prawdziwi twardziele jeżdżą do jastarni passatem tdi
ekstremalni - nad solinę, też passatem
Moderator: Misiek Bielsko
Nad Solinę trafiają tylko tfardziele. Mnie Polańczyk pokonał, spierd...em w podskokach. Ale Okuninka jest bardziej podstępna. Uśpiła moją czujność.Mroczny pisze:bo tylko pedały jeżdżą do tef
prawdziwi twardziele jeżdżą do jastarni passatem tdi
ekstremalni - nad solinę, też passatem
Tam jak nie masz takich trzech Croochych koło siebie, to może być nieciekawieKabal pisze:... Ale Okuninka jest bardziej podstępna. Uśpiła moją czujność.a Metale ostrzegał...
Dokładnie! Asfalt jest już do przełęczy.brodafidela pisze:Jak byłem dwa sezony temu na zad - to już było sporo hajłeja i walili dynamitem że hej, od 10-14.00.Wojtek_W pisze:Ale skup sie na pytaniu.![]()
Maluch jest dosc dzielny terenowo.
Asfalt tam juz jest? Bo mam sprzeczne info. Chcielbym we wrzesniu z kumplem podjechac , ale jego intruz nie lubuje sie w kamienistych podjazdach.
Teraz słyszałem, że asfalt/ew. utwardzone - już jest do przełęczy.
Ale tu ktoś był niedawno - to będzie wiedział...
Chris69 pisze: A do k.. y nędzy co on by z tym autem zrobił gdyby je ukradł? Jak myślał ujść cało i bez problemów? Pytanie o tyle głupie, co ważne ... bo mamy się bać, czy zlać to? Może tam na prawdę mogą zabić ?
To juz nawet w Albanii nie ma KS? eee....Podejrzenie padło na 20-letniego Sokola Frana Mijacaja, który w 2010 r. zabił 11-letniego chłopca i ukradł mu złotą bransoletkę. Został jednak wtedy skazany na zaledwie cztery lata więzienia i w ub.r. wyszedł na wolność.
Policja ostrzegla pana bandyte... Znaczy ze obowiazuja juz "standarty europejskie".Mężczyzna ukrywał się w Grude, ok. 75 km od miejsca zabójstwa. Policja otoczyła budynek, w którym się ukrywał, ale mężczyzna nie chciał się poddać. Uczynił to dopiero kiedy policja ostrzegła, że go zabije.
lubią Polaków , mam nadzieje że tak dalej pozostaniepetercapri pisze:Chris69 pisze: A do k.. y nędzy co on by z tym autem zrobił gdyby je ukradł? Jak myślał ujść cało i bez problemów? Pytanie o tyle głupie, co ważne ... bo mamy się bać, czy zlać to? Może tam na prawdę mogą zabić ?
Oczywiscie, ze moga. Albania i Kosovo to dzisiaj glowny szlak przemytu narkotykow do Europy, niedawno osrodki handlu organami wycietymi Serbom porwanym w Kosowie, kwitnie handel bronia i takie tam.
Ale, jak nam powiedzial wlasciciel jednego baru: "Te tereny nie podlegaja wladzy panstwowej, ale nie musicie sie bac. Albanczycy strzelaja do siebie i do policji, ale nie do turystow".
Nie wiem ile razy bylem w Albanii, moze z 7Uwazam ze mozna jezdzic, zwiedzac, rozbijac sie gdzie popadnie... z zachowaniem podstawowego rozsadku, nie wpierdalajac sie w cudze sprawy. Jak widac dziwne geby to przejechac dalej. Trzymac sie prostych ludzi. A w razie czego udawac durnych turystow. Albo od razu krzyczec ze turistas de Polonia, gdzie suvenirs i ktoredy na Ostroleke. Z jakiegos powodu nas lubia.
Poza tym albanskie wladze, jakie by nie byly, akurat doskonale rozumieja ze wizerunek kraju i pozytywny odbior przez turystow jest kluczowy. Wiec pewnie teraz gdzies tam w krzakach jest niezla zadyma, ale nie bedzie o tym w mediach bo i po co.
W Albanii nigdy nie mialem zadnej niebezpiecznej sytuacji. W "cywilizowanej" zachodniej Europie wrecz przeciwnie. W smierdzacym Poznaniu... szkoda gadac.
no, przesadzilemMroczny pisze:wolałbys aby zastrzelili pacjenta bez pewności, ze to on?
policja zatrzymuje, karze sąd - chyba, ze gdzieś jest odwrotnie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości