Afganistan 2010 - relacja
Moderator: Misiek Bielsko
Re: Afganistan 2010 - relacja
Wyprawa cudna. Byłem u Traska jak robili Twoje auto więc tym bardziej miło zobaczyć taka relację 

A polska wódka smakuje mi niezmiennie czego i Państwu życzę.Cherokee XJ+graty,Gelenda W460+graty;)
Luz, nie moje przecie problemy i spory. Forum czytuję już trochę i odpowiada mi ten "klimat"janusz k160 pisze:Ach, dziewczęta jakieś urazy mają do siebie....To forum z tego słynieNie przejmuj się

Co do wyprawy; czytałem elwoodowego bloga, relacje u traska też, brakuje właśnie takiego podsumowania, może w formie filmu. Byłby niewątpliwie zajebisty

@Blues może znasz ludzi z tej ekipy: http://www.advfactory.com/pl/index.php , byłem kiedyś na spotkaniu podróżników w Krk, z ich udziałem, też się zjeździli po Afganistanie, ciekawie opowiadali bardzo.
- nomad-ka
-
- Kontaktowanie:
wwojtas pisze:@Blues może znasz ludzi z tej ekipy: http://www.advfactory.com/pl/index.php , byłem kiedyś na spotkaniu podróżników w Krk, z ich udziałem, też się zjeździli po Afganistanie, ciekawie opowiadali bardzo.
Sambora znajdziesz na forum, Izi zginął w zeszłym roku w Turkmenistanie.
Patrolek Y61 2,8 td Grrr... Mój ci on! 
nomad-instinct.com

nomad-instinct.com
Znam, znam.
Izi uległ śmietelnemu wypadkowi w Tadżykistanie.
Tydzień wcześniej zostawił mi na posterunku w Sarhad informację (dotarli tam po nas, jak już wyszliśmy w góry).
Izi uległ śmietelnemu wypadkowi w Tadżykistanie.
Tydzień wcześniej zostawił mi na posterunku w Sarhad informację (dotarli tam po nas, jak już wyszliśmy w góry).
Się te boćki nalatają... Elwood
aaa słyszałem o tym wypadku, ale nie skojarzyłem, trochę już czasu upłynęło.... Przykra sprawa. Wiem, że trącać to będzie banałem, ale robił to co lubił.
Dokładnie tak... Wczoraj minął rok...
Ostatnio zmieniony czw lis 03, 2011 9:30 pm przez Blues4x4, łącznie zmieniany 1 raz.
-
-
- Kontaktowanie:
A proszę o jasność? bo oczywiście zaszczytem bezdyskusyjnym jest stać w jednym szeregu z Kylonem ale nie wiem za czym ten szereg lub kolejka... Jaśniej proszę.Blues4x4 pisze: Gazfan, Kylon to przypadki światło ćmiące, choć definicja ubliżenia powinna tu być zprecyzowana.
.
Stajnia: RR 99 RRC i GAZ 69 

-
-
- Kontaktowanie:
Aha.
Kiedyś moja babcia mądre słowa powiedziała:
"Gadaj z dupą to cię osra"
I se z tobą pogadałem.
Kiedyś moja babcia mądre słowa powiedziała:
"Gadaj z dupą to cię osra"
I se z tobą pogadałem.
Stajnia: RR 99 RRC i GAZ 69 

Dobra już starczy tego sapania. Już wiemy kto kogo nie lubi i kto komu kiedyś zajebie.
Piszcie dalej ale w temacie bo ciekawy.

Piszcie dalej ale w temacie bo ciekawy.

Mówię co myślę, robię co mówię, już nie jem co lubię.
"nullo retentus impedimento"
"nullo retentus impedimento"
Baluś, masz zaproszenie na premierę 50 minutowego filmu z wyprawy... Jak go w końcu Bartek poskłada do kupy. Material wyjściowy widziałem.
Mam nadzieję, że w końcu trafi do mnie materiał filmowy "poświęcony" sensu stricte Elwoodowi.
Niestety nie mam dostępu do kompa, na którym mógłbym sobie ten materiał przejrzeć i wyselekcjonować.
P.S.
Z takiego wyjazdu, każdy wyłowi swoją perłę.
Najbardziej przypadła mi ta Gazfana. Landrowerowy pedał... (hamulca naturlich).
Mam nadzieję, że w końcu trafi do mnie materiał filmowy "poświęcony" sensu stricte Elwoodowi.
Niestety nie mam dostępu do kompa, na którym mógłbym sobie ten materiał przejrzeć i wyselekcjonować.
P.S.
Z takiego wyjazdu, każdy wyłowi swoją perłę.
Najbardziej przypadła mi ta Gazfana. Landrowerowy pedał... (hamulca naturlich).
Ostatnio zmieniony pt sie 26, 2011 3:17 pm przez Blues4x4, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Przecudny wątek
. Głaszczcie sie po główkach dalej, można sie pośmiać.
Wyjazd robiący wrażenie.
Ale czy dobierałeś sobie muzyke do filmu (Z Sarhad do Quala Panja. Wzdłuż Wachan-darii. Zajawka.) samemu?? Bo KAT jakos bardzo dobrze robi z tym co widać na ekranie.

Wyjazd robiący wrażenie.
Ale czy dobierałeś sobie muzyke do filmu (Z Sarhad do Quala Panja. Wzdłuż Wachan-darii. Zajawka.) samemu?? Bo KAT jakos bardzo dobrze robi z tym co widać na ekranie.
Patrol Y60 TD42
Land Rover 101 Forward Control 300tdi
Rafal
Rafal
Tabory mkną, dzień po dniu.
To kawałek, który zagościł swym przekazem w mym sercu wcześniej.
Dobrałem go wg mojego widzimisię.
Fajnie, że odbierasz go, podobnie jak ja.
P.S.
Z takiego wyjadu, każdy może wyłowić swoją perlę.
Najbardziej przypadła mi do gustu perła Gazfana. Znaczy landrowerowy pedał... (hamulca naturlich).
To kawałek, który zagościł swym przekazem w mym sercu wcześniej.
Dobrałem go wg mojego widzimisię.
Fajnie, że odbierasz go, podobnie jak ja.
P.S.
Z takiego wyjadu, każdy może wyłowić swoją perlę.
Najbardziej przypadła mi do gustu perła Gazfana. Znaczy landrowerowy pedał... (hamulca naturlich).
-
Na muzyce Kata sie wychowałem można powiedzieć.
Muzyka to jedno ale cały przekaz jest jedyny w swoim rodzaju, jakoś tego słucham od lat i nigdy mi sie nie nudzi.
"Łza dla cieniów.." też mi tam podpasowala (wydałe mi sie że też była gdzieś w tle).
Jak będzie wystawiony cały filmik daj znać, chętnie obejrze.
Muzyka to jedno ale cały przekaz jest jedyny w swoim rodzaju, jakoś tego słucham od lat i nigdy mi sie nie nudzi.
"Łza dla cieniów.." też mi tam podpasowala (wydałe mi sie że też była gdzieś w tle).
Jak będzie wystawiony cały filmik daj znać, chętnie obejrze.
Patrol Y60 TD42
Rafal
Rafal