... prosimy , nie krępuj sięselim pisze:oo...kurwaa jak tu fajnie

Moderator: Misiek Bielsko
... prosimy , nie krępuj sięselim pisze:oo...kurwaa jak tu fajnie
nie przesadzajIgor V8 pisze:Jak większość projektów i pomysłów na tym forumDamian pisze:to nasza wina, zaszczuliśmy ich i zniszczyliśmy im marzenia
Skąd masz dane że to była próba wału na kasę??? Bo ja akurat znam sprawę z pierwszej ręki i nic takiego nie stwierdziłem.Damian pisze:nie przesadzajIgor V8 pisze:Jak większość projektów i pomysłów na tym forumDamian pisze:to nasza wina, zaszczuliśmy ich i zniszczyliśmy im marzenia
przeczytaj ten temat od początku, ludzie byli życzliwie nastawieni, padło sporo rad
wątpliwości pojawiły się jak wiele zaczęło wskazywać na to że to jest próba wału na kasę
co się potwierdziło
poza tym nikt nie mówił że będzie lekko
słabe jednostki zostają zeżarte
czemu się nie udało ?Zibi pisze:Widzę, ze masz z tym jakiś problemAkurat ta wyprawa zaopatrywała się kompleksowo w mojej firmie i mam z nimi stały kontakt więc raczej wiem co piszę.
Wiesz co ? znowu lecę się otoknąć ... bardzo lubię twoje całowanie mnie po dupieczesław&jarząbek pisze: igorek
jezeli te 70 kola zostaly przekazane to z punktu widzenia sponsora byl to przewal na kase.Zibi pisze:Generalnie tak - kasa była, przygotowanie 2 samochodów to było jakieś 70 tyś. złotych. BYli też sponsorzy choć oni szukali konkretów - a z tym było cięzko bo głowny pomysłodawca i fundator dużo czasu spędzał za granicą pracując natomiast osoba odpowiedzialna za przygotowania na miejscu nie potrafiła tego ogarnąć. I gdy już wszystko bylo na prostej to okazało się, ze dziewczyna w ciąży. A wyprawa miała być na 2 lata. Tak więc życie zweryfikowało. Na koniec wszyscy się ze sobą pokłócili, doszło do szeregu podejrzeń i zawiadomień policyjnych itd itp. Ogólnie brakło jednej odpowiedzialnej osoby żey to ogarnąć.
selim pisze:...ale nie wiem komu przypierdolić ?
Ty, masz bliżej do Ola ....miałbyś bliżej mu lute wstawić
Czesio ...no cóż , to mój guru od lr ...
selim pisze:niech go ktoś
wreszcie odstrzeli
selim pisze:przecie temu deklowi
wszystko jedno - gdzie napisze
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość