Polska - plany wakacyjne
Moderator: Misiek Bielsko
-
- jestem tu nowy...
Re: Polska - plany wakacyjne
Z urlopu czy z warsztatu?:)
ja właśnie dziś wróciłem z Bieszczad ludziów średnio , zrobiłem 1800km po naszych górkach plus 900km dojazd/powrót , kozystałem z lokalnych map i pytałem ludzi , większość dróg szlabany lub prywata , ale ciekawe też się znalazło , widziałem 3szt. lr def w pickupie pare km odemnie , kilka discovery i parę parchów , ale wszystko bez mord forumowych , jezdem zadowolony z urlopu ale mam mały niedosyt na przyszły rok 

lodz4x4.weebly.com
d23 pickup
790-71-74-74
d23 pickup

790-71-74-74
Srebrno czarnego gu 4 z kierą po złej stronie nie spotkałeś ?Marci pisze: ↑sob sie 01, 2020 9:00 pmja właśnie dziś wróciłem z Bieszczad ludziów średnio , zrobiłem 1800km po naszych górkach plus 900km dojazd/powrót , kozystałem z lokalnych map i pytałem ludzi , większość dróg szlabany lub prywata , ale ciekawe też się znalazło , widziałem 3szt. lr def w pickupie pare km odemnie , kilka discovery i parę parchów , ale wszystko bez mord forumowych , jezdem zadowolony z urlopu ale mam mały niedosyt na przyszły rok![]()

Wczoraj miałem przyjemność zamienić kilka słów z kierownikiem gu4 z Rzeszowa o ile dobrze pamietam . Centrum Cisnej , pod sklepami .
Pozdrawiam.
Moja baza to cisna (pegazowa wola)
Zjeżdżone nadleśnictwo cisna ,baligrodu trochę. Wołosate - za zaparkowanie ( dla wygody pieszych) dwa metry za znakiem wjazdu mało mnie nie zamknęli , bo to park przecież

Dwie takie w renofce :/
I źródła Sanu wreszcie zaliczone

Jutro zaczynamy odwrót . Pewnie potrwa trochę

Ja stacjonowałem w Bukowcu , tam gdzie szlak na Karbanie , byłem dwa tygodnie , przez cisną przejeżdzałem kilku krotnie , a nawet robiłem zakupy w sklepie ABC , byłem tu Przełęcz nad Roztokami , Park Gwiezdnego Nieba „Bieszczady” Lutowiska , Baligród cmentarz wojenny i w wielu innych miejscach , reszta na przyszły rok 

lodz4x4.weebly.com
d23 pickup
790-71-74-74
d23 pickup

790-71-74-74
chyba się mijaliśmy na wylocie z bukowca w kierunku terki tak na górce około 17-18 ja wracałem z kąpieli w zalewie
,,
ale te umowne , bo te prawdziwe jest na ukrainie , jakieś 2-3km od tego naszego umownego
,,
I źródła Sanu wreszcie zaliczone
ale te umowne , bo te prawdziwe jest na ukrainie , jakieś 2-3km od tego naszego umownego

lodz4x4.weebly.com
d23 pickup
790-71-74-74
d23 pickup

790-71-74-74
Chyba to nie ja , bo Bukowiec i Terka to dziś na powrocie tylko .

No raczej . Ale widoczki cuuuudne

to jak będziesz szedł daj znać, szlak koło chałupy mi idzie kawusie dostaniesz w gratisieBratproroka pisze: ↑pt lip 31, 2020 4:59 pmJa w tym roku zrobiłem normę w górach 300%. Już, a mam jeszcze plany.
Olałbym kierunki popularne i pocisnął z buta. Jest przefajnie, schroniska teraz to nie to co 20 lat temu, jest git. Ceny również.
Jest np. GSB do zrobienia. To jest 530km, zejdzie niemal 3 tygodnie - a wyrypa genialna. Można po kawałku robić.

Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze
- Bratproroka
-
- Kontaktowanie:
Dzięki, będę pamiętał.lbl78 pisze: ↑pn sie 03, 2020 9:03 pmto jak będziesz szedł daj znać, szlak koło chałupy mi idzie kawusie dostaniesz w gratisieBratproroka pisze: ↑pt lip 31, 2020 4:59 pmJa w tym roku zrobiłem normę w górach 300%. Już, a mam jeszcze plany.
Olałbym kierunki popularne i pocisnął z buta. Jest przefajnie, schroniska teraz to nie to co 20 lat temu, jest git. Ceny również.
Jest np. GSB do zrobienia. To jest 530km, zejdzie niemal 3 tygodnie - a wyrypa genialna. Można po kawałku robić.![]()
![]()
Beware The Rage Of A Berserker
Monterey 3.2 LTD 31" AT - Turystycznie
Monterey 3.2 LTD 31" AT - Turystycznie