Jak w tytule - czy coś poza Comanav'em pływa na tej trasie. Jeśli tak to co?
Czy ktoś przerabiał przyjechanie do portu około godziny odpłynięcia i dostał bilet bez żadnej w rezerwacji (w sezonie)?
Prom do Maroka z Francji,Włoch bez wcześniejszej rezerwacji.
Moderator: Misiek Bielsko
Prom do Maroka z Francji,Włoch bez wcześniejszej rezerwacji.
Ostatnio zmieniony sob mar 24, 2007 12:27 pm przez ravv, łącznie zmieniany 3 razy.
Sledziu pisze:Witam.
Rafal temat juz byl poruszany , przejzyj posty o Maroku. Postaram sie tez przejzec , ale nie obiecuje.
pozdrawiam
wiem, przefiltrowałem posty, odpowiedzi na zadane pytanie nie ma - czyli czy Ci którzy płyneli, mieli wcześniejszą rezerwacje, czy poprostu zjawiali sie w porcie wg grafiku i znalazło się miejsce. Mam na myśli high season: lipiec - sierpień.
A prócz comanavu pływa jeszcze włoski Grandi Navi Veloci - drogi!, i marokański Comarit.
I może ktoś ma jakieś impresje z podróży? Czy faktycznie mierzą dokładnie i jak ma sie auto o 10 cm wyższe od 2m to walą dopłatę? Na forum Chrisa Scotta piszą że różnica w cenie między włoskimi promami i marokańskimi jest adekwatna do jakości promu, ale Westy zawsze przesadzają.
no to see you w czwartek na Japonii, Tomek