rosja i zk

czyli wyjazdy te bliskie i te bardzo dalekie

Moderator: Misiek Bielsko

mazeno

Re: rosja i zk

Post autor: mazeno » śr sty 20, 2010 9:48 am

.
Ostatnio zmieniony pn wrz 09, 2013 10:11 pm przez mazeno, łącznie zmieniany 1 raz.

kzh

Post autor: kzh » śr sty 27, 2010 6:02 pm

dla informacji:
zk z link 4 posiada rosje, maroko, turcje, tunezje miedzy innymi.

Awatar użytkownika
Harley

Post autor: Harley » ndz lut 14, 2010 8:55 pm

no więc dopiszę i ja cosik , choć koleżka założyciel tematu widzę opier...ala innych jak mu nawet coś normalnego napiszą, ale wiem że inni też będą szukać.

Mam polisę z sierpnia 2009 wystawioną przez PZU i Zielona karta jest do tegoż gratis. Musiałem prosić w tym sierpniu o wymianę druku , bo nie było jak należy Czarnogóry. Teraz widze ,że poza Czarnogórą mam też i Rosję ,Tunezję (zakładam że to jest TN) i mam też MA - czyli zakładam ,że Maroko.

A koledze kzh, radzę nie dzwonić po infoliniach tylko znaleźć w "realu" agenta a najlepiej brokera , który znajdzie nie dość ,że najlepsze zakresowo to i kosztowo OC i ZK.
Patrol Long Safari 4,2 D
Patrol Short BRU(td)US 4,2
Patrol Comfort TB42
Patrol y61 3,0TD mercedes

Awatar użytkownika
piotr.krakow

Kontaktowanie:

Post autor: piotr.krakow » wt maja 11, 2010 4:42 pm

Harley pisze: A koledze kzh, radzę nie dzwonić po infoliniach tylko znaleźć w "realu" agenta a najlepiej brokera , który znajdzie nie dość ,że najlepsze zakresowo to i kosztowo OC i ZK.

w ogóle jak kolega KZH nie zwraca tak bardzo uwagi na wysokość opłat ale na jakość świadczonych usług, to proponuję nająć kogoś obytego w posługiwaniu się językiem między ludźmi - kto załatwi za kolegę tą sprawę, bo jeśli kolega KZH na każdej infolinii zaczyna od bluzgów takich jak w powyższych wypowiedziach to ja się nie dziwię, że kolegę wszędzie olewają...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Podróże i Wyprawy niekomercyjne”