podaj dilera do ziola ze masz takie zwidyDo konca mojego pobytu kierowcy Guardia Civil z Sidi Ifni na widok mojego auta radosnie trabili i machali
Guardia civil opuscila definitywnie tamte tereny w latach 50 ubieglego stulecia

Moderator: Misiek Bielsko
podaj dilera do ziola ze masz takie zwidyDo konca mojego pobytu kierowcy Guardia Civil z Sidi Ifni na widok mojego auta radosnie trabili i machali
lesio jeep pisze:podaj dilera do ziola ze masz takie zwidyDo konca mojego pobytu kierowcy Guardia Civil z Sidi Ifni na widok mojego auta radosnie trabili i machali
Guardia civil opuscila definitywnie tamte tereny w latach 50 ubieglego stulecia
Specjalnie dla ciebie zrobie sobie we wrzesniu z nimi fotke i powiesze tu jako dowod twojej ignorancji.
Juz pisalem, miales okazje pomilczec i nie wyjsc na durnia ;P
uriuk
lesio jeep pisze:Specjalnie dla ciebie zrobie sobie we wrzesniu z nimi fotke i powiesze tu jako dowod twojej ignorancji.
Juz pisalem, miales okazje pomilczec i nie wyjsc na durnia ;P
uriukpewnie cos przegapilem czyzby napawde wrocili ?
![]()
albo istnieje jakies inne Marocoleze i kwicze
![]()
jesli zeczywiscie ich widziales to pewnie byli na takich samych papierach jak ty
i spierdzielali przed marokanska zandarmeria krolewska![]()
ps
widze zes wielki znafca Maroka i w imieni krola Hasana 13 przyznajemy wam patent
przewodnika po Maroco N°atestu 0007
wydrukuj i pokaz wrazie kontroli FBI
tutaj masz filmik jak ich przeganiaja w pizdu http://www.dailymotion.com/video/x1iz50_marche-verte-2
chetnie ogladne jak wracaja
Kod: Zaznacz cały
Zaczynam podejrzewac, ze pozajaczkowala ci sie hiszpanska Guardia Civil z marokanskimi oddzialami ratownictwa o tej samej nazwie
uriuk
rozumie sie ze straz pozarna zajmuje sie szara stefa pseudo turystykiDo konca mojego pobytu kierowcy Guardia Civil z Sidi Ifni na widok mojego auta radosnie trabili i machali
Jesli polowa pazdziernika to nie ma zadnych problemow, bede na miejscu z samochodami. Wszystkie szczegoly masz tuMichal.Warsaw pisze:Hej Uriuk,
Zainteresowała mnie ta Wasza wymiana zdań z lesiem i mam pytanie z innej beczki:
jakie byłyby koszty zorganizowania imprezy off-roadowo turystycznej dla 6 facetów na tydzień w Maroku. Interesuje nas wynajęcie 3 aut terenowych na miejscu, obejrzenie ciekawych miejsc (niekoniecznie tych opisywanych w przewodnikach), pojeżdżenie po pustyni i zanocowanie na niej, oczywiście z noclegami (mogą być skromne, ale tak żeby się choć raz na 2 dni umyć) i wyżywieniem. Jeśli by Cię interesowało takie wyzwanie i podjął byś się roli organizatora i przewodnika to czekam na pilny (muszę podjąć decyzję do połowy przyszłego tygodnia) kontakt. Termin to połowa października. Rozważałem przejazd własnym autem (Jeep JK Rubicon), ale przeraża mnie strata 6 dni na dojazdy, koszty paliwa oraz ewentualnego remontu auta po wyprawie. Jak wygląda kwestia dolotu do Maroka?
Pozdrawiam,
Michał
lesio jeep pisze:
No to wlasnie powolales nowa formacjie w krolestwie maroka![]()
jest obrona cywilna Protection Civile http://www.sante.gov.ma/Leministre/urge ... 0CRISE.pdfpelniacy role strazy pozarnej
ale w kontekscierozumie sie ze straz pozarna zajmuje sie szara stefa pseudo turystykiDo konca mojego pobytu kierowcy Guardia Civil z Sidi Ifni na widok mojego auta radosnie trabili i machali![]()
ps
jesli obrazki sie ruszaja to jest to filmwlasnie o ostatnim dniu pobytu Guardia civile w maroku
mazeno pisze:dwie sprawy.
co to znaczy uriuk? bo mnie to meczy - a kojarzy mi sie z indianami)
secundo: bedziesz tam w pazdzierniku? na bazie znaczy. pytam, bo moze zawitam btw.
mazeno pisze:sprobuje sie nie zgubic, bo gps-a nie mam tylko mapy i niuch
a tadzin przygotuj fest, bo bede ze stara, bachorami, kumplem i jego kobita, a ja sam jem za szesciu.
mazeno pisze:i jeszcze pytanie:
co to za dziury w ziemi kolo sidi daud - dwie grupy tego sa - jakies kamieniolomy czy co?
skret za ta druga (po lewej, przy serpentynach), dobrze kumam?
lesio jeep pisze:dobra potrafisz wszystko wytlumaczyc az mi wstyd![]()
nie bede cie jusz wiecej niepokoil ale zdradzisz co za ziola jarasz![]()
moze cie odwiedze to zajaramy razem i tesz zobacze guardie civil
To samo, tylko w postaci wysuszonej i sprasowanej żywicy z tej samej roślinkiuriuk pisze:lesio jeep pisze:dobra potrafisz wszystko wytlumaczyc az mi wstyd![]()
nie bede cie jusz wiecej niepokoil ale zdradzisz co za ziola jarasz![]()
moze cie odwiedze to zajaramy razem i tesz zobacze guardie civil
Zapraszam. Koordynaty i opis dojazdu masz
Ziolo maja moi gospodarze. Nie wiem co to jest bo ja wole mahije (takie brazowe i przypomina kostke czekolady)
.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość