Bieszczady pod namiot ?
Moderator: Misiek Bielsko
Od Komańczy jest dojazd zdezelowanym asfaltem.. Od Mikowa/Smolnika jest zakaz bo to droga LP i rzeczywiście radzę przestrzegać bo Straż Leśna czuwa..blublu1 pisze:A jak dojechac do tego Dusztayna , na mapie wszedzie zakazy , no chyba ze mapa kłamie
'częściej patrzę się na wschód, chyba tam patrzę od zawsze...'
Re: Bieszczady pod namiot ?
Witam
Coby nie zaśmiecać forum użyję tego tematu.
Na początku lipca wybieramy się w Bieszczady. Przewidujemy spanie pod namiotami, więc cywilizacji jak najmniej.
Czy ktoś ma jakąś propozycję trasy
Będziemy jechać z Krasnegostawu.
Dziękuję za wszystkie sugestie.
Zaznaczam że posiadam w syfie "oziego" ale nie chce wjechać gdzieś gdzie jest to zabronione coby nie narobić
syfu.
Mile widziana trasa z licznym brodami

Na początku lipca wybieramy się w Bieszczady. Przewidujemy spanie pod namiotami, więc cywilizacji jak najmniej.
Czy ktoś ma jakąś propozycję trasy

Dziękuję za wszystkie sugestie.
Zaznaczam że posiadam w syfie "oziego" ale nie chce wjechać gdzieś gdzie jest to zabronione coby nie narobić
syfu.
Mile widziana trasa z licznym brodami

low range 4x4 team na prawym
-= GAZIOR =- - robi się
-= GAZIOR =- - robi się
Z atrakcji będziesz miał moto-country w Lesku http://tusiedzieje.info/posts/658/moto-country_festival bardzo mało płacisz za namiot i prysznic w pakiecie, ale na dłuższą metę nie polecam tam spania bo jest bardzo głośno wszyscy nawaleni.
Moja relacja ze zlotu, koncertów nie nagrałem bo zdrowo lało no i potańcować trza było
http://www.youtube.com/watch?v=qvLsQo0IhIM
Jak jedziesz gaziorem to może się dołączę jeśli nie masz nic przeciwko ale nie wiem czy się wyrobię do tego terminu
Pozdrawiam
Moja relacja ze zlotu, koncertów nie nagrałem bo zdrowo lało no i potańcować trza było

Jak jedziesz gaziorem to może się dołączę jeśli nie masz nic przeciwko ale nie wiem czy się wyrobię do tego terminu
Pozdrawiam
Na chwilę obecną jadą :
gaz 69
uaz 469b
honker
pewnie że nie mam nic przeciwko
gaz 69
uaz 469b
honker
pewnie że nie mam nic przeciwko

-= GAZIOR =- - robi się
-= GAZIOR =- - robi się
- Czosnek niedźwiedzi
Fak sejk, to są prawdziwi hardcorowcy, szacunBogdan 4x4 pisze:http://www.maniow11.kk-net.pl/
Jak lubisz prostote egzystencjii to skorzystaj![]()
Jak skorzystasz to pozdrów Ich od nas

Zielone jajo 300 tdi
- pbyra
-
jeżeli ktoś chce coś bliżej Ustrzyk Dolnych lub Czarnej to mogę użyczyć własnej posesji 

TO MIEJSCE CZEKA NA TWOJĄ REKLAMĘ
gg: 4793104
gg: 4793104
A może się spotkamy na pogawędkę przy ognisku

-= GAZIOR =- - robi się
-= GAZIOR =- - robi się
również aby nie zaśmiecać podepnę się pod temat, pod koniec lipca wybieram się ze swoją drugą połówką w Bieszczady, jest to mój pierwszy wyjazd autem terenowym w ten rejon i moja wiedza na temat tych gór ogranicza się do pieszych szlaków turystycznych, czy moglibyście polecić jakieś ciekawe krajobrazowo trasy na których nie byłoby problemów z zielonymi (wyjazd turystyczny ze względu na opony, na razie mam 31 calowe zimówki więc w ciężki teren raczej się nie chce pchać), bądź ewentualnie może ktoś chciałby się podczepić w roli przewodnika, planujemy 2-3 dni pojeździć a następnie na Ustrzyki i poszwendać się po szlakach ale wszystko i tak wyjdzie w praniu
FJ40
LJ70
LR seria III
T3 syncro
LJ70
LR seria III
T3 syncro
Re:
Polecam również!!!Bogdan 4x4 pisze:http://www.maniow11.kk-net.pl/
Jak lubisz prostote egzystencjii to skorzystaj![]()
Jak skorzystasz to pozdrów Ich od nas

Frota A Sport
Toyka 4 Runner
Toyka 4 Runner