Wypożyczalnia samochodów terenowych ???!!!
Moderator: Misiek Bielsko
- Discotheque
-
No to ja bede pierwszy klient, znajomy bardzo chcialby zabrac sie z nami na lipcowy Maramuresz. Jak ktos chce wypozyczyc swoje auto w stanie nie agonalnym zeby spokojnie dojechalo z Konina do Rumuni tam po gorkach i powrot to dajcie cynk.
Ostatnio zmieniony śr lut 13, 2008 2:58 pm przez Discotheque, łącznie zmieniany 1 raz.
Forumowym oszołomom mówimy stanowcze NIE!
no więc mam info:
odnośnie sprzętu:
\17700zł za wynajem całego samochodu na jeden z turnusów
turnusy to Uzbekistan i Kirgizja6100zł za wynajem jednego miejsca w samochodzie na jeden z turnusów
odnośnie sprzętu:
i jak oceniacie ceny itp. itd.?Samochody mają pełne wyposażenie kempingowe i namiot dachowy dla dwóch osób, oraz namiot naziemny dla dwóch. Zawieszenie OME, bagażniki dachowe na bagaże, pełne wyposażenie off-roadowe, prawdopodobnie Mitsubishi L200 nowe, albo Dyskoteki z końca lat '90-tych.
spoko luzik
www.wawa4x4.pl
www.wawa4x4.pl
- Damian
-
- Kontaktowanie:
Nowa Zelandia (ale możliwy też odbiór auta w Australii i RPA), BritzPaszczak pisze: i jak oceniacie ceny itp. itd.?
Toyota Land Cruiser HZJ105 na pełnym wypasie wyprawowym (namiot dachowy i zwykły naziemny, prysznic, kuchenka gazowa, lodówka, klimatyzacja, zbiorniki na wodę + kran ciśnieniowy z wodą ciepłą i zimną, daszek wysuwany z boku, stoliczki, krzesłka, itd.)
cena za 15 dni - ca 1400 dolarów amerykańskich z ubezpieczeniem i kilkoma pierdołami z wyp. dodatkowego
the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- Misiek Bielsko
-
- Kontaktowanie:
@Marpiet napisał 
148 tys i silnik umarł ... ciekawe czy przebieg to na jedno koło i czy liczy sie zapas
A reszta auta w stanie podobnym do silnika ?Wysłany: Nie Lut 10, 2008 6:20 pm Temat postu:
--------------------------------------------------------------------------------
witajcie!
Ja tez dołocze do tego postu
moj silnik tez zaliczyl zgon , ale jeszcze jezdzi !
odpala tylko na hol dyyyyyyyyymi jak skurczysyn ale jedzie jak sie zagrzeje traci na mocy!!
Bierze duuuzo oleju!
Jaka Wasza diagnoza?

148 tys i silnik umarł ... ciekawe czy przebieg to na jedno koło i czy liczy sie zapas

Diffland .pl
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
Namibia self drive safari z
www.safaridrive.com
(dostajesz auto, propozycję trasy, kempingi),
2 tygodnie, z przelotem z Londynu, w pełni wyposażony, ubezpieczony 24 hr assist. def 110 (namioty, lodówka Engel--co to za lodówka!, stół, 2 grille, kuchenka, telefon satelitarny, pełen bezzwrotny bak paliwa, pakiet startowy żarcia na 5 dni, fotelik dziecięcy, stoły, szklanki, talerze etc etc etc ) wszystkie kampingi (co za kampingi! w tym 3 noce bungalow) opłacone, transport z/do lotniska Windhuk--
1200 funtów/os dorosła, dziecko tylko przelot (300funtów?) . Jak im się to opłaca? Toż to rodak z łóżka nie wstanie. A jak było i com (nas dwoje i dziecko 3 lata)
widział ta bajeczka wam opowie :
http://s168.photobucket.com/albums/u175 ... ia%202008/
www.safaridrive.com
(dostajesz auto, propozycję trasy, kempingi),
2 tygodnie, z przelotem z Londynu, w pełni wyposażony, ubezpieczony 24 hr assist. def 110 (namioty, lodówka Engel--co to za lodówka!, stół, 2 grille, kuchenka, telefon satelitarny, pełen bezzwrotny bak paliwa, pakiet startowy żarcia na 5 dni, fotelik dziecięcy, stoły, szklanki, talerze etc etc etc ) wszystkie kampingi (co za kampingi! w tym 3 noce bungalow) opłacone, transport z/do lotniska Windhuk--
1200 funtów/os dorosła, dziecko tylko przelot (300funtów?) . Jak im się to opłaca? Toż to rodak z łóżka nie wstanie. A jak było i com (nas dwoje i dziecko 3 lata)
widział ta bajeczka wam opowie :
http://s168.photobucket.com/albums/u175 ... ia%202008/
- JACEK _SZKOP
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Wpełni wyposażone samochody wyprawowe wynajmuje firma www.adventure4x4.pl , strone mają w przebudowie ale mam tel info 502 344 345
POWRÓCIŁEM Z NIEBYTU, JAK FENIKS Z POPIOŁÓW....
))

- bancik
- jestem tu nowy...
Podobno można sie z nimi zabrać na naprawde profesjonalnie zorganizowane wyprawy....chyba i ja spróbuje,zawsze to lepiej wyłożyć jednorazowo jakąś wcale nie wygórowaną w tym przypadku kasę niż utrzymywać przez cały rok kolejnego 4x4
Samuraj 1.9D,Discovery II,Patrol Y61,Discovery 200,to było a na Iveco Daily 4x4 się skończyło.