Wyprawa na Syberię marzec 2014
Moderator: Misiek Bielsko
-
-
Re: Wyprawa na Syberię marzec 2014
Jarząbek, co pośladki spinasz?
Przecież dziadek jest cool.
Przecież dziadek jest cool.
-
-
Eee... Wolę solo. Empatii nie mam za grosz.bert pisze: ...kup "se" tandem
-
-
- mercg280ge
- Kontaktowanie:
pewnie tez mi sie oberwie , ale masz dobrą pamieć , uzywając złotych myśli " betonowego "czesław&jarząbek pisze:....................
nie, to nie było zaproszenie do dyskusji. nie oczekuję odpowiedzi.
z mrocznych* czasow forum

*- przypadkowa zbieżnosc pojęć ..

770k
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
wchłonąłem ten tekst zupełnie. dopiero teraz mi przypomniałeś kto go użył pierwszy. cóż...nie bede wypierał 
adekwatny jest bardzo.
gdzie by się jaki temat nie otworzył o wyjezdzie tam zara pełno elłuda z jego eksperckim doradztwem i wszechwiedzą...sik...sik...sik...

myślę, że teraz intensywnie przeczesuje internety w poszukiwaniu jakiegokolwiek śladu człowieka który pojechał z adrianem.
jak znajdzie to nawiąże łączność i będzie ich naszczuwał na siebie oraz upubliczniał to w sieci aż do osiągnięcia punktu gigantycznej rozpierduchy w której będzie mógł brylować swoją wszechwiedzą i eksperctwem biorąc czynny udział w obrzucaniu hawnem wszystkiego i wszystkich.
czas pokaże czy bardzo się mylę...

adekwatny jest bardzo.
gdzie by się jaki temat nie otworzył o wyjezdzie tam zara pełno elłuda z jego eksperckim doradztwem i wszechwiedzą...sik...sik...sik...

myślę, że teraz intensywnie przeczesuje internety w poszukiwaniu jakiegokolwiek śladu człowieka który pojechał z adrianem.
jak znajdzie to nawiąże łączność i będzie ich naszczuwał na siebie oraz upubliczniał to w sieci aż do osiągnięcia punktu gigantycznej rozpierduchy w której będzie mógł brylować swoją wszechwiedzą i eksperctwem biorąc czynny udział w obrzucaniu hawnem wszystkiego i wszystkich.
Ostatnio zmieniony wt kwie 22, 2014 7:26 am przez czesław&jarząbek, łącznie zmieniany 1 raz.
#noichuj
-
-
To, że Ty nie rozumiesz, nie znaczy jeszcze, że nie mogę tu wyrazić swojej opinii w temacie.czesław&jarząbek pisze: ...bo ja nie rozumiem. co ci ten człowiek przeszkadza z jego własną wizją podróżowania?
...
Każdy se gotuje (że tak nawiąże do kucharzenia) swój własny los m.in. swoimi postępkami i filozofia podróżowania nie ma tu nichts zu tun.
Drukujesz infantylnie sms-y dziadkowe, dajesz się podjudzać mazeniakowi (już widzę jego "wspołpracę" z apodyktycznym dziadkiem) a potem zdziwony, że "scenariusz nie gra".
-
-
Eee... to szkoła dobrze tu znana, ale nie ćwiczona przeze mnie, tylko na mnie. Z lubością brałeś w tym udział swego czasu.czesław&jarząbek pisze:wchłonąłem ten tekst zupełnie. dopiero teraz mi przypomniałeś kto go użył pierwszy. cóż...nie bede wypierał
adekwatny jest bardzo.

Na razie to Ty nie wytrzymujesz ciśnienia i obrzucasz gównem..

Pogodzony już jestem z faktem i wali mnie to.
Choć... Tropiłem raz...

Oj, [cenzura] tropiłem... Piotrusia kzh, ale to inna liga. Okazał sie zwykłym kmiotkiem, więc...

Do dziadka mam szacunek, za wysiłek, trud, wolę walki i na tym się skupiam w ocenie.
Interesujący pojedynek z zimową Syberią i... kucharzem, którego sam wylansowałeś, a teraz placzesz nad rozlanym mlekiem.
No i jak na razie to mało tych moich eksperckich rad, mało!
Ale jarząbkowa wyobraźnia (chora) działa! Oj działa!
PA
Ostatnio zmieniony wt kwie 22, 2014 7:44 am przez Darek Elwood, łącznie zmieniany 1 raz.
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
Darek Elwood pisze:[
Do dziadka mam szacunek, za wysiłek, trud, wolę walki i na tym się skupiam w ocenie.
i tego się trzymaj.
#noichuj
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
brałem.Darek Elwood pisze: to szkoła dobrze tu znana, ale nie ćwiczona przeze mnie, tylko na mnie. Z lubością brałeś w tym udział swego czasu.

#noichuj
-
-
...
Świat już wszystko połknął, strawił, wysrał i prezentuje to jako materiał twórczy.
Świat już wszystko połknął, strawił, wysrał i prezentuje to jako materiał twórczy.
Ostatnio zmieniony pt cze 06, 2014 12:58 am przez Darek Elwood, łącznie zmieniany 2 razy.
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
no. już dość. bo nadmiar nudzi.
ale...jak bardzo potrzebujesz zajęcia i żeby dynamicznie było to wiesz...igorkiem w każdech chwili możemy poszczuć...
ale...jak bardzo potrzebujesz zajęcia i żeby dynamicznie było to wiesz...igorkiem w każdech chwili możemy poszczuć...

#noichuj
-
-
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
no widzisz...jaką elegancką zgodność z "apodyktycznym dziadkiem" osiągnąłeś. i jak szybko.
on chce żeby drukować, ty chcesz żeby drukować.
gawiedź się cieszy.
wszyscy zadowoleni.

tak poza konkursem...
gdyby mnie kto spytał czy bym z nim pojechał...nie. w żadnym wypadku.
aczkolwiek niezmiennie uważam, że jedynym kandydatem gwarantującym powodzenie misji na wielu płaszczyznach była ta parówa mazeniak
szybko by się spieli, szybko to rozpracowali, zamienili energię na pracę użyteczną.
i zdjęcia by przynajmniej były.
on chce żeby drukować, ty chcesz żeby drukować.
gawiedź się cieszy.
wszyscy zadowoleni.

tak poza konkursem...
gdyby mnie kto spytał czy bym z nim pojechał...nie. w żadnym wypadku.
aczkolwiek niezmiennie uważam, że jedynym kandydatem gwarantującym powodzenie misji na wielu płaszczyznach była ta parówa mazeniak

szybko by się spieli, szybko to rozpracowali, zamienili energię na pracę użyteczną.
i zdjęcia by przynajmniej były.
#noichuj
-
-
Jaka to kastrofa musiałaby zaistnieć, by zjednoczyć takich liderów?
Poza tym mazeniak, to nie jest już ten mazeniak z 2011-tego, z którym mialem przyjemność sie poszlajać trochę.
Zaprzedał się własnym ideałom.
Dawny krytykant komercyjnych imprez i pokazywania innym "fajnego świata", teraz organizator owych.
P.S.
Nie dywaguj, tylku drukuj.
Poza tym mazeniak, to nie jest już ten mazeniak z 2011-tego, z którym mialem przyjemność sie poszlajać trochę.
Zaprzedał się własnym ideałom.
Dawny krytykant komercyjnych imprez i pokazywania innym "fajnego świata", teraz organizator owych.
P.S.
Nie dywaguj, tylku drukuj.
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
22.04 godz. 9.34
Dolałem olej do tylnego mostu. Kucharz to prawie bandyta. Jedyny argument to groźby.
Dolałem olej do tylnego mostu. Kucharz to prawie bandyta. Jedyny argument to groźby.
#noichuj
Pod kil, a jak nie pomoże to zamknąć w ładowni i zabrać klucz od kambuza.
Nie trzymam Kobiet w domu...
erpe_roman
Za tęczowym mostem: Ranger, Fiorino, Hąda, Pajero, Frontera, Sintra
erpe_roman
Za tęczowym mostem: Ranger, Fiorino, Hąda, Pajero, Frontera, Sintra
- michalxl600
Napięcie rośnie jak u Hitchoka 

kobiety też mają prawo programować.Dlatego kupujemy im pralki 

jakie szanse na sms-y od kucharza mielibyśmy szerszy pogląd na sytuacje
-
-
może i tak być
różne loty mają ludzie po 50-tce
różne loty mają ludzie po 50-tce
-
-
w podstawówce z Panią od j.polskiego ale to już historiaDarek Elwood pisze:Masz jakieś traumatyczne doświadczenia?
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
22.04 godz. 12.24
Głupi jestem, dałem się przeprosić. Minąłem Krasnojarsk. Nie wiem dalej co zrobić z Moskwą.
Głupi jestem, dałem się przeprosić. Minąłem Krasnojarsk. Nie wiem dalej co zrobić z Moskwą.
#noichuj