Nad nidzkim są małe zamordeje - fajne pole na wysokim brzegu. Tuż za kanałem skręcasz w żużlówkę i trzymasz się prawej strony. Od żużlówki odbija w prawo parę dróg - to nie tam. Ty walisz do końca aż droga wjedzie na pole namiotowe i będzie przez nie przejeżdżała już dalej jako trawiasta do nadleśnictwa. Fajne miejsce cisza i spokój - tak było dziesięć lat temu - pewnie nic się nie zmieniło.gri74 pisze:a masz jakieś inne miejsca i bindugi w okolicy nidzkiego , guzianki i bełdan ?
Mazury pod namiot ? i nie tylko...
Moderator: Misiek Bielsko
Zbowid

Znajomi właśnie dzwonili że polecieli do Stańczyk robić skoki... jak macie ochotę to może sobie skoczycie... ale przyznam że nie wiem jak długo będą (teoretycznie mieli być do niedzieli) ale pogoda... jak nie będzie ludzi to sie zwiną i pojadą pić.
Stefan Ostrowski
UAZ'79 - sprzedany
teraz jest JEEP Choerokee 4.0, '90r
UAZ'79 - sprzedany
Mam problem, poniewaz posiadam suzuki grand vitare i chce nakrecic film wykorzystujac kilka scen off road i nie mam zielonego pojecia gdzie na podlasiu lub suwalszczyznie znajde najbardzie urokliwe jak i w miare przejezdne tereny dla tego samochodu. Czy ktos jest w stanie mi pomoc ? Z gory dziekuje.
Zapytaj na www.mojuaz.com/forum3/zawias pisze:Mam problem, poniewaz posiadam suzuki grand vitare i chce nakrecic film wykorzystujac kilka scen off road i nie mam zielonego pojecia gdzie na podlasiu lub suwalszczyznie znajde najbardzie urokliwe jak i w miare przejezdne tereny dla tego samochodu. Czy ktos jest w stanie mi pomoc ? Z gory dziekuje.
Stefan Ostrowski
UAZ'79 - sprzedany
UAZ'79 - sprzedany