Wiechu pisze:i jeszcze krótka rada na koniec, kup toyotę

pomijając pancerność, to jeszcze znają tam doskonale te samochody
(zaraz przyjdzie lesiojeep i powie żebyś kupił jeepa

Moderator: Misiek Bielsko
chłopie, nie zaperzaj sie tak i nie obrażajDruhRafal_PL pisze:Dobrze panie wszystkowiedzący. Rozumiem, ze niekoszernie jest pytac o sprawy oczywiste. Uwielniam takich zadufanych w sobie bufonów, którzy nie potrafią, lub po prostu nie chcą pomóc, wyjaśnić, a najlepszym, na co stać to opier.dalanie na forum z lozy "wiem kurcze wszystko".
Nie rozumiem też co jest takiego trudnego w wyobrażeniu sobie takiej wyprawy. Jeśli pytam o rzeczy elementarne to po to, aby wiedzieć jak robią t ludzie, którzy się na tym znają, jeśli się mylę - najlepiej to wyprostowac, poprawic, wyjasnic. A jeśli ne masz ochoty tego prostowac to moze po prostu zaoszczedz klepania w klawisze, bo sam nie wniosles nic konstruktywnego w tym wątku.
To tyle co mam do powiedzenia.
Po tym poście faktycznie zyskałeś wielu nowych przyjaciół.DruhRafal_PL pisze:Dobrze panie wszystkowiedzący. Rozumiem, ze niekoszernie jest pytac o sprawy oczywiste. Uwielniam takich zadufanych w sobie bufonów, którzy nie potrafią, lub po prostu nie chcą pomóc, wyjaśnić, a najlepszym, na co stać to opier.dalanie na forum z lozy "wiem kurcze wszystko".
Nie rozumiem też co jest takiego trudnego w wyobrażeniu sobie takiej wyprawy. Jeśli pytam o rzeczy elementarne to po to, aby wiedzieć jak robią t ludzie, którzy się na tym znają, jeśli się mylę - najlepiej to wyprostowac, poprawic, wyjasnic. A jeśli ne masz ochoty tego prostowac to moze po prostu zaoszczedz klepania w klawisze, bo sam nie wniosles nic konstruktywnego w tym wątku.
To tyle co mam do powiedzenia.
NoooooooooBlack pisze: To piszę ja: teoretyk, który marzy na razie o takiej wyprawie i powoli przygotowuje się do niej (wchłaniając wszelkie informacje z tego forum i szkoląc swe umiejętności praktyczne). Zresztą wielu tu nas jest
...no dobrze , przemysle toDruhRafal_PL pisze:Ok, przepraszam, jesli kogos uraziłem.
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości