Rumunia 2008
Moderator: Misiek Bielsko
Kolega woli o ważniejszych rzeczach pogadaćBiga pisze:Zaloj, ze sie zraziles bo i de burta i flaki dobre sa wspaniale![]()
de burta oprocz smietany wymaga odrobiny piwa, zeby byla przepyszna :021
Oprocz tego maja zajebisty serBialy na straganach sie kupuje. Niestety nie wiem jak sie nazywa, ale tez jest pyszny.
Co to piwa to Ursus mi pasowal

ano jak widac.Igi.Jeep pisze:Kolega woli o ważniejszych rzeczach pogadaćBiga pisze:Zaloj, ze sie zraziles bo i de burta i flaki dobre sa wspaniale![]()
de burta oprocz smietany wymaga odrobiny piwa, zeby byla przepyszna :021
Oprocz tego maja zajebisty serBialy na straganach sie kupuje. Niestety nie wiem jak sie nazywa, ale tez jest pyszny.
Co to piwa to Ursus mi pasowal
pozdro
a do Rumuni jedz koniecznie nawet sam, warto
Norbert J. Zbróg
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania
dywagacją bym tego nie nazwał...bert pisze: rozwin prosze, z powodu, ze co ?
Ze "se" tu dywagujemy o tym czy w gorach Rumunii jezdzic z winchem czy z tirforem ?
Norbert J. Zbróg
Norbert - Ty jesteś troche jak Wałęsa, Lech - tzn. człowiek wielce zasłużony, pionier i wielkich zasług, a rozmieniasz sie na drobne próbując wszedzie i za wszelką cenę udowodnić jaki to masz monopol na wiedzę i doświadczenie (która/które trudno kwestionować)
nie śmiem zalecać - ale nieśmiało sugeruję trochę dystansu

Damian idzie w konwencji "

PS wiem, wiem - naraziłem sie, zresztą już nie takich w pył roznosiłeś...
robok rzępoli w harapuciu
[/quote]PS wiem, wiem - naraziłem sie, zresztą już nie takich w pył roznosiłeś...
nie chce mi sie, stary sie zrobilem, lata mi... cala ta koteria
A winki, no coz w wiekszosci tekstow wiecej winkow niz tresci, taka to wygodna forma asekuracyjna.
Norbert J. Zbróg
PS samotnie w gory rumunii z winkiem czy bez, zalecam z wyciagarka a nie z tirforem i tego bede sie trzymal
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania
moze i chciales cos powiedziec, ale - nie mogles wlasnymi slowami ?darkman pisze:można też z piękną kobietąbert pisze:nie chce mi sie,PS wiem, wiem - naraziłem sie
Norbert J. Zbróg
PS samotnie w gory rumunii i tego bede sie trzymal
i trzymać się razem
Gdybys to wyrazil wlasnymi slowami, a nie kaleczyl moja wypowiedz, przekaz bylby jasniejszy - lubisz w kupie /gromadzie -razem/ z piekna kobieta ?

Coz wynika z tego, ze powycianales kawalki mojej wypowiedzi ?
O czym ma "powiadac" uzyskamy w ten sposob efekt ?
Ma jakis zwiazek z tematem, moze ma swiadczyc o mojej... lub twojej glupocie, moze... wreszcie... na gwiazdki pracujesz !? A moze to swoiste poczucie humoru ? Patrz ile pytan - a moze o to chodzilo ?
Norbert J. Zbróg
może wsadź ten ociekający jadem pysk do żłobu, oślebert pisze:moze i chciales cos powiedziec, ale - nie mogles wlasnymi slowami ?darkman pisze:można też z piękną kobietąbert pisze: nie chce mi sie,
Norbert J. Zbróg
PS samotnie w gory rumunii i tego bede sie trzymal
i trzymać się razem
Gdybys to wyrazil wlasnymi slowami, a nie kaleczyl moja wypowiedz, przekaz bylby jasniejszy - lubisz w kupie /gromadzie -razem/ z piekna kobieta ?.
Coz wynika z tego, ze powycianales kawalki mojej wypowiedzi ?
O czym ma "powiadac" uzyskamy w ten sposob efekt ?
Ma jakis zwiazek z tematem, moze ma swiadczyc o mojej... lub twojej glupocie, moze... wreszcie... na gwiazdki pracujesz !? A moze to swoiste poczucie humoru ? Patrz ile pytan - a moze o to chodzilo ?
Norbert J. Zbróg

Predator 110 Td5, Deflorator 90 300Tdi
[/quote]może wsadź ten ociekający jadem pysk do żłobu, oślei zamilcz, trochę pokory dać ci może ukojenie.
A- uwazam twoja powyzsza wypowiedz za chamska i prostacka
B - swoj ociekajacy jadem pysk bede wkladal tam gdzie mam ochote ja, a nie tam gdzie tobie sie wydaje, ze mam go wsadzac. Jezeli masz wlasne koncepcje to realizuj je sam na sobie.
C - Pokory, a niby dlaczego i w stosunku do kogo ? Do twojego bzdurnego powyzszego conieco postu ? Czy do troche pozniejszego i chamstwa ktore w nim pokazales ?
Norbert J. Zbróg
Bertbert pisze:...
obaj jeździcie jedynymi słusznymi

obaj byliście tu i tam
a z głupiego braku zrozumienia (niestety z Twojej strony) zaczynacie się drapać jak jakieś małolaty
Darkman na Twoje stwierdzenie "samotnie w gory rumunii i tego bede sie trzymal" odpowiedział przewrotnie że można jechać także z kobietą - nie wiem co widzisz w tym złego?
Chyba nie potrzebnie każdy tekst pisany w Twoim kierunku odbierasz jako agresję przez co w wielu wypadkach powstaje mniejsza lub większa zadyma.
Jest okres świąteczny, wyluzujcie, wesołego nowego

LR Rendzi stajla 

Trawolt, zwracam Twoja uwage na to, zeDarkman na Twoje stwierdzenie "samotnie w gory rumunii i tego bede sie trzymal" odpowiedział przewrotnie że można jechać także z kobietą - nie wiem co widzisz w tym złego?
Chyba nie potrzebnie każdy tekst pisany w Twoim kierunku odbierasz jako agresję przez co w wielu wypadkach powstaje mniejsza lub większa zadyma.
- pociol moja wczesniejsza wypowiedz a "zapodal" ja jako cytat. Oczywiscie mozna odnosic sie do fraz wczesniejszych wypowiedzi, nawet je ciac, ale po zdaniach a nie kawalkach zdan zmieniajacych sens wypowiedzi - generalnie o to mi chodzi.
moje stwierdzenie brzmialo nie: "samotnie w gory rumunii i tego bede sie trzymal"
Moje stwierdzenie brzmialo: " samotnie w gory rumunii z winkiem czy bez, zalecam z wyciagarka a nie z tirforem i tego bede sie trzymal.
- ja rozumie, zart ktory sie nasunol i bylby OKi gdyby obeszlo sie bez "polcytatow" mojej wypowiedzi, bo ani to wtedy zart ani uczciwe, stad moje stwierdzenie, ze mogl to wyrazic wlasnymi slowami a wtedy bylby to dobry zart
Czy to jest czytelne - w sensie, ze jasne ?
Mam nadziej, ze tak
Norbert J. Zbróg
nadal uwazam, ze przeklamywanie cudzych wypowiedzi nie jest w porzadku... i tego bede sie...TRAWOLT pisze:nadal twierdzę że "robisz widły z igły"bert pisze: Czy to jest czytelne - w sensie, ze jasne ?
Mam nadziej, ze tak
Norbert J. Zbróg
"a gra nie warta świeczki"
Pozdr

Na tego rodzju wolty mamy sporo miejsca w dziale Towarzyskie jak kto chce.
A swoja droga mam nadziej, na to, ze: "obsluga" to powywala jak leci a nie dotyczy tematu Rumunii
Norbert J. zbróg
dzieks, i Tobie i wszystkim chcacym, tegoz samego zyczeKylon pisze:To ja wtrącę trzy grosze.
Wszystkiego Najlepszego chłopaki w Nowym Roku. Udanych wyjazdów samotnych i w towarzystwie. Wiecej zrozumienia i mniej skakania do gardeł
Pozdrawiam
Norbert
No właśnie - Do siego Roku - oby był lepszy dla wszystkich!
.... a Ci się żrą jak dzieci w piaskownicy.
Apropos żłobu w wypowiedzi darkmana to bert to ma nawet coś o nim w swojej stopce
- wiedać, że motywy hodowlane w wątku rządzą.
Tylko któż to jest ten Bunsh, może to o Bunscha chodzi co przeszedł na anglikanizm
.... a Ci się żrą jak dzieci w piaskownicy.
Apropos żłobu w wypowiedzi darkmana to bert to ma nawet coś o nim w swojej stopce

Tylko któż to jest ten Bunsh, może to o Bunscha chodzi co przeszedł na anglikanizm

- Misiek Bielsko
-
- Kontaktowanie:
- pawel kusmierski
- Kontaktowanie:
najlepszego w nowym. by syf zawsze do domu dowiózł, niezaleznie w jakim stanie

Super Grejt Xtrim Patrol 4,2
http://www.martechszczecin.pl
http://www.martechszczecin.pl