jeśli LTD dla Ciebie za duży to RS jest troche mniejszy10zulu pisze:Dzięki @miras7, mam przeczucie że też pójdziemy właśnie tym tropem tylko mało tych aut.

Moderator: Misiek Bielsko
jeśli LTD dla Ciebie za duży to RS jest troche mniejszy10zulu pisze:Dzięki @miras7, mam przeczucie że też pójdziemy właśnie tym tropem tylko mało tych aut.
miras7 pisze: Wcześniej miałem do czynienia z Jeepem Grand Cherokee 5.2 [...] więc te auta skreśliłem z listy następców Vitary, ponieważ nie spełniały podstawowego mojego założenia - bezawaryjności.
Wojtek_W pisze:Z calym serdecznoscia do amerykanskich sprzetow (niekoniecznie tylko terenowek) - uwielbiam je i jezdzilem kilkoma ni jak maja sie do swoich japonskich odpowiednikow. Tak, wiem, ze styl moc i wogole..
Ale jesli pod uwage bierzemy trwalosc to nikt kto mial i uzywal nie ma chyba watpliwosci.
Wojtek_W pisze:To czemu sobie Grand Caravana nie kupisz?
Nie dosc,ze amerykanski to zajebisty.
Przez rok praktycznie tydzien w tydzien wypozyczalismy jakiegos na 2 dni na wycieczke.
Przezajebiste auto( w tych lepszych wersjach )
ludzie skretynielimisman pisze:P.S.
Osobiście uważam, że dobra (użyteczna i solidna) motoryzacja skończyła się wraz z latami 90-tymi. Później za projektowanie i konstrukcję wzięli się księgowi i marketingowcy, efekty czego widoczne są w całej światowej motoryzacji
nie zgodzę się Mroku, to nie ludzie skretynieli, tylko skuteczny marketing wmówił ludziom że tak wygląda postęp.Mroczny pisze:ludzie skretynielimisman pisze:P.S.
Osobiście uważam, że dobra (użyteczna i solidna) motoryzacja skończyła się wraz z latami 90-tymi. Później za projektowanie i konstrukcję wzięli się księgowi i marketingowcy, efekty czego widoczne są w całej światowej motoryzacji
patrzą na dwie rzeczy - ile pali i ile cali ma navigacja
popatrzcie na reklamy samochodów - na co kładzie sie nacisk i co podkreśla
Nie marketing tylko likwidacja szkół technicznych różnego szczebla.Damian pisze:to nie ludzie skretynieli, tylko skuteczny marketing wmówił ludziom że tak wygląda postęp
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości