to musi jakiś wirus być, którego nosicielem są tojociarzeJackY61 pisze:cały czas mi chodziKylon pisze: JacekA pamiętasz jak mnie się pytałeś o HZJ bo Ci chodzi po głowie nowe auto. Szkoda, że tego nie nagrałem
to przez Was wrrrr

pozdrawiam
kosa
Moderator: Misiek Bielsko
To to to .....kosa20 pisze:to musi jakiś wirus być, którego nosicielem są tojociarzeJackY61 pisze:cały czas mi chodziKylon pisze: JacekA pamiętasz jak mnie się pytałeś o HZJ bo Ci chodzi po głowie nowe auto. Szkoda, że tego nie nagrałem
to przez Was wrrrr
pozdrawiam
kosa
też o tym mówiłem... mało tego pewnie gdyby tak było wogóle by avanti nie było... kazdy by dostał adres pensjonatu, recepcja wydała by kluczyk i cacy:) a tak wszyscy wiedząZbowid pisze:Ja się piszę jakby co. Również w wersjach organizacyjnych. Mam tylko jedną uwagę, impreza Elwooda była by o niebo lepsza gdyby wszyscy mieszkali w tym samym miejscu - to się nazywa integracja.
kosa20 pisze:mię tam w szkole mówili, czym sie kończą przelotne kontaktyIgor909 pisze: To to to .....
Mnie też zarazili
![]()
Jade se razu pewnego wyluzowany, zimny łokieć, przednia szyba cała zaklejona naklejkami coby mnie słońce nie raziło zbytnio, małe coś mi wystaje poza obrys, a tu jak mnie zza krzaków nie łapsną! Spisują mnie, jak to misie, podaję im pesel mój, a oni, że to niemozliwe i, że niezły bajzel w tym peselu mają, bo już dwóch innych Panów taki sam ma - jakiś Jacek i jakiś IgorJackY61 pisze: dobre. skad wiesz ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości