Butle są 3 kg, pomyliłem się

To kiedy wy jezdzicie ?

Moderator: Misiek Bielsko
Razem się kapiąqmulus pisze: To kiedy wy jezdzicie ?
Butle są 3 kg, pomyliłem sięqmulus pisze:
Tak się jakoś zasugerowałem odpowiadając na post i wyszło błędnie że 5 kiloNUREK MAV pisze:@Koni teraz to ja rozumiem bo te piątki to mnie przytłoczyły .... w przyczepie takie mam jak gdzieś jadę ,żeby tych dużych nie targać ...![]()
zapodaj po powrocie jakiś opis co i jak tam ,jak was przyjęto oraz gdzie śmigaliście ... zdjęcia tez możesz jakieś umieścićonpo40ce pisze:Huraaa!!! Jednak Małodawia!!! Wyjazd w niedzielę bo w poniedziałek rano trzeba być na granicy z Ukrainą![]()
![]()
Takayuki pisze:No to miłej zabawy i nie wracaj na forum bez dokładnej relacji ze zdjęciami
biedronkę ci zamkliqmulus pisze:Takayuki pisze:No to miłej zabawy i nie wracaj na forum bez dokładnej relacji ze zdjęciami
Ja zamiast zdjęć wina bym chciał
onpo40ce pisze:Na Mołdawii można na dziko bez żadnych problemów. Tereny są takie, że gdy spotkaliśmy się w Kiszyniowie z przedstawicielem mołdawskiego klubu off roadowego to mówił........... Był jeden fajny moment, gdy w jednej z wiosek z domu wypadła niewiasta i odradzała nam zjazd wąwozem gdyż - jak twierdziła - tam tylko ludzie pieszo dają rady bo nawet koniem nie można przejechać. Co prawda moja pilotka popłakała się ze starchu ale Patrol dał sobie radę.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości