Piękna nasza Polska cała
Moderator: Misiek Bielsko
Rzeczywiście, bardzo przyjemnie się czyta Pańskie opowieści Panie Piotrze. 
Korzystając jednak z okazji... pozwolę sobie na małą reklamę..
http://ulestka.ovh.org

Korzystając jednak z okazji... pozwolę sobie na małą reklamę..

Zapraszam serdecznie do zapoznania ze stroną internetową gospodarstwa opisanego przez Pana Piotra:Nocujemy u "Lestka". Piekne miejsce na ziemi. Właśiciel Leszek kupił stara szkołę podstawową i wraz z żoną zamieszkał tam przenosząc sie z "dużego miasta", prowadzą również agroturystykę. Silniki znów milkną, rozbijamy namioty wcześniej "odpalając" oczywiście po browarku . A że humorem jakos nie tryskam, przyjaciele moi zaraz ida mi z pomocą i juz "żeglujemy łódka Bols", humor powoli powraca . Noc sie tak szybko nie skończy...
Ach te bieszczadzkie noce. Okazało sie że mielismy duuuuzo wspólnych tematów z właścicielami agroturystyki na której spalismy Było nad wyraz miło i sympatycznie.
http://ulestka.ovh.org
Do LR_Olek
Szanowny kolego, pisząc że Żuławy były dla mnie [i moich współtowarzyszy podrózy] nudne, wyraziłem mój subiektywy osąd. Porównując Kaszuby, Warmię do Żuław, to Żuławy wypadaja bardzo blado, a przynajmniej ta część którą przejechałem. Wszędzie pola, łąki i parę kanałów.
Co sie tyczy wjazdu do lasów ! W trakcie tej wycieczki spotykalismy parę razy pracowników Lasów Państwowych, i nigdy nie dostalismy żadnego mandatu, co najwyżej byliśmy poproszeni o opuszczenie lasu, co tez i czynilismy. Tak więc nie wiem po co bijesz piane kolego ?
Czy ty jak wjeżdżasz do lasu to ZAWSZE masz "glejt" od Nadlesnictwa ?
Jeżeli tak , to wielki szacun Panie kolego !
Co sie zas tyczy wątku [pytania o jazdę wg GPSu] to uzywam przewaznie dróg ogólnie dostepnych [udostepnionych do ruchu kołowego]. Owszem, zdażaja sie przypadki wjazdu pod zakaz wjazdu do lasu, ale to czynie na własne ryzyko i jestem świadom kary z jaką moge sie spotkać.
Szanowny kolego, pisząc że Żuławy były dla mnie [i moich współtowarzyszy podrózy] nudne, wyraziłem mój subiektywy osąd. Porównując Kaszuby, Warmię do Żuław, to Żuławy wypadaja bardzo blado, a przynajmniej ta część którą przejechałem. Wszędzie pola, łąki i parę kanałów.
Co sie tyczy wjazdu do lasów ! W trakcie tej wycieczki spotykalismy parę razy pracowników Lasów Państwowych, i nigdy nie dostalismy żadnego mandatu, co najwyżej byliśmy poproszeni o opuszczenie lasu, co tez i czynilismy. Tak więc nie wiem po co bijesz piane kolego ?
Czy ty jak wjeżdżasz do lasu to ZAWSZE masz "glejt" od Nadlesnictwa ?
Jeżeli tak , to wielki szacun Panie kolego !
Co sie zas tyczy wątku [pytania o jazdę wg GPSu] to uzywam przewaznie dróg ogólnie dostepnych [udostepnionych do ruchu kołowego]. Owszem, zdażaja sie przypadki wjazdu pod zakaz wjazdu do lasu, ale to czynie na własne ryzyko i jestem świadom kary z jaką moge sie spotkać.
Piotrek M
Jako młody stażem na tym forum, dopiero wczoraj wpadłem na ten wątek.
Ogromny szacun i podziw tak za jazdę jak i opisy
...
Ja dopiero mam zamiar zacząć takie zabawy, może ciut bardziej softowe, w przyszlym roku.
Z uwagi na sprzęt, Subaru Forester, nie dane mi zabawiać się tak, jak wy.
Miesiąc temu kilkoma subarakami zrobiliśmy sobie pojeżdżawki koło Kielc. Były górki, pola, lasy, piachy, szlabany
, ale daliśmy radę. a że karoserie trochę ucierpiały...
Pozdrawiam serdecznie.
FUX
Jako młody stażem na tym forum, dopiero wczoraj wpadłem na ten wątek.
Ogromny szacun i podziw tak za jazdę jak i opisy

Ja dopiero mam zamiar zacząć takie zabawy, może ciut bardziej softowe, w przyszlym roku.
Z uwagi na sprzęt, Subaru Forester, nie dane mi zabawiać się tak, jak wy.
Miesiąc temu kilkoma subarakami zrobiliśmy sobie pojeżdżawki koło Kielc. Były górki, pola, lasy, piachy, szlabany

Pozdrawiam serdecznie.
FUX
- apede
-
- Kontaktowanie:
W Warszawie czasami warunki objazdowo - parkingowe na trasie zaskakują atrakcyjnością offroadową. Nadmienię tylko że w granicach administracyjnych stolicy zdarzyło mi się plaskaczem wziąć wodę na maskę. 

loppujen lopuksi suzuki neliveto
https://www.flickr.com/photos/apede22
Bareja wieszczem narodowym...
https://www.flickr.com/photos/apede22
Bareja wieszczem narodowym...