Ogólnodostępne nie są bo nie każdy chce podawać do publicznej wiadomościmalosc pisze: BTW kontakty do potwierdzonych są gdzies ogolnodostępne ?

ale mam wszystkie, więc jakby co to walcie do mnie albo się powymieniajcie na PW
Moderator: Misiek Bielsko
Ogólnodostępne nie są bo nie każdy chce podawać do publicznej wiadomościmalosc pisze: BTW kontakty do potwierdzonych są gdzies ogolnodostępne ?
trochę nie te czasy, Rumunia to nie Ukraina, tam biedy takiej nie ma, są w Unii, w większości już całkiem nieźle zarabiają, dużo inwestycji, remontówhellboy73 pisze:Co prawda nie byłem tam nigdy ale podejrzewam że najważniejsze to są fajki żeby było czym Pana Władzę poczęstować
To prawda, np na Thassos jest oblężona przez Rumunów, Bułgarów i Serbów...Damian pisze:trochę nie te czasy, Rumunia to nie Ukraina, tam biedy takiej nie ma, są w Unii, w większości już całkiem nieźle zarabiają, dużo inwestycji, remontówhellboy73 pisze:Co prawda nie byłem tam nigdy ale podejrzewam że najważniejsze to są fajki żeby było czym Pana Władzę poczęstować
Rumuni chcą być bardzo europejscy i nowocześni, w dobrym tych słów znaczeniu
Jakoś nie chciała poruszać tego tematurafalt pisze:@Magda
Jak tam Kachna, bardzo na mnie pogniewana za tą cherbatkę?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości