Polska - plany wakacyjne
Moderator: Misiek Bielsko
Re: Polska - plany wakacyjne
pan się obudzi, można nawet z przyczepa i nawet w Bieszczady gwiazdy oglądać. Tak rzekł minister.
To do Pana Starszego Zbycha było
To do Pana Starszego Zbycha było
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania
minister tez mówił, że wprawdzie nie wolno ale jak się bardzo chce i uzasadni to milicjant też człowiek
jak ja nienawidzę tej tektury...
https://tvn24.pl/polska/koronawirus-w-p ... wcWmdUy8QU
Karol Wójcicki, popularyzator astronomii, twórca fanpage'a "Z głową w gwiazdach" zapytał, czy można pojechać w ustronne miejsce, np. w Bieszczady i obserwować gwiazdy.
Janusz Cieszyński: Możemy oczywiście się na taką wyprawę wybrać. Musimy pamiętać o tym, żeby - przebywając na zewnątrz - mieć zawsze na sobie maseczkę. Musimy pamiętać o tym, żeby zachowywać odpowiednią odległość od innych osób. Warto przypomnieć, że wciąż obowiązuje zakaz prowadzenia działalności gospodarczej zarówno jeśli chodzi o gastronomię jak i hotelarstwo, czyli gdybyśmy się już w te Bieszczady wybierali, to weźmy koniecznie namiot i coś do zjedzenia. Tutaj jest taka sama sytuacja, jak w przypadku wyjazdów do rodziny. Jeżeli to jest tylko możliwe, ograniczajmy te wyjazdy, ale jeżeli mamy taką potrzebę, jeżeli już po tych kilku tygodniach w domu chcemy sobie zrobić taką wycieczkę, to jak najbardziej możemy.
jak ja nienawidzę tej tektury...
https://tvn24.pl/polska/koronawirus-w-p ... wcWmdUy8QU
Karol Wójcicki, popularyzator astronomii, twórca fanpage'a "Z głową w gwiazdach" zapytał, czy można pojechać w ustronne miejsce, np. w Bieszczady i obserwować gwiazdy.
Janusz Cieszyński: Możemy oczywiście się na taką wyprawę wybrać. Musimy pamiętać o tym, żeby - przebywając na zewnątrz - mieć zawsze na sobie maseczkę. Musimy pamiętać o tym, żeby zachowywać odpowiednią odległość od innych osób. Warto przypomnieć, że wciąż obowiązuje zakaz prowadzenia działalności gospodarczej zarówno jeśli chodzi o gastronomię jak i hotelarstwo, czyli gdybyśmy się już w te Bieszczady wybierali, to weźmy koniecznie namiot i coś do zjedzenia. Tutaj jest taka sama sytuacja, jak w przypadku wyjazdów do rodziny. Jeżeli to jest tylko możliwe, ograniczajmy te wyjazdy, ale jeżeli mamy taką potrzebę, jeżeli już po tych kilku tygodniach w domu chcemy sobie zrobić taką wycieczkę, to jak najbardziej możemy.
i moje ulubione:
Janusz Cieszyński: Rozporządzenie jasno wskazuje, że usta i nos powinniśmy zasłaniać elementem odzieży - maską, maseczką, lub w pewnych przypadkach także przyłbicą. W mojej ocenie kask motocyklowy pewnie całkiem dobrze spełnia tę funkcje, aczkolwiek trudno określić w stu procentach, czy wpisuje się w definicję z rozporządzenia.
jak trzeba być tępym ujem żeby tego tworu bronić??
Daliśmy im (przez kolesi typu rafaello) - narzędzia do trzymania nas za zdradzieckie mordy "bez żadnego trybu". Niewinni nie mają sie czego bać
Janusz Cieszyński: Rozporządzenie jasno wskazuje, że usta i nos powinniśmy zasłaniać elementem odzieży - maską, maseczką, lub w pewnych przypadkach także przyłbicą. W mojej ocenie kask motocyklowy pewnie całkiem dobrze spełnia tę funkcje, aczkolwiek trudno określić w stu procentach, czy wpisuje się w definicję z rozporządzenia.
jak trzeba być tępym ujem żeby tego tworu bronić??
Daliśmy im (przez kolesi typu rafaello) - narzędzia do trzymania nas za zdradzieckie mordy "bez żadnego trybu". Niewinni nie mają sie czego bać
Wiesz jak to będzie galopować, jat suweren będzie klaskać? A klaszcze. Znam nawet dwóch przedsiębiorców, co publicznie utrzymują, że gdyby nie ten pis... Obaj z uśmiechem na twarzy zbierają biznesowy wpierdol. I nic. 

Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
Takich ludzi jest trochę, co jest przerażające, syndrom sztokholmski, czy coś... choć wśród byznesmenów nie zauważyłem, raczej oderwani od rzeczywistości emeryci ex kierownicy.

Facet bez gaci zyskuje lub traci.
Ja mam dość specyficzną próbkę, niemniej to w miarę majętni ludzie. I raczej interesowni, a tu nagle, pomimo tego, że to nie jest pierwsze działanie obecnej władzy podcinające im skrzydełka, trwają w wierze i są w stanie zracjonalizować sobie każde kurestwo. Masakra 

tel. 504126172
tel. 504126172
Ja widzę to wśród tych zbyt głupich aby pojąć cokolwiek albo ewentualnie ekstremistów (pozornie) spoza grupy ryzyka utraty majątku, ew. osoby zależne, które wiedzą co się dzieje, ale wyznają zasadę teraz kurła my.
Facet bez gaci zyskuje lub traci.
Też dumam nad Polską i myślałem bert o Twoich szlakach...
Który byłby najodpowiedniejszy dla jednego auta (Spejson na at) tak by było malowniczo i dało się noclegi gdzieś nad fajną wodą zrobić?
WJ21
Państwowa dziwka, flądra w jedwabiu i złocie. Chcą za nią tren nieść, duszę włócząc w błocie
Państwowa dziwka, flądra w jedwabiu i złocie. Chcą za nią tren nieść, duszę włócząc w błocie
latem (ostatnimi laty) bardzo sucho i ludzi trochę. Nie zaraz, że tłumy ale są. Poza tym czasem (latem) zawsze spokój
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania
Generalnie swoim Pokrakiem wszystkie przejedziesz, za wyjątkiem jednego.
Którego?Piotrek M pisze: ↑śr kwie 22, 2020 8:44 amGeneralnie swoim Pokrakiem wszystkie przejedziesz, za wyjątkiem jednego.
Bo znając złośliwość losu pewnie ten bym wybrał

WJ21
Coś czuję, że będzie tam tłok, bo i ja mam w rezerwie właśnie zachodnią granicę jak granice mnie interesujące będą dalej zamknięte...
tel. 504126172
tel. 504126172
Wyjdą Mamuty Wakacje ediszon ;p
WJ21
Nissterr, nie wybieraj "Wiczej",
To jest szlak dla aut przygotowanych do walki z terenem i ogarniętych szoferów.
Zdaża się ,że 5 km robisz cały dzień.
Pozostałe polecam, bo są widokowe i bardzo fajnie się nimi przemieszcza.
To jest szlak dla aut przygotowanych do walki z terenem i ogarniętych szoferów.
Zdaża się ,że 5 km robisz cały dzień.
Pozostałe polecam, bo są widokowe i bardzo fajnie się nimi przemieszcza.
Dzięx:)
WJ21
- goralski
-
- Kontaktowanie:
No i wybrał 

"To, że mam to w dupie nie oznacza, że tego nie rozumiem" H.S
- goralski
-
- Kontaktowanie:
Ta, tylko uwzględnij jeszcze 2 tygodnie kwarantanny przed urlopem, czyli razem miesiąc 

"To, że mam to w dupie nie oznacza, że tego nie rozumiem" H.S
nie chcę Was martwić, ale dzisiaj pokręciłem się trochę po szlakach. Jest SAKRAMENCKO SUCHO. Nie wiem czy zaraz ich nie zamkniemy.
A na tych trasach jest tam gdzie stanąc z dachowcem? tak na 2 auta
tel. 509700949
https://www.escape4x4.pl/
https://www.escape4x4.pl/
Coś tam się znajdzie.
Są miejsca biwakowe

Są miejsca biwakowe
Nawet mam je spisane. Ale spoko, zawsze mozna gdzies stanac.
Widze, ze wszyscy tam skonczymy.
Widze, ze wszyscy tam skonczymy.
Jako dżentelmen upijam się po 18-stej.
oby, acz lokalna prognoza nic takiego nie sugeruje