ehh.. studenckie czasy... Jechać z niczym nie wiadomo gdzie...
Moderator: Misiek Bielsko
Jak większość projektów i pomysłów na tym forumDamian pisze:to nasza wina, zaszczuliśmy ich i zniszczyliśmy im marzenia
Igor V8 pisze:Jak większość projektów i pomysłów na tym forumDamian pisze:to nasza wina, zaszczuliśmy ich i zniszczyliśmy im marzenia
Poczytaj trochę ... o 4.2 , V8-kach , XJS itppppat pisze: Igor ,co Ty piszesz ?!
napisałeś to tak jak by jakieś Twoje pomysły itp zostały stłamszone .....
![]()
bym chętnie poczytał jeszcze raz ale wyskamlałeś poznikanie tematów z moderatorem jednymIgor V8 pisze:Poczytaj trochę ... o 4.2 , V8-kach , XJS itppppat pisze: Igor ,co Ty piszesz ?!
napisałeś to tak jak by jakieś Twoje pomysły itp zostały stłamszone .....
![]()
Stado baranów typu czesław klucz i inni
Rzygać się chcezresztą sram na wać panów
Mroczny pisze:.......
nie zawsze wszystko się układa jak w planie. Są rzeczy w przyrodzie zmienne i czasem niesłusznym lub przedwczesnym jest darcie łacha z kogoś komu coś nie wyszło....
Lecę się otoknąć ... podróżnej dupy nie będziesz przecież całowałczesław&jarząbek pisze: bym chętnie poczytał jeszcze raz ale wyskamlałeś poznikanie tematów z moderatorem jednym
a gdzie należy skamleć bo ja kiedyś tu i ówdzie skamlałem o zmienę nickaczesław&jarząbek pisze: bym chętnie poczytał jeszcze raz ale wyskamlałeś poznikanie tematów z moderatorem jednym
Chodzi o zasadność krytyki a nie chrzanię.nie dla zasady bycia na tym forumpppat pisze: czy Igor jest mientki![]()
procedury już rozpoczęte...pppat pisze:a gdzie należy skamleć
tylko żeby mi korozja nie zeżarła wszystkich nissanów do czasu zakończenia procedurMroczny pisze:procedury już rozpoczęte...pppat pisze:a gdzie należy skamleć
Że co ... że nie jesteś wiejskim zbytnikiem ?czesław&jarząbek pisze:nieprawdą to jest.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość