Wyprawa wzdłuż wschodniej granicy
Moderator: Misiek Bielsko
podaj telefon na PWmcorp pisze:Gdybyście potrzebowali bazy w okolicach Puszczy Białowieskiej, to piszcie - udostępnię chałupę i załatwię zezwolenie lasów państwowych na przejazd co ciekawszymi kawałkami - jest gdzie pohasać i pickup mi nie pordzewieje.
MC
ja z kumplami od 4lat planujemy AKCJĘ POSÓWAŁKI
a w tym roku mamy 2 terenówki

więc kątakt byłby ze wszech miar wskazany
Jakby Ci to... wlasnie wtedy bedziemy mieli urlopa (my - tzn. moja lepsza, ladniejsza, choc mniejsza polowa i jamcorp pisze:Aktualny, tyle, że umawiać się musimy z dużym wyprzedzeniem - aktualnie możemy spróbować na koniec lipca lub sierpień...
zdrówko
mc

- dj_wojtecki
-
- Kontaktowanie:
-
-
robilismy to w 2005 wg ksiązki "Polska Egzotyczna" tu masz tom 1:wieprzowina pisze:planuję taką niskobudżetową wyprawę. Najchętniej w lipcu, jeśli nie będzie napierdzielać ciągle deszczem i najchętniej z dołu do góry - ale niekoniecznie. Czas - tydzień, może ciut więcej. Byłby kto chętny?
http://www.mareno.pl/prod/MIDN/8389188376
polecam - można odwiedzic fajne miejsca...
- dj_wojtecki
-
- Kontaktowanie:
kurcze, ja podobnie ja Voytass mam ograniczenia urlopowewieprzowina pisze:Najchętniej w lipcu

Pancerny XJ,, 2,5l, + ze 4,5', 32' ale oryginal simex 

-
-
To wazne, zgadza sie - moja lepsza polowa to straszny zmarzlakwieprzowina pisze:ja się przy tym lipcu bardzo nie upieram - chodzi coby ciepło było jeszcze

Ja jestem niestety ograniczony do tego cholernego poczatku sierpnia, bo juz na wiosne tak zostal ustalony urlop, a w dodatku kolega z pracy zostanie ojcem, co dodatkowo ogranicza pole manewru.
Zakladam, ze wyprawa w granicach tygodnia, tak?
- dj_wojtecki
-
- Kontaktowanie:
No pytasz?dj_wojtecki pisze:tydzien jazdy na azymut wystarczy na chwileVoytass pisze:Zakladam, ze wyprawa w granicach tygodnia, tak?Bo rozumie, ze im mniej drog tym lepiej
?

- dj_wojtecki
-
- Kontaktowanie:
lojezusicku...Voytass pisze:bunt zenskich czesci zalog
wyposrodkujemy trase...

czyli jak, trzy zalogi mamy na dzis

Ostatnio zmieniony wt cze 13, 2006 9:10 pm przez dj_wojtecki, łącznie zmieniany 1 raz.
Pancerny XJ,, 2,5l, + ze 4,5', 32' ale oryginal simex 

W ostatnie wakacje przejechaliśmy w 3 auta wzdłuż mokrej granicy. Priorytetem dla nas było trzymać się jak najbliżej Bugu i w sumie zeszło nam 10dni.
Na całą wschodnią tydzień to trochę mało czasu.. no chyba, że szutrówkami i po czarnym będziesz śmigał.
Tereny piękne, ludzie życzliwi, SG w porządku.
Warto jechać.. 

Tereny piękne, ludzie życzliwi, SG w porządku.