2012 lato - na rodzinny wyjazd: Rumunia lub Albania ?
Moderator: Misiek Bielsko
Re: 2012 lato - na rodzinny wyjazd: Rumunia lub Albania ?
no tą drogę to tak
To było na plaży w Olimpie - kara od 5000 do 20 000 RON tak chyba jest napisane na tym znaku ale może się mylę.Caliph pisze:Gdzieś przy plaży w Rumunii wyczytałem, że kara za wjazd na plaże to na nasze coś koło 5000 zł
https://picasaweb.google.com/1059906009 ... 1852257922
Pozdr
O właśnie, ten znak mi chodził po głowie
chyba faktycznie tam wjechaliśmy, ale wieczorem i tylko coby zawrócić (chyba
)

Fortune favours the brave
a to nie było wtedy jak wracałeś kilka kilosów po auto bo Ci się już iść nie chciało? 

O nie nie - wtedy było za widno na taką partyzantkę
za dużo świadków

A jednak to było właśnie wtedy - jeszcze potem przestawiałeś furkęCaliph pisze:O nie nie - wtedy było za widno na taką partyzantkęza dużo świadków

Wtedy (jak wracałem po byka) faktycznie przestawiłem go w pobliże plaży, ale nie wjechałem na nią - na 100% Po plaży przejechaliśmy poprzedniego wieczora. Skończmy tą rozmowę bo admin znowu wytnie to lanie wody 

A w sumie to masz rację - nie ma co się rozpisywaćCaliph pisze:Wtedy (jak wracałem po byka) faktycznie przestawiłem go w pobliże plaży, ale nie wjechałem na nią - na 100% Po plaży przejechaliśmy poprzedniego wieczora. Skończmy tą rozmowę bo admin znowu wytnie to lanie wody