do zamknięcia tematqmulus pisze: Teraz
Wyprawa na Syberię marzec 2014
Moderator: Misiek Bielsko
Re: Wyprawa na Syberię marzec 2014
o,o,o aspiranci na hiper ober modów

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
Z góry przepraszam, mój żart nie oznacza braku szacunku dla Twojego Taty, ale jakoś tak się mi nasuneło a powstrzymać się nie mogę:Zibi pisze:wiem, jestem synem stolarza.Nie sądziłem, że ktos rozróżnia.
Ja czasem mam wrażenie, że wydaje Ci się żeś syn cieśli...

ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania
ale prawdy objawione ma... z rękawaseburaj pisze:brody nie ma i semickiej urody
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania
a czy można gdzieś spotkać p Adriana na prelekcjach?
czesław&jarząbek pisze:aaa...
szyszki cedru syberyjskiego przywiózł.
a nie kamyk z jeleniej gory?

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
nie są planowane tym razem.Drulek pisze:a czy można gdzieś spotkać p Adriana na prelekcjach?
przynajmniej teraz.
ale...
pojechał zmienić opony do gumiarzy. zmienili, wrócił do domu, chciał sobie coś przy aucie podłubać, smar w łożyskach zmienić czy coś...
i się okazało, że koła znowu są nieodkręcalne żadnej długości rułą. zdenerwował się, pojechał do ćwoków, zrobił awanturę, koła mu odkręcali we dwóch dwumetrową rułą. potem dokręcili jak trzeba kluczem dynamometrycznym.
jak wrócił do domu i wkurw mu minął to się zaczął zastanawiać czemu noga go tak nakurwia...
przy próbie odkręcenia kół dojebanych przez bezrozumnych gumiarzy złamał sobie kość śródstopia.
cztery tygodnie w gipsie.
#noichuj
qmulus pisze:Do pewnego momentu ten wątek był ciekawy i był na poziomie .... Teraz
najlepsze jest ze najbardziej pyszczą ci co wczoraj zapisali sie na forumpiotrck pisze: do zamknięcia temat

szkoda; chętnie bym posłuchał i popytał...czesław&jarząbek pisze:nie są planowane tym razem.Drulek pisze:a czy można gdzieś spotkać p Adriana na prelekcjach?
przynajmniej teraz.
książkę już przeczytałem

Widzę, że Pan Adrian jest na forum - Panie Adrianie, proszę coś napisać o wyprawie. Myślę o takim wyjeździe... kiedyś jak dorosnę by się z nim zmierzyć
bo mają świeży umysłLR_Olek pisze:qmulus pisze:Do pewnego momentu ten wątek był ciekawy i był na poziomie .... Teraznajlepsze jest ze najbardziej pyszczą ci co wczoraj zapisali sie na forumpiotrck pisze: do zamknięcia temat
raczej pusty umysl...
To następny dowód na to że jak coś się ma stać, to i tak się stanie.czesław&jarząbek pisze:nie są planowane tym razem.Drulek pisze:a czy można gdzieś spotkać p Adriana na prelekcjach?
przynajmniej teraz.
ale...
pojechał zmienić opony do gumiarzy. zmienili, wrócił do domu, chciał sobie coś przy aucie podłubać, smar w łożyskach zmienić czy coś...
i się okazało, że koła znowu są nieodkręcalne żadnej długości rułą. zdenerwował się, pojechał do ćwoków, zrobił awanturę, koła mu odkręcali we dwóch dwumetrową rułą. potem dokręcili jak trzeba kluczem dynamometrycznym.
jak wrócił do domu i wkurw mu minął to się zaczął zastanawiać czemu noga go tak nakurwia...
przy próbie odkręcenia kół dojebanych przez bezrozumnych gumiarzy złamał sobie kość śródstopia.
Może Pan Adrian będzie miał czas napisać następne dzienniki

Jestem Sawis jeżdżę dżipem,Nie ciekawym jestem typem.
- michalxl600
babę niech zmieni-czesław&jarząbek pisze:.....................................

Ta podatność na wkurw nie bierze się z nikąd.
kobiety też mają prawo programować.Dlatego kupujemy im pralki 

-
-
...
Świat już wszystko połknął, strawił, wysrał i prezentuje to jako materiał twórczy.
Świat już wszystko połknął, strawił, wysrał i prezentuje to jako materiał twórczy.
Ostatnio zmieniony pt cze 06, 2014 12:50 am przez Darek Elwood, łącznie zmieniany 1 raz.
Darek Elwood pisze:Finałem tej niebanalnej ekskursji będzie książka pod tytułem:
Stefan w podróży.
P.S.
Zbowid,
dzięki za pedalskie wakacje.
Wzruszyłeś mnie swoimi wpisami.

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
Niesamowite - no i mosty jednak robią wrażenie

Szacun dla Pana Adriana

Jestem Sawis jeżdżę dżipem,Nie ciekawym jestem typem.
- brodafidela
-
"Kucharza" widać na którymś ?

II TD5, LK (10,2): „Tak więc ten, któremu się wydaje, że stoi, niech uważa, aby nie upadł”.
Dziękujemy za zdjęcia
Mosty mostami, ale ta rzeka pod kolejowym, brrr. Nie wiadomo jaka głęboka i czy lód wytrzyma...

Mosty mostami, ale ta rzeka pod kolejowym, brrr. Nie wiadomo jaka głęboka i czy lód wytrzyma...
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
pikne fotosy

... transporter GV XL7 2.0HDI 6,68l/100km nurza się w zieloność i jak łódka brodzi ...
w Chinach google nie działa 
muszę poczekać na oglądanie fotek do powrotu do PL......

muszę poczekać na oglądanie fotek do powrotu do PL......
- Fiba
-
- Kontaktowanie:
Zdjęcia zajefajne tylko opisy ledwo czytelne ale i tak 

Lepszy głupiec wędrujący po świecie od mędrca ,który siedzi w domu.
Patrol Y60 2.8
Patrol Y61 2.8
Patrol Y60 2.8
Patrol Y61 2.8
Dzięki za fotki miło było pooglądać, trochę fotek a wiem zdecydowanie więcej niż po przeczytaniu wątku. Watek czasem zbaczał z obranego toru wycieczki a fotki zawsze na temat.
Życzę udanych kolejnych wyjazdów.
Życzę udanych kolejnych wyjazdów.