Rumunia 2008
Moderator: Misiek Bielsko
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
na forum Rumunia Gazety PL jest tez przepis jak sobie samemu sklecic taka zupkeczesław&jarząbek pisze:a jest w istocie. pokazała się w tym sezonie.
ale paprykę i śmietanę i tak trzeba sobie zorganizować dla pełni doznań.
w ichnich makro jest też de burta mrożona w sprzedaży.
Norbert J. Zbróg
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania
-
-
- pawel kusmierski
- Kontaktowanie:
a miczi , kto pamieta? takie miesko mielone kosci na grilla

Super Grejt Xtrim Patrol 4,2
http://www.martechszczecin.pl
http://www.martechszczecin.pl
da burta mnie jakoś nie rajcuje - być może za każdym razem nie trafiałem w egzemplarz i sie zraziłem (a naprawde sie starałem)czesław&jarząbek pisze:a jest w istocie. pokazała się w tym sezonie.
ale paprykę i śmietanę i tak trzeba sobie zorganizować dla pełni doznań.
w ichnich makro jest też de burta mrożona w sprzedaży.
podobnie jak z naszymi flakami - trafisz na h.jowe i sie zrazisz
z zup to jeszcze niezła taranesca
ale zakochałem sie w jednym - w mamałydze

dobrze zrobiona, ze serem owczym jest po prostu pycha
robok rzępoli w harapuciu
Zaloj, ze sie zraziles bo i de burta i flaki dobre sa wspaniale
de burta oprocz smietany wymaga odrobiny piwa, zeby byla przepyszna :021
Oprocz tego maja zajebisty ser
Bialy na straganach sie kupuje. Niestety nie wiem jak sie nazywa, ale tez jest pyszny.
Co to piwa to Ursus mi pasowal

de burta oprocz smietany wymaga odrobiny piwa, zeby byla przepyszna :021
Oprocz tego maja zajebisty ser

Co to piwa to Ursus mi pasowal

To co piszę jest wyłącznie moim PRYWATNYM zdaniem i nie ma związku z niczym poza tym. Jasne?
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- Discotheque
-
łyknąłeś ?Discotheque pisze:Ciolki dwa dni mi wkrecali film ze miczi ktory zjadlem byl z mielonych baranich jadera to zwykla baranina

cialo nie przyspiesza umyslu,umysł nie ponagla ciała...
www.szachy.org/~maciek/net/pvekstory301.gif
- Discotheque
-
a co?gri74 pisze:Tylko tyle pamietaszNaj z trunków to jednak Babanu, wino w 3 litrowych butelkach lub w plastiku
w puszkach tez jest?

cialo nie przyspiesza umyslu,umysł nie ponagla ciała...
- Elwood
-
- Kontaktowanie:
Skasztanienie wątku...
Ostatnio zmieniony śr sty 02, 2008 10:52 pm przez Elwood, łącznie zmieniany 1 raz.
The Bluesmobile
"...nauczyć się być w świecie, oglądać go, odkrywać, zwyczajnie, nim zniknie..."
"...nauczyć się być w świecie, oglądać go, odkrywać, zwyczajnie, nim zniknie..."
..."i to jest sluszna koncepcja"*.Igi.Jeep pisze:coż.... chyba pojadę samIgi.Jeep pisze:Powoli szykuję się do wyjazdu do Rumuni. Termin do ustalenia, ale raczej czerwiec. Nie byłem tam nigdy, więc szukam jeszcze jakiegoś auta które miało by ochotę na 2-3tyg. wycieczke.bo oprócz kasztaniarzy nic nie słychać
Na Bezdrozach mozesz kupic mapy 50 i 60 wielu obszarow Rumunii. Poza tym odrobina rozsadku, sprzet biwakowy i mozna spokojnie samemu odbyc taka podroz.
Norbert J. Zbróg
Jak chcesz odbyc taka podroz w towarzystwie to przeciez mozesz zalapac sie na ktoras z grup np Czeslawa & Jarzabka.
* z "Misia"
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania
- Misiek Bielsko
-
- Kontaktowanie:
Tylko, ze my to raczej lipiec i wrzesien...
Dobra rada dla kol. Igi: Nie wybieraj sie na dwa auta na chocby tygodniowa wycieczke, jesli nie znasz dobrze towarzyszy podrozy. Mozesz sie bardzo niemile zdziwic. Co innego, jesli jedzie sie w wiekszej grupie i mozna sobie dobac towarzystwo. Skazywanie sie na kogos z netu, bo "boje sie pojechac sam" uwazam za mocno ryzykowne...
To podobnie, jak rejs chociazby po Mazurach - z przypadkowymi ludzmi moze zmienic sie w koszmar.
Dobra rada dla kol. Igi: Nie wybieraj sie na dwa auta na chocby tygodniowa wycieczke, jesli nie znasz dobrze towarzyszy podrozy. Mozesz sie bardzo niemile zdziwic. Co innego, jesli jedzie sie w wiekszej grupie i mozna sobie dobac towarzystwo. Skazywanie sie na kogos z netu, bo "boje sie pojechac sam" uwazam za mocno ryzykowne...
To podobnie, jak rejs chociazby po Mazurach - z przypadkowymi ludzmi moze zmienic sie w koszmar.