a mamusia wi że siedzisz po internetach zamiast lekcje odrabiaćsuka blać pisze:uderz w stol, dziadek idz przepal poloneza a internety zostaw mlodym i wyksztalconym, no i przede wszystkim ludziom z klasą!

Moderator: Misiek Bielsko
a mamusia wi że siedzisz po internetach zamiast lekcje odrabiaćsuka blać pisze:uderz w stol, dziadek idz przepal poloneza a internety zostaw mlodym i wyksztalconym, no i przede wszystkim ludziom z klasą!
jedyne co ci wyjdzie to gały na wierzch jak korporacyjny szew pedał będzie używał twego dupska i do tego będziesz musiał świergolić jak skowronek bo premii nie będziesuka blać pisze:taaa jasne. dziadziowi zal dupe sciska ze musi na cwierc etatu siedziec na cieciowce zamiast jak bialy czlowiek w stolicy w korpo za konkretny hajs. to hejtuje tych co im wyszlo. ehhhh....
Przesadziłeś. Po stokroć wolałbym dojechać do tego czy innego wodospadu i nosorożca na kołach, w kurzu i syfie, niż latać samolotem od jednej do drugiej atrakcji. Co z tego, że Ty w tym samym czasie zaliczysz więcej miejsc. Ja za to zobaczę inne miejsca, ktorych nie ma w Pascalu, pobędę tam, porozmawiam z ludźmi, zajrzę do nich do domu, zjem obiad w obskurnym barze. I nie wmawiaj, że przez to jestem mniej inteligentny.lech. pisze:życie tylko jedno.
(...)
Przepier...lać je włócząc się tygodniami w kurzu, piachu i syfie pomiędzy watahami ciapatych półgłowków z obrzynami w garści, żrąc byle co, byle gdzie i śpiąc jak bezdomny śmierdzący pies.
(...)
W tym samym czasie można pojeździć w rzeczonym Omanie, zobaczyć nocą Niagara falls i odwiedzić nosorożce w Serengeti. Jak normalny, inteligentny człowiek.
klucz13 pisze:jedyne co ci wyjdzie to gały na wierzch jak korporacyjny szew pedał będzie używał twego dupska i do tego będziesz musiał świergolić jak skowronek bo premii nie będziesuka blać pisze:taaa jasne. dziadziowi zal dupe sciska ze musi na cwierc etatu siedziec na cieciowce zamiast jak bialy czlowiek w stolicy w korpo za konkretny hajs. to hejtuje tych co im wyszlo. ehhhh....
benek pisze:kolego suka blac (czy jak tam sie wczesniej nazywales) jestes tu swiezy i w przynajmniej w tym watku to ty obrazasz innych wiec wyluzuj.
Homer, pewno juz wiesz, 2 lata temu taka trase zrobil Bartoszh0MER pisze: W głowie kroi mi się taka właśnie pojezdka. Czyli Iranem (nie tylko jako tranzyt - chcę go zobaczyć) do Dubaju, potem dalej do Omanu. Generalnie lektura gruba jeszcze przede mną bo chciałbym pocisnąć dalej robiąc pętlę ale na tyle co liznąłem podstawy to już wiem że w Jemenie będzie groza a w Arabii Saudyjskiej jeszcze gorzej więc liczę siły na zamiary (choć nieraz nie ale póki co się udaje)
termin, okres, wszystko do ustalenia. Trzeba dogodne warunki temperaturowe uwzględnić by się nie ugotować.
RudeBoy pisze:Który to troluję?![]()
Bo nie wierzę.
Ewidentnie ktoś tnie szyderą ;ppiotrck pisze:RudeBoy pisze:Który to troluję?![]()
Bo nie wierzę.![]()
![]()
chyba że taki rodzynek nam się trafił ......................aż wierzyć się nie chce że można mieć tak zryty łeb , ale co wymagać jak avatar już mówi wszystko
Nadinterpretacja.adamw2 pisze:...Ja za to zobaczę inne miejsca, ktorych nie ma w Pascalu, pobędę tam, porozmawiam z ludźmi, zajrzę do nich do domu, zjem obiad w obskurnym barze. I nie wmawiaj, że przez to jestem mniej inteligentny.
mistrzlech. pisze:adamw2 pisze: Wykaż, ilu z tych polskich włóczęgów i przepier..laczy życia do czegoś doszło. Który z nich ma porządny dom, pełną rodzinę, wykształcone i ustawione do życia dzieci. Który z nich ma nieruchomości albo garaż pełen aut. Który ma wybitne osiągnięcia, jest autorem patentów, jest uznany w środowisku zawodowym
dobrze szefielech. pisze:Już parę postów wyżej wskazałem, że mylisz podstawowe pojęcia.
Bądź zatem łaskaw nie wcinać się - wszak nie do Ciebie było zapytanie.
piotrck pisze:mistrzlech. pisze:adamw2 pisze: Wykaż, ilu z tych polskich włóczęgów i przepier..laczy życia do czegoś doszło. Który z nich ma porządny dom, pełną rodzinę, wykształcone i ustawione do życia dzieci. Który z nich ma nieruchomości albo garaż pełen aut. Który ma wybitne osiągnięcia, jest autorem patentów, jest uznany w środowisku zawodowym![]()
wyobraź sobie że są ludzie którym nie zależy na gromadzeniu dóbr doczesnych .Fura , komóra i duży dom dla Ciebie jest wyznacznikiem ? Czego ? Większego fallusa ? Są ludzie którym jeszcze zależy na czymś innym niż .................tylko żreć
a ty co się wcinasz ? pewnie też latasz samolotem i zazdrościsz że ktoś może autem pól świata objechaćsuka blać pisze:piotrck pisze:mistrzlech. pisze:![]()
wyobraź sobie że są ludzie którym nie zależy na gromadzeniu dóbr doczesnych .Fura , komóra i duży dom dla Ciebie jest wyznacznikiem ? Czego ? Większego fallusa ? Są ludzie którym jeszcze zależy na czymś innym niż .................tylko żreć
tak mowi kazdy nieudacznik w rozlatujacym sie rumplu. taka prawda. po prostu zazdroscisz bogatemu dlatego piszesz takie farmazony a sam po cichu placzesz w poduszke ze tego nie masz.
no ale co sie spodziewac po dziadku ktory nie wie co to avatar.
my mlodzi i bogaci jestesmy elita na wczasach na zachodzie a wam pozostalo robienie siary w swoich zlomach gdzies po jakichs serbiach czy mldawiach. czujecie sie tam jak ryba w wodzie - jak u swoich, bo sie nie wyrozniacie statusem finansowym. biedak zawsze znajdzie wspolny jezyk z biedakiem. taka prawda.
dzisiaj do szkoły nie poszedł bo mus nam wytłumaczyć o co kaman z jazdą nędznym śmietnikiemklucz13 pisze:a mamusia wi że siedzisz po internetach zamiast lekcje odrabiaćsuka blać pisze:uderz w stol, dziadek idz przepal poloneza a internety zostaw mlodym i wyksztalconym, no i przede wszystkim ludziom z klasą!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości