał racje ?politolog16 pisze:Daj znać jak się udało wybrnąć z problemu - bo tu takich nie lubią, co tylko wpadają jak mają problem, a potem przepadają jak kamień w wodę
księża w Dżalalabadzie pomocni , pytanie na ile im cierpliwości wystarczy
Pojechali na targ kupili graty obok sa warsztaty naprawili jak umieli i pojechali?
Rocsta>W460>WK>GU4+LC76