narazie Proba defendera na Malte a Po powrocie decyzja
chyba ,ze ktos chce kupic defendera po remoncie
Moderator: Misiek Bielsko
Znaczy sie chcesz to wszystko dokupic do auta a potem to auto sprzedacMarcin_KitelancersPL pisze:Więc mój wybór w tym momencie jest taki, kupować nowe zawieszenie HD do Defa, zderzak, wyciągarkę, bagażnik i jeszcze jakieś pierdoły.
no niesty defendrer po wsadzeniu w niego 20 tys jest przygotowany na rumunie ,ukraine itp ale nie na hong kongwojo02 pisze:raczej kolega zamierza odpuścić defa i kupić hdj od zibiego![]()
tylko szkoda trochę wyrzuconej w błoto kasy
Włożyłem w niego w sumie jakieś 45 tys. Jest już sprawny, ładny i w zasadzie nie ma się za bardzo do czego przyczepić jak na Defendera. Więc liczę, że coś w okolicach 35 tys uda się za niego wyciągnąć. Zibi złożył mi lukratywną propozycję już przygotowane wyprawowo autka z namiotem i takimi tam bajerami. Byłem na diagnostyce i zaraz jadę do Bacza. Jak na razie są tylko kosmetyczne rzeczy, więc de facto obydwa auta wymagają podobnego wkładu jeszcze. Bo Def nie ma choćby bagażnika, odpowiedniego, utwardzonego zawieszenia, czy wyciągarki.piox pisze:skromnym zdaniem to za deffa nie ma szans na zwrot 50%. A jak jest już na tyle ogarnięty to jak Pan Adrian pokazał w dużo trudniejszych warunkach że się da tylko trzeba chcieć.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości