pewnie setki razy zrobili to jacys lokalsi badz inna nacja, moze 10, moze 20 lat temu...

Moderator: Misiek Bielsko
Polemizowal bym, no chyba ze się jest kobitą i za wszystko płaci jej facetCZOBI pisze:jezdzenie -nie za swoje -jest najpiekniejsza forma przemieszczania sie
Lenio pisze: 3) nie próbowaliście "wedrzeć się" na teren kopalni apatytów? Widziałem kiedyś film z wyjazdów bodajże Marcina (?) Gerca, któremu się udało - przy okazji może ktoś inny wie, jak tam wjechać? A może na forum jest Sam Autor TEGO Filmui zdradzi tajemnicę?
He, he, jak tam byłem, to baza była w budowie, ale była ichnia goprówka i goprowiec i chatka do wynajęcia za grosze.Starck pisze:Mam nadzieję, że sie moi kompani nie pogniewają jak wam polecę bazę noclegową w górach nad Kirowskiem. Rzeka, bania - przyda się67°47'49.78"N, 33°36'59.86"E
Adampio pisze:Polemizowal bym, no chyba ze się jest kobitą i za wszystko płaci jej facetCZOBI pisze:jezdzenie -nie za swoje -jest najpiekniejsza forma przemieszczania sie
Ja tam zawsze jeżdżę za swoje (lub skladkowe) i wolałbm nie pojechać niż oklejać autko i polar jakimiś metkami
Damianesku compadre, jak ja lubie inteligentnych ludziDamian pisze:tylko że jak masz wyjazd, którego budżet sięga 20-30 tysięcy to już zaczynasz się zastanawiać
Starck pisze:Lenio pisze:
Mam nadzieję, że sie moi kompani nie pogniewają jak wam polecę bazę noclegową w górach nad Kirowskiem....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości