Majówka w Maroku
Moderator: Misiek Bielsko
Re: Majówka w Maroku
Dzięki temu wątkowi mogłem wywiązać się ze swego honorowego zobowiązania i podrzucić przesyłkę do Maroka. Wielkie podziękowania za pomoc dla gif_kuba.
Nie ma sprawy, zawsze pomogę jak tylko mogę i jestem pewny że większość forumowiczów też.
A co do majówki to była całkiem udana w Maroku, szkoda tylko że nie udało nam się z Kasią (Nomad-ka) spotkać, ale pewnie jeszcze będzie okazja.
A co do majówki to była całkiem udana w Maroku, szkoda tylko że nie udało nam się z Kasią (Nomad-ka) spotkać, ale pewnie jeszcze będzie okazja.
Samurai - żółw błotny
TLC J9 - wycieczkowóz
F800GS
TLC J9 - wycieczkowóz
F800GS
- nomad-ka
-
- Kontaktowanie:
gif_kuba pisze:Nie ma sprawy, zawsze pomogę jak tylko mogę i jestem pewny że większość forumowiczów też.
Pewnie będzie, wiesz gdzie mnie szukać - ale żałujcie, było fantastycznie (w ramach francusko-hiszpańsko-polsko-berberyjskiej integracji)

Patrolek Y61 2,8 td Grrr... Mój ci on! 
nomad-instinct.com

nomad-instinct.com