Albania Rodzinnie 12-25 wrzesień-szukamy towarzystwa
Moderator: Misiek Bielsko
Albania Rodzinnie 12-25 wrzesień-szukamy towarzystwa
Witam. Szukamy towarzystwa na wspólne wakacje. Pierwotny plan był na Hiszpanię, w październiku, ale może być do dogadania cokolwiek innego, raczej południe (Bałkany, Grecja,Kreta,Sardynia, Hiszpania) czas od 10 dni do 3 tygodni, najchętniej ekipy z dzieckiem/dziećmi ale niekoniecznie.
Nasze auto: t4 multivan syncro westfalia 2,5 tdi z blokadą, na ATkach.
Rodzaj wyjazdu lekki off, jakieś morze/plaża (najlepiej dzika), trochę gór, noclegi na dzikio/campingi/kwatery
https://www.facebook.com/Kamperki-53382 ... 50/?ref=nf
gajron@o2.pl
Nasze auto: t4 multivan syncro westfalia 2,5 tdi z blokadą, na ATkach.
Rodzaj wyjazdu lekki off, jakieś morze/plaża (najlepiej dzika), trochę gór, noclegi na dzikio/campingi/kwatery
https://www.facebook.com/Kamperki-53382 ... 50/?ref=nf
gajron@o2.pl
Ostatnio zmieniony pn wrz 05, 2016 12:17 pm przez Gajron, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Rodzinnie wrzesień,październik-szukamy towarzystwa
Jak będziesz szukał nowych sprężyn (face...czytałem) to, kup progresywne firmy monroe
właśnie takowe założyłem do multivana
i jestem mega zadowolony
może za rok na kaukaz dałbym się namówić ...
właśnie takowe założyłem do multivana
i jestem mega zadowolony
może za rok na kaukaz dałbym się namówić ...

gg4987422
LR D2 -skurwiel
Rakieta - resorak nie-do-zajechania
LR D2 -skurwiel
Rakieta - resorak nie-do-zajechania
Re: Rodzinnie wrzesień,październik-szukamy towarzystwa
Dzięki za podpowiedź w sprawie sprężyn. No tak Kaukaz jest w planach. Może faktycznie za rok. Ekipę można już zacząć montowac
Re:Albania Rodzinnie 12-25 wrzesień-szukamy towarzystwa
Plany się konkretyzują, prawdopodobie wyruszymy 12.09 do Albanii na 2 tyg, ktoś chętny na dołączenie?
Re: Albania Rodzinnie 12-25 wrzesień-szukamy towarzystwa
fajowy ten kamper 

Aktualnie jesteśmy na Hvarze w Chorwacji, jutro powoli zwijamy w stronę stałego lądu i potem szybki przelot przez Montenegro do Albanii na kilka dni... 

Pogoda dopisuje? Burza wczoraj Was ogarnęła?
Zbowid

-
- jestem tu nowy...
Gdybym się dowiedział wcześniej to może by się udało połączyć siły. My właśnie z dziećmi wrócilismy niedawno z Rumunii, Bułgarii i Grecji. 

Jakoś deszcz nas wczoraj ominął, za to dzisiaj po zjechali z promu w Drveniku zaczęło lać, dlatego w obliczu zapadającego zmroku zdecydowaliśmy się na pierwszy nocleg pod stałym dachem
Co do wspólnych wyjazdów to nic straconego. Chętnie nawiążemy kontakt z potencjalnymi towarzyszami podróży...