Chłopakisebalodz pisze:Zachary pisze:![]()
![]()
Ja też tak chcę.
Nie mam tylko pojęcia jak przekonać do tego moją żonę.moze popracujemy nad nimi razem
![]()
moja tez nie chce slyszec

Moderator: Misiek Bielsko
Chłopakisebalodz pisze:Zachary pisze:![]()
![]()
Ja też tak chcę.
Nie mam tylko pojęcia jak przekonać do tego moją żonę.moze popracujemy nad nimi razem
![]()
moja tez nie chce slyszec
igor909 pisze:Chłopakisebalodz pisze:Zachary pisze:![]()
![]()
Ja też tak chcę.
![]()
moja tez nie chce slyszecjestem z wami
może wykupimy im wycieczkę na Syberię
Mojej to ciągle zimno albo mokro , rybki jej śmierdzą , dupa ją boli jak za długo jedzie , wszystko na nie
No chyba że jedzie do hotelu 5* w ciepłych krajach i całe dnie leży na plaży a ja dostaję kurw..cy
Może coś razem wymyślimy i skoczymy do Laponii
--------------------mateusz_kna pisze:W zamian moge zostac naczelnym lekarzem wycieczki
Moje gratulacje, nic tylko pozazdrościć takiej wyprawy.klusownik pisze: Przyczepa kempingowa była ani mała ani duża...
Niemniej po zapakowaniu wszystkiego do auta i do przyczepy okazało się, ze masa całego kramiku przekracza 3700 kg.
------------------------------------v-raptor pisze: A pytanie mam tendencyjnejeśli MC zestawu przekracza 3,5t to trzeba mieć kategorię C ?
Za przejazd na wyspę (tak, Nordkap jest na wyspie) trzeba zapłacić i to za samochód jak i od każdej osoby.Elwood pisze:Sam jeszcze tam nie dotarłem ale zaliczyć Nordkap fajna rzecz. Tylko podobno trzeba miec wyjatkowe szczęście, żeby go zobaczyć. No i jak go zobaczyć aby nie zapłacić?
Od myta na tunelu nie da sie wymknac, co ciekawe wjezdasz sobie bez problemu, wyjezdzasz z tunelu i szlaban + budka, jak bedzie wiecej aut to probelm z zawroceniemElwood pisze:Sam jeszcze tam nie dotarłem ale zaliczyć Nordkap fajna rzecz. Tylko podobno trzeba miec wyjatkowe szczęście, żeby go zobaczyć. No i jak go zobaczyć aby nie zapłacić?
--------------------------------Cajman pisze: Przy wyjeżdzie sprawdzają głównie dowód rejestracyjny - czy nie ma mandatu z fotoradarów - połączone są tak że na granicy zaraz będą wiedzieć.
-----------------------------mateusz_kna pisze: to moze jednak doczepie sie na jakas wyprawe jako kolega po fachu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości