Ja np. nie mam żonyselim pisze:zdradzcie mi jedno
jak Wam sie udaje
jechac na dwa miesiace?

Moderator: Misiek Bielsko
Ja np. nie mam żonyselim pisze:zdradzcie mi jedno
jak Wam sie udaje
jechac na dwa miesiace?
mizogin czy cieply?Tatuś pisze:Ja np. nie mam żonyselim pisze:zdradzcie mi jedno
jak Wam sie udaje
jechac na dwa miesiace?
Cieszę sięh0MER pisze:kolego bez żony...
wyslalem ci PMa
selim pisze: mizogin
...Wygodnyselim pisze:mizogin czy cieply?
Tatuś pisze:...........................
Jak jest w temacie benzyny minimum 95??
W takim razie pojade hiluxem bo patrol nie zniesie tak podłej wachy.minimum to tam masz przeważnie 86![]()
A jak chcesz to mogę Ci co nieco powiedzieć na "ściemie" w czwartki - tylko daj znać który - telefon chyba masz
Tymi drogami, co wszyscy.danti pisze:Którędy jeździsz do Pamiru? Kazachstan - Uzbekistan - Tadżykistan?Darek Elwood pisze:W życiu zaś nie byłem na granicy Kaz-Kirgiskiej.
Tatuś pisze:W takim razie pojade hiluxem bo patrol nie zniesie tak podłej wachy.minimum to tam masz przeważnie 86![]()
A jak chcesz to mogę Ci co nieco powiedzieć na "ściemie" w czwartki - tylko daj znać który - telefon chyba masz
Jasne że telefon do Ciebie mam,a na ściemie bardzo rzadko bywam. Z chęcią jednak spotkam się z Tobą i może to być ściema.
Za tydzień od dziś pasuje?
To sąśmy umówieniCajman pisze:ok
czyli 12 grudnia - będę tak miedzy 20-21
no wlasnie - ale mam nadzieje ze 20ego sie spotkamy;-)Darek Elwood pisze:Benku Czysty,
za dwa tygodnie week u Zwierza.
Biesowisko 9/10 i 1/3.
Złamaną 8/9-tkę zaliczyliśmy właśnie u Mario i do tego Mocną (tak... kłerwa) Zmianę Bluesa w ostrym ziarnie.
Była też Złota Reneta (może nie Złota, może i nie Reneta ale na pewno) w dupie.
Generalnie kosmos przy współudziale wespółzasłabniętych.
Generalnie, normalnie towarzystwo w porządku ale prywatnie same szmaty.
A ponieważ w kupie siła i trza posadzkę u Zwierza zmyć...
P.S.
Poza tym będzie z rąk Szparaga Piękna Damka do odebrania, z Twoich zestaw 8mm.
Będziemy kręcić film z motywem przewodnim - Jabłko w dupie czyli pasje utajone, ujeżdżając przy tym Piękną Damkę.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość