.

czyli wyjazdy te bliskie i te bardzo dalekie

Moderator: Misiek Bielsko

Awatar użytkownika
kuba500

Kontaktowanie:

Re: .

Post autor: kuba500 » wt paź 14, 2014 8:36 pm

no to ten z okularami innej opcji nie ma :)21
KZJ95 , Suzuki SV650, Celica GT-FOUR też 4x4 :D

Awatar użytkownika
PiRoman

Kontaktowanie:

Post autor: PiRoman » wt paź 14, 2014 8:43 pm

:)23
Nie trzymam Kobiet w domu...

erpe_roman
Za tęczowym mostem: Ranger, Fiorino, Hąda, Pajero, Frontera, Sintra

Marcingalloper

Post autor: Marcingalloper » wt paź 14, 2014 8:57 pm

Może czas aby Administrator przemyślał czy w ustawieniach forum nie przestawić czasu edycji napisanych postów na jakiś czas - ileś minut, godzin czy nawet dni bo chyba teraz nie ma tego w ogóle. Teraz @mazeno i @kzh poedytowali swoje wypowiedzi i wykasowali zawartości postów i tak trochę głupio to wygląda. W dziale Hyundaia @kzh dużo pisał i też wsio wykasował. Jak tak każdy zacznie to forum się puste zrobi, lub co najmniej trudno będzie się połapać o co chodzi.

No chyba że Admini o tym wiedzą i w dupie to mają :)21 .

Awatar użytkownika
Takayuki

Kontaktowanie:

Post autor: Takayuki » wt paź 14, 2014 9:06 pm

Przynajmniej widać który jest poważny i potrafi wziąć odpowiedzialność za to co napisał :)21

Awatar użytkownika
miastek

Kontaktowanie:

Post autor: miastek » wt paź 14, 2014 9:39 pm

Może lepiej że wykasowali te swoje wymiociny, dla mnie to mogliby wogóle zniknąć z tego forum bo przez takich jak oni zagląda tu coraz mniej ludzi którzy naprawdę mają coś do pokazania i powiedzenia.
http://www.4x4.szczecin.pl/
Vitara->Samurai->GR->GRII

Awatar użytkownika
Jerry

Post autor: Jerry » wt paź 14, 2014 9:47 pm

Takayuki pisze:Przynajmniej widać który jest poważny i potrafi wziąć odpowiedzialność za to co napisał :)21
:)2
Disco 300 ES

Awatar użytkownika
Zbowid

Post autor: Zbowid » wt paź 14, 2014 10:05 pm

kzh się "obraził" i wyniósł na amen z forum... przynajmniej taką deklarację przysłał.
Zbowid

Awatar użytkownika
czesław&jarząbek

Kontaktowanie:

Post autor: czesław&jarząbek » wt paź 14, 2014 10:12 pm

jasne.
do następnego powrotu.

wróci.
zawsze wracają.

:)21
#noichuj

Marcingalloper

Post autor: Marcingalloper » wt paź 14, 2014 10:41 pm

miastek pisze:Może lepiej że wykasowali te swoje wymiociny, dla mnie to mogliby wogóle zniknąć z tego forum bo przez takich jak oni zagląda tu coraz mniej ludzi którzy naprawdę mają coś do pokazania i powiedzenia.
Od usuwania i filtrowania nietaktownych wypowiedzi powinien być Moderator i nad tym czuwać. O ile w tym wątku wykasowanie "ich" wypowiedzi niewiele zmienia, o tyle już w działach o samochodach może wywołać niejasności i sporo tematów na tym traci.
Inna sprawa to że ktoś coś w dziale o samochodach napisze, poprawnie lecz np. dla jaj zmieni po jakimś czasie swoją wypowiedź wprowadzając specjalnie w błąd, to taki "laik" czytający później tego typu przekaz może się narazić na straty (kasy, zdrowia a może i życia).

To tylko taka moja luźna propozycja ze zmianą czasu na edycję wiadomości przez autora.

Darek Elwood

Post autor: Darek Elwood » śr paź 15, 2014 4:07 am

W życiu liczą się tylko chwile...

Ich posty, ich wartością intelektualną, jaka ona by tam nie była.
Galloper, chcesz porządku? Pisz na elektrodzie.

Awatar użytkownika
Mroczny

Post autor: Mroczny » śr paź 15, 2014 5:08 am

Marcin - im mnie moderacji tym lepiej. Nie będziemy poprawiać postów za uzytkowników bo przestaną one być postami użytkowników.

Awatar użytkownika
Wojtek_W

Post autor: Wojtek_W » śr paź 15, 2014 7:17 am

Chwile mnie nie bylo.

Gwiazdy strzelily foszki? :)17 :)16 :)21

Co my teraz biedni zrobimy? Sami w tych klimatyzowanych hotelach i klasie biznes nie poznamy juz smaku prawdziwych podrozy...

do momentu jak jedna z druga attentionwhore nie wroca z kolejnej wyjeby :)21
y61 long `99 +2`TrailMaster +SuperWinch +ARB przod + inne swiatelka,przelaczniki,bagazniki...

Awatar użytkownika
Misiek Cypr

Post autor: Misiek Cypr » śr paź 15, 2014 8:06 am

Marcingalloper pisze:
miastek pisze:Może lepiej że wykasowali te swoje wymiociny, dla mnie to mogliby wogóle zniknąć z tego forum bo przez takich jak oni zagląda tu coraz mniej ludzi którzy naprawdę mają coś do pokazania i powiedzenia.
Od usuwania i filtrowania nietaktownych wypowiedzi powinien być Moderator i nad tym czuwać. O ile w tym wątku wykasowanie "ich" wypowiedzi niewiele zmienia, o tyle już w działach o samochodach może wywołać niejasności i sporo tematów na tym traci.
Inna sprawa to że ktoś coś w dziale o samochodach napisze, poprawnie lecz np. dla jaj zmieni po jakimś czasie swoją wypowiedź wprowadzając specjalnie w błąd, to taki "laik" czytający później tego typu przekaz może się narazić na straty (kasy, zdrowia a może i życia).

To tylko taka moja luźna propozycja ze zmianą czasu na edycję wiadomości przez autora.
Na zlosliwosc, nie ma rady. Ale poza Toba chyba niewielu ludzi na taki pomysl by wpadlo :)21
Obecnie park maszyn nie zawiera 4x4
513549044

Awatar użytkownika
Kabal

Post autor: Kabal » śr paź 15, 2014 8:10 am

Wojtek_W pisze: do momentu jak jedna z druga attentionwhore nie wroca z kolejnej wyjeby :)21
Oplułem monitor. Nie znałem tego określenia :)2 :)21
Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172

Awatar użytkownika
apede

Kontaktowanie:

Post autor: apede » śr paź 15, 2014 8:23 am

Człowiek szlifuje angielski całe życie :)21
loppujen lopuksi suzuki neliveto
https://www.flickr.com/photos/apede22
Bareja wieszczem narodowym...

Awatar użytkownika
Kabal

Post autor: Kabal » śr paź 15, 2014 8:43 am

Fantastyczny język. Czasem jednym słowem można wyrazić więcej niż po polsku kilkoma zdaniami :)21
Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172

Awatar użytkownika
piotrck

Post autor: piotrck » śr paź 15, 2014 8:51 am

mylisz się i to bardzo

Darek Elwood

Post autor: Darek Elwood » śr paź 15, 2014 9:18 am

Wojtek_W pisze: ...Co my teraz biedni zrobimy? Sami w tych klimatyzowanych hotelach i klasie biznes nie poznamy juz smaku prawdziwych podrozy...
Prawda przecież jest, jak dupa..., prawda?
Otóż f-cznie biedni ci, którzy muszą podróżować klasą biznes... ;)
Rozmowa zaś o smakach, w takim wydaniu, to jak oblizywanie talerza co najwyżej.

Twórcy filmu "Monsturd - Gówniany człowiek" chwalili się budżetem tak niskim, że musieli używać prawdziwej kupy, gdyż nie stać było ich na sztuczną.
Idę poszukać, gdzie ostatnio nasrałem.

Awatar użytkownika
miastek

Kontaktowanie:

Post autor: miastek » śr paź 15, 2014 9:22 am

piotrck pisze:
mylisz się i to bardzo
w sensie?

Darek Elwood

Post autor: Darek Elwood » śr paź 15, 2014 9:32 am

miastek pisze:
piotrck pisze:
mylisz się i to bardzo
w sensie?
W sensie?
W sensie tego, że wielu z tych, co tu dupę w końcu gdziekolwiek ruszyli, to dzięki "gównianym zdjęciom i wymiocinom".

Awatar użytkownika
piotrck

Post autor: piotrck » śr paź 15, 2014 9:35 am

dokładnie tak :)2

Awatar użytkownika
Wojtek_W

Post autor: Wojtek_W » śr paź 15, 2014 9:43 am

Darek
Oczywiscie.

Tylko smieszy mnie to napinanie muskulow i prezenie na sile klaty do orderow.
Kazdy ma swoj everest podrozuje jak mu sie podoba (i jak go stac) i nie mi oceniac. Tak dlugo jak taki jeden z drugim nie zaczyna szydzic i obrazac innych. Taki Mazeniak bedzie mial zawsze wytluamczenie na wszystko. Leszcze sa ci co lataja samolotami, leszcze sa ci co jezdza wypasionymi terenowkami. Bo jedyny prawilny (taksie teraz mowi podobno) sposob podrozowania to stary gruchot bez klimy , bo tak jest pro, a cala reszta to leszcze. Oczywiscie po drodze mija podroznikow na rowerach, motocyklachi pieszo. A kazdy z nich moglby to samo powiedziec o mazeniaku. Ale oczywiscie wtedy uslyszalby ,ze oczywiscie nie ma racji. :)21 I pozniej slysze taki bzdury,ze on klimy nie ma w aucie, bo od klimy to mozna umrzec. :)16 :)21

Albo drugi KZH co dla niego Kazachstan to miejsce naj po kazdym wzgledem. I wedlug NIEGO tam gdzies na srodku jakiegos stepu jest najcieplejsze miejsce na ziemi. Oczywiscie naukowcy z calego swiata dalej sa w bledzie uwazajac za najcieplejsze miejsce na Ziemi Doline Smierci. Pewnie dlatego,ze o KZH nigdy nie slyszeli. :)21 No i dlatego ze do doliny smierci mozna bez problemu pojechac wynajetym focusem. Trzeba tylko patrzec,zeby go nie zgotowac a jak sie zgotuje to zadzwonic (tak, ta - jest zasieg) po pomoc. I juz sie odwiedzilo najgoretsze miejsce na ziemi. Oczywiscie nie ma w tym takiego dramatyzmu, a przeciez to o niego tu chodzi. :)21

A,ze taki KZH woli napier**ac kilka razy w roku od kilku lat w to samo miejsce to nie rozni sie dla mnie duzo bardziej od znajomych od 5 lat jezdza do tego samego hotelu w Hurgadzie. Smutne i tyle.

No i niezgodze sie, ze dla wiekszosc z forum to jedyna mozliwisc zobaczenia czegokolwiek. Duza czesc byla w miejscach, ktore sie Mazeniakowi a KZH juz na pewno nigdy nawet nie snily. Z politowaniem patrza na dziesiatki przesterowanyc( czy jak to sie tam mowi - robi cyfrowka foty) zdjec jakis z dupy skalem. A wedlug naszych podroznikow , kto nie wkleja zdjec ten nie jezdzi i nigdzie nie bywa. Ciezko poprostu przelknac, ze ich wyczyny w obcnym czasie to juz zadne wyczyny.
Podrozowanie staje sie coraz tansze a swat coraz mniejszy. I bardzo K*RWA dobrze.

Ps. Robimy zaklady kiedy znow pojawi sie podobny watek?
y61 long `99 +2`TrailMaster +SuperWinch +ARB przod + inne swiatelka,przelaczniki,bagazniki...

Awatar użytkownika
miastek

Kontaktowanie:

Post autor: miastek » śr paź 15, 2014 9:48 am

Nie oni pierwsi gdzieś pojechali a ci którzy byli tam przed nimi jakoś normalniej potrafili zachęcić do zobaczenia tego samego na własne oczy.
Ale skoro ktoś potrzebuje zdjęć z fotoszopa i 10 stron wyzwisk jako zachęty do ruszenia dupy to jego sprawa,..
Świat się zmienia to widocznie i to forum musi stać się jeszcze bardziej "specyficzne"...

Darek Elwood

Post autor: Darek Elwood » śr paź 15, 2014 10:28 am

Wojtek_W pisze:No i niezgodze sie, ze dla wiekszosc z forum to jedyna mozliwisc zobaczenia czegokolwiek.* Duza czesc byla w miejscach, ktore sie Mazeniakowi a KZH juz na pewno nigdy nawet nie snily. Z politowaniem patrza na dziesiatki przesterowanyc( czy jak to sie tam mowi - robi cyfrowka foty) zdjec jakis z dupy skalem. A wedlug naszych podroznikow , kto nie wkleja zdjec ten nie jezdzi i nigdzie nie bywa. Ciezko poprostu przelknac, ze ich wyczyny w obcnym czasie to juz zadne wyczyny. **
Podrozowanie staje sie coraz tansze a swat coraz mniejszy. I bardzo K*RWA dobrze.

Ps. Robimy zaklady kiedy znow pojawi sie podobny watek?***
* tego nie napisałem. To forum 3po3 ale i 4x4... ;) Co innego samolot i olinkluzif, co innego zaś wybrać się gdzieś w dalekie pizdu własnym struclem. Do tego owe "zdarzenia" motywują.
Większość naturalnie i tak uzbroi swe auta po zęby i ostatecznie nigdzie nie wyjedzie, obejdzie się smakiem.

** słusznie. Jeden i drugi powiela już dawno przetarte szlaki. Obaj jednak idą w zaparte z zupełnie innych powodów.
Cytat z "gównianego człowieka" tyczy się podejścia właśnie. Odnoszę wrażenie, że gdyby "nie było spawania czterokrotnego ramy" (jakiej tam k... ramy nomen omen), to trzeba by ją było pospawać.
Czytałem np. epopeje mazeniaka na temat wyboru i przygotowania auta, a okazuje się, że w jego akurat przypadku, są one gówno warte.
I tak wkoło Macieju z nim.
Udawadniania na okrągło, że białe jest czarne, a czarne żółte etc, etc, etc...

*** wątek "dla pedalarni" to nie była żadna prowokacja. Ludzie już tego nie kupują. 3po3 też się zmienia, choćby dlatego, że wszyscy już wszędzie byli.
Chciał się chłop pochwalić (czemu nie, potencjał ma) i nie do końca wyszło, bo w pewnym momencie zaczął zjadać własny ogon.
Och... jak ja lubię się chwalić! Ale... do tego trza mieć audytorium, niestety tu już go nie ma...

P.S.
A wiecie czego mazeniak nie potrafi prostego?
Nie umie pływać i wody boi się, jak diabeł święconego (dlatego na wycieczkach się nie myje... :)21 ).
Każdy heros ma piętę achillesową, każdy... ;) :)21
Może sobie wleźć na jaką górę chce, ale spłynąć z niej...

Awatar użytkownika
Wojtek_W

Post autor: Wojtek_W » śr paź 15, 2014 11:19 am

Ja tam mazeniaka wbrew pozora powazam, bo wiem,ze swoje widzial w zyciu.
Ale moge jednoczesnie zrozumiec jak ktos nie lubi byc jednak nazwany pedalem (mnie to osobiscie nie dotknelo :)21 ) czy wyzywany, bo osmielil sie skrytykowac jedyne prawilne foty, robione jedynym prawlnym apartem i do tego wystawione na widok publiczny. Zreszta mezeniaka chyba nie za trudno podpuscic. Wystarczaly,zeby nie zgodzil siez nim jeden czy drugi to jak braklo mu rzeczowych argumentow to sie bluzgi posypaly :)3 Nie bede sie tu nawet bawil w jakiegos psychoanalityka , bo juz przedemna kilku sie zabawilo i sie z nimi zgadzam.
Szkodo poprostu fajnego w sumie goscia, bo zdziczal kompletnie. I odplywa gdzies przekonany o swojej zajebistosci. :)21

Z plywaniem to padlem. Taki twardziel? :)21

ODPOWIEDZ

Wróć do „Podróże i Wyprawy niekomercyjne”