ale kasztanimy temat

Moderator: Misiek Bielsko
przewidujesz efekt marketingowy odwrotny od zamierzonegoczesław&jarząbek pisze:jaki timex taka wyprawa
No z tymi komplekasami... Kiedyś, dawno, jak wybierałem kolejne auto, to rozmawiałem z użytkownikami kilku marek.. Zgadnij którzy byli obiektywniDamian pisze:bo nie ma znaczenia czym, a cudze kompleksy na punkcie LR czy pipów czy czegoś tam, są żałosnepiotrck pisze:Fakt Isuzu/Łopel nie koszerny ale dojedzie i wróci
Ktoś z własnej woli kupił by sobie takowy zegarek ?andrzej:) pisze:przewidujesz efekt marketingowy odwrotny od zamierzonegoczesław&jarząbek pisze:jaki timex taka wyprawa![]()
O gustach się nie dyskutujepiotrck pisze:Ktoś z własnej woli kupił by sobie takowy zegarek ?andrzej:) pisze:przewidujesz efekt marketingowy odwrotny od zamierzonegoczesław&jarząbek pisze:jaki timex taka wyprawa![]()
Dokładnie tak to wyglądało,tyle że nie spałem w namiocie a w aucie. (bez webasta)Darek Elwood pisze:Zabawa zaczyna się, jak rozbijamy namiot przy -36st i nie jest to sekond tu.
Jak gotujemy sobie przy podobnej (a nawet i wiele wyższej temperaturze), próbujemy sie wysrać na mrozie w wietrze a nie korzystamy z darmowych toalet i pryszniców na stacjach po drodze.
No i tak pobawimy się choćby ze dwa tygodnie...
Niektorzy widzac ponoc biale myszki ale, ze w zimie myszki spia, to moze jak sie przewroci na plecy to i zorza sie pokaze. Ja sam malo pije procentow to i nie wiem.Darek Elwood pisze:No nie zdarzyło mi się.
Helikopter jakiś kiedyś a i owszem.
A już Ci...Adamek pisze:Spoko, spoko.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości