Sylwester 2015/16
Moderator: Misiek Bielsko
Sylwester 2015/16
Witam,
Jestem nowy (co widać po ilości postów...) ale do rzeczy.
Wybieram się do Polski na święta oraz nowy rok i korzystając z tego że akurat w tym terminie będziemy w kraju chcielibyśmy pojeździć gdzieś po Polsce w terenie, najlepiej gdzieś na południu (bo my z północy) i ogólnie potrząść tyłki nasze na wertepach z okazji nowego roku.
Czy wie ktoś może o jakiś imprezach offroadowych na ten właśnie termin oprócz dwóch z polskioffroad.pl ?
Chodzi mi o rodzaj wyjazdu, imprezy gdzie będzie się jeździć po jakimś terenie a nie taplanie w błocie/przeręblu.
Zabawa ma być zarówno dla mnie, małżonki i patrola longa z jeszcze tylko powiększonymi kapciami 33 at
Będę wdzięczny za każde info, pozdrawiam
Jestem nowy (co widać po ilości postów...) ale do rzeczy.
Wybieram się do Polski na święta oraz nowy rok i korzystając z tego że akurat w tym terminie będziemy w kraju chcielibyśmy pojeździć gdzieś po Polsce w terenie, najlepiej gdzieś na południu (bo my z północy) i ogólnie potrząść tyłki nasze na wertepach z okazji nowego roku.
Czy wie ktoś może o jakiś imprezach offroadowych na ten właśnie termin oprócz dwóch z polskioffroad.pl ?
Chodzi mi o rodzaj wyjazdu, imprezy gdzie będzie się jeździć po jakimś terenie a nie taplanie w błocie/przeręblu.
Zabawa ma być zarówno dla mnie, małżonki i patrola longa z jeszcze tylko powiększonymi kapciami 33 at
Będę wdzięczny za każde info, pozdrawiam
Re: Sylwester 2015/16
popytaj tu: http://www.przygody4x4.pl/
Niech Discovery Będzie z Wami ... na Zawsze!
- alibia1112
Albo tutaj www.amator4x4.pl
CARPE DIEM
PAHero III LONG nie seria
CLUBMan żółty
PAHERO II LONG 33 było
CLUBMan żółty
PAHERO II LONG 33 było
Znalazłem imprezę z przygodami4x4 na Ukrainie i mi się podoba, "problematyczna" okazuje się tylko wyciągarka której do tego czasu raczej na pewno mieć nie będę a jest to wymóg jakoby nie patrzeć...
Dzięki za pomysły szukam dalej
Dzięki za pomysły szukam dalej
- alibia1112
Chyba, że masz Unimoga na simexach to windy raczej nie będziesz używał 

CARPE DIEM
CLUBMan żółty
PAHERO II LONG 33 było
CLUBMan żółty
PAHERO II LONG 33 było
Unimog to nie moje klimaty zdecydowaniealibia1112 pisze:Chyba, że masz Unimoga na simexach to windy raczej nie będziesz używał

To jedź bez windy. To i tak są wymagania na wyrost, bo pierwszy lepszy Dusterem na szosówkach nie pojechał. Zresztą i tak sam jechać nie będziesz, wiec zawsze Cię ktoś wyciągnie.
Fundacja Trzeba Marzyć
Spełniamy marzenia ciężko chorych dzieci.
www.trzebamarzyc.org
www.trzebamarzyc.org
I nie narobil wstydu...RAFAL212 pisze: bo pierwszy lepszy Dusterem na szosówkach nie pojechał.
Jako dżentelmen upijam się po 18-stej.
Wstydu to narobi ten co tam codziennie Lublinem bułki dowozi do sklepu...
Fundacja Trzeba Marzyć
www.trzebamarzyc.org
www.trzebamarzyc.org