Trzodowóz ewentualnie przewiduję inny, kierunek mi się podoba a bez tych moich koszmarów to się nigdzie nigdy nie wybiorę.
Moderator: Misiek Bielsko
wjazd idzie bezproblemowo na międzynarodowym świadectwie zdrowia w "paszporcie" (oczywiscie chip konieczny.PiRoman pisze:A tak z ciekawości. Jak jest z psami w tamtą stronę? Są problemy czy wystarczy komplet szczepień?
Oni znaczy strona rosyjska, ale to nie są z tego co wiem standardowe problemy, to się ponoć zdarza, ale nie jest regułą.Takayuki pisze:Te jaja robią nasi unijni czy oni?
tia i tak się najebią że dojadą gdzieś pod Morąg i tam dwa miesiące przesiedzą pod wiejskim sklepemDarek Elwood pisze:Jest też jednak aktualny mocno - jeden wniosek, by f-cznie uczynić wycieczkę - hardcorową wyprawą...
Pojechać na odwyk.
Pracujemy nad tym, ale strach przed hardcorem ogromny.
P.S.
Piroman, na wozie spośród wielu, będziemy mieli jeden napis:
PRZEWÓZ TRZODY.
Co drugi będzie nie szczepiony, ale myślę, że jakoś damy radę.
to właśnie był któreś z psiarskich, akurat szukałem czegoś dobrego na stawy i trochę tam łaziłemTakayuki pisze:Mógłbyś podrzucić namiary na to forum, tu albo pw? Jeździmy wszędzie z psem, marzy mi się kiedyś kierunek Azja, a papierkologia psa jest jedną z niewiadomych... chętnie bym poczytał kogoś kto ćwiczył temat. Kiedyś jak szukałem, jedyne co znalazłem to fora psiarskie i wyjazdy na duże wystawy międzynarodowe, Moskwa itp.
Darek Elwood pisze:No więc, temat oficjalnie klepnięty.
Załoga skompletowana.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości