ALBANIA 2012 - wrzesień
Moderator: Misiek Bielsko
Re: ALBANIA 2012 - wrzesień
gg4987422
LR D2 -skurwiel
Rakieta - resorak nie-do-zajechania
LR D2 -skurwiel
- petercapri
grzehoo pisze:to sie bedziem kontaktowac na poczatku nowego roku, pewnie plany beda bardziej sprecyzowanestaryemeryt pisze:mnie pasuje każdy termin
my tez cos o wiosnie myslimy

To sie minelismy z ekipami. Rzadko zagladam na forum. Za to przypadkiem spotkalismy inne

Ostatnio zmieniony pt paź 05, 2012 12:11 pm przez petercapri, łącznie zmieniany 1 raz.
- amster123
- Kontaktowanie:
Ten masz na myśli?selim pisze:W Theth idźcie koniecznie do wodospadu
-zajebista sprawa ...grunas czy jakoś tak się zowie

Faktycznie malownicze miejsce
http://amster4x4.blogspot.com
CAMP4X4 - Małe Jodło
CAMP4X4 - Małe Jodło
zdjęcie ładne
ale
to,chyba nie ten
ale
to,chyba nie ten

gg4987422
LR D2 -skurwiel
LR D2 -skurwiel
Ponieważ temat wątku w sumie pasujący, to żeby nie tworzyć nowych bytów pozwolę sobie wkleić tutaj linka do naszej relacji z zeszłorocznego, właśnie wrześniowego wypadu do Czarnogóry i Albanii.
Literatura piękna to może nie jest, ale myślę, że ktoś kto będzie się wybierał w te strony znajdzie tam sporo przydatnych informacji.
http://dirtyriders.pl/wycieczki/czarnog ... ania-2012/
Pozdrawiam
Radek
Literatura piękna to może nie jest, ale myślę, że ktoś kto będzie się wybierał w te strony znajdzie tam sporo przydatnych informacji.
http://dirtyriders.pl/wycieczki/czarnog ... ania-2012/
Pozdrawiam
Radek
Fajna relacja ...co do Franczesko
2x tam spałem i wystarczy
mega upierdliwe dziecko
wszystkiego ciekaw ,wszędzie wlezie
chwili spokoju nie ma
mega upierdliwe dziecko
chwili spokoju nie ma

gg4987422
LR D2 -skurwiel
LR D2 -skurwiel
- Fiba
-
- Kontaktowanie:
Dokładnie a wycwaniony że hoho.selim pisze:Fajna relacja ...co do Franczesko
mega upierdliwe dziecko
chwili spokoju nie ma
Lepszy głupiec wędrujący po świecie od mędrca ,który siedzi w domu.
Patrol Y60 2.8
Patrol Y61 2.8
Patrol Y60 2.8
Patrol Y61 2.8
za drogę do wodospadu chciał 15e
jechałeś kiedyś w lewo ? jakby w góry
czasu zawsze brakło

jechałeś kiedyś w lewo ? jakby w góry
czasu zawsze brakło
gg4987422
LR D2 -skurwiel
LR D2 -skurwiel
napomne / przypomne ze jedziemy w maju i szukamy chetnych na pasazerow.
bedziemy przecierac nowe szlaki takze

lr-lr-lr-xtz-e350
w maju?
toż to kupa śniegu jeszcze!
same fogary trza bedzie omijać by tam w ogole dojechać
A relacja bardzo fajna!
znaczy się nie przeczytalem jeszcze, ogladnalem jedynie zdjecia i rzucilem pobierznie okiem na tekst i trase
miejsca tez fajne
pewnie coś skorzystam w tym roku jak tam polece znowu bo widze że przejechaliscie praktycznie w 90% po moim planie z 2011 roku ktorego nadal nie zrealizowalem
zwłaszcza jeśli chodzi o Kapetanowo to tym razem wlasnie chcialem dostac sie szutrami od północy a nie od Niksic
toż to kupa śniegu jeszcze!
same fogary trza bedzie omijać by tam w ogole dojechać

A relacja bardzo fajna!
znaczy się nie przeczytalem jeszcze, ogladnalem jedynie zdjecia i rzucilem pobierznie okiem na tekst i trase
miejsca tez fajne

pewnie coś skorzystam w tym roku jak tam polece znowu bo widze że przejechaliscie praktycznie w 90% po moim planie z 2011 roku ktorego nadal nie zrealizowalem

zwłaszcza jeśli chodzi o Kapetanowo to tym razem wlasnie chcialem dostac sie szutrami od północy a nie od Niksic
Super wycieczka, może będzie mi dane wykorzystać trochę z waszej wycieczki w tym roku. Pomysł skarbu super. Sam szukam skarbów od kilku lat. Jeżeli nie macie nic przeciwko temu mogę opublikować waszą skrzynkę na portalu http://opencaching.pl/,
Oczywiście zachowam wszystko w maksymalnej zgodzie z waszym opisem i napiszę kto skrzynkę założył. Sam mam ją zamiar zdobyć latem.
Oczywiście zachowam wszystko w maksymalnej zgodzie z waszym opisem i napiszę kto skrzynkę założył. Sam mam ją zamiar zdobyć latem.
- w lewo w góry pojechaliśmy tylko kawałek, kilkaset metrów i znaleźliśmy wjazd do fajnej miejscówki na biwak u chłopa z widokiem na całą dolinę. Dalej w stronę gór nie próbowaliśmy.
- ten dojazd do Kapetanova od północy faktycznie bardzo fajny. Warto tylko trafić na tę dolinę, którą jechaliśmy. Kumpel pomylił się i jechał kilka km bardziej na zachód i wszystko wyglądało zupełnie inaczej, sądząc po fotkach - mniej ciekawie,
- skrzynkę oczywiście możesz zgłosić, nie wiem tylko czy jest zgodna z regulaminem opencaching, bo wiem że taki jest
. W każdym razie zapraszam do poszukiwań.
- ten dojazd do Kapetanova od północy faktycznie bardzo fajny. Warto tylko trafić na tę dolinę, którą jechaliśmy. Kumpel pomylił się i jechał kilka km bardziej na zachód i wszystko wyglądało zupełnie inaczej, sądząc po fotkach - mniej ciekawie,
- skrzynkę oczywiście możesz zgłosić, nie wiem tylko czy jest zgodna z regulaminem opencaching, bo wiem że taki jest

Skrzynka jest ok, jak założe to dorzucę odnośnik do adresu.
EDIT: Skrzynka jest gotowa, jakby ktoś był zainteresowany to można zerknąć
http://opencaching.pl/viewcache.php?cacheid=24855
faktycznie są dwie drogi ....jedna przed monastyrem ...druga za
w pewnym momencie widok był na skały ,z jednej i z drugiej strony
potem.... trzy chałupy na krzyż i mini warsztat samochodowy , z trupami na widoku
w pewnym momencie widok był na skały ,z jednej i z drugiej strony

potem.... trzy chałupy na krzyż i mini warsztat samochodowy , z trupami na widoku

gg4987422
LR D2 -skurwiel
LR D2 -skurwiel
zeszłej wiosny rozsypała nam się ekipa i zdesperowani też szukaliśmy "pasażerów" min. na tym forum. Co ciekawe - ZERO odzewu.grzehoo pisze:napomne / przypomne ze jedziemy w maju i szukamy chetnych na pasazerow.
Dzieki. Ciekaw jestem jak to zadziała. Jak na razie to nawet trochę osób z tej strony weszło na nasz opisWrzos pisze:Skrzynka jest ok, jak założe to dorzucę odnośnik do adresu.

a gdzies w koncu znalezliscie?gibson74 pisze:zeszłej wiosny rozsypała nam się ekipa i zdesperowani też szukaliśmy "pasażerów" min. na tym forum. Co ciekawe - ZERO odzewu.grzehoo pisze:napomne / przypomne ze jedziemy w maju i szukamy chetnych na pasazerow.
bo my szukamy po roznych forach i na razie kiepsko.
lr-lr-lr-xtz-e350
No właśnie napisałem, że zero odzewu. Dlatego w końcu musieliśmy przełożyć termin wyjazdu i pojechaliśmy we wrzesniu w ekipie samych znajomych i chyba dobrze wyszło.
Szału nie będzie bo nie za wielu poszukiwaczy z Polski jeździ do Albani, ale jest szansa że ktoś tą skrzynkę zdobędzie. Portal ten ma zasięg ogólnopolski, zasięg światowy ma geocaching ale tam to ja już nie działam.Ciekaw jestem jak to zadziała. Jak na razie to nawet trochę osób z tej strony weszło na nasz opis
- andrzej627
-
- Kontaktowanie:
Spróbuj może tu:grzehoo pisze:my szukamy po roznych forach i na razie kiepsko.
Nowy 2013 (plany wyjazdów i podróży)
Andrzej
zajrzalem se tam i...
wicie co, chopy - stwierdzam autorytatywnie, ze to nasze 3po3 jest jeszcze w miare normalnym forum.
na innych ciagle widze - a to jakies rankingi forumowiczow, a to jakies inne notowania, oceny, punkty, lajki, srajki.
a u nas po prostu sie kasztani i co najwyzej po ryju w realu mozna komus dac albo samemu zaliczyc.
wiec nie jest zle.
(a'propos: gazfan - jeszcze masz niewyplacone od mazeniaka. nie wiem czemu taki poblazliwy u czeska bylem, jak mi wpadles w lapska, hie, hie).
wicie co, chopy - stwierdzam autorytatywnie, ze to nasze 3po3 jest jeszcze w miare normalnym forum.
na innych ciagle widze - a to jakies rankingi forumowiczow, a to jakies inne notowania, oceny, punkty, lajki, srajki.
a u nas po prostu sie kasztani i co najwyzej po ryju w realu mozna komus dac albo samemu zaliczyc.
wiec nie jest zle.
(a'propos: gazfan - jeszcze masz niewyplacone od mazeniaka. nie wiem czemu taki poblazliwy u czeska bylem, jak mi wpadles w lapska, hie, hie).
wątki Ci się podupcyły ...widzisz tu gdzieś Gazfana ? 

gg4987422
LR D2 -skurwiel
LR D2 -skurwiel
nic mi sie nie podupcylo - to dygresja sie nazywa, cwoku, lub kasztan.
a tobie zreszta tez mam wyplacic :P
a tobie zreszta tez mam wyplacic :P
Zapraszam do obejrzenia powstałego w bólach (prawie rok montażu z doskoku
) filmiku z wyjazdu min. do Albanii w końcu września 2012.
http://dirtyriders.pl/filmy/czarnogora-albania-2013/
Film jak na dzisiejsze standardy jest trochę długawy (9 min.
), ale składa się właściwie z 2 części: Czarnogóra i Albania. Jest zmontowany w miarę chronologicznie i porównując go z relacją na naszej stronce można sobie wybrać interesujące każdego tereny.
Pozdrawiam
Radek

http://dirtyriders.pl/filmy/czarnogora-albania-2013/
Film jak na dzisiejsze standardy jest trochę długawy (9 min.

Pozdrawiam
Radek
Pocaluj mnie W dupemazeno pisze:nic mi sie nie podupcylo - to dygresja sie nazywa, cwoku, lub kasztan.
a tobie zreszta tez mam wyplacic

gg4987422
LR D2 -skurwiel
LR D2 -skurwiel