Majówka w Maroku

czyli wyjazdy te bliskie i te bardzo dalekie

Moderator: Misiek Bielsko

akcent
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Re: Majówka w Maroku

Post autor: akcent » ndz maja 15, 2011 5:59 pm

Dzięki temu wątkowi mogłem wywiązać się ze swego honorowego zobowiązania i podrzucić przesyłkę do Maroka. Wielkie podziękowania za pomoc dla gif_kuba.

Awatar użytkownika
gif_kuba

Kontaktowanie:

Post autor: gif_kuba » pn maja 16, 2011 7:53 am

Nie ma sprawy, zawsze pomogę jak tylko mogę i jestem pewny że większość forumowiczów też.

A co do majówki to była całkiem udana w Maroku, szkoda tylko że nie udało nam się z Kasią (Nomad-ka) spotkać, ale pewnie jeszcze będzie okazja.
Samurai - żółw błotny
TLC J9 - wycieczkowóz
F800GS

Awatar użytkownika
nomad-ka

Kontaktowanie:

Post autor: nomad-ka » pn maja 16, 2011 10:24 pm

gif_kuba pisze:Nie ma sprawy, zawsze pomogę jak tylko mogę i jestem pewny że większość forumowiczów też.

A co do majówki to była całkiem udana w Maroku, szkoda tylko że nie udało nam się z Kasią (Nomad-ka) spotkać, ale pewnie jeszcze będzie okazja.

Pewnie będzie, wiesz gdzie mnie szukać - ale żałujcie, było fantastycznie (w ramach francusko-hiszpańsko-polsko-berberyjskiej integracji) :D . Jadę znowu 24.06-5.07 (Festiwal Gnaoua i Muzyki Świata w Essaouirze na początek, Festiwal Pustyni w Merzoudze 1 .07 (są plany ambasady w Rabacie, zeby w ramach festiwalu zrobić koncert muzyki Chopina na wydmach - fortepian dojedzie) a miedzy pomiedzy trasy off w Atlasie. Jakby co - można dołaczyć - tyle że zakladamy integrację z lokalesami (bo tak się poznaje kraj, a nie tylko zwiedza), nie wszystkim to pasuje. Pozdrawiam gorąco całą ekipę :)
Patrolek Y61 2,8 td Grrr... Mój ci on! :D
nomad-instinct.com

ODPOWIEDZ

Wróć do „Podróże i Wyprawy niekomercyjne”