Albania rodzinnie lipiec 2017

czyli wyjazdy te bliskie i te bardzo dalekie

Moderator: Misiek Bielsko

Awatar użytkownika
jachu73
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Albania rodzinnie lipiec 2017

Post autor: jachu73 » czw cze 08, 2017 7:43 am

Cześć

Witam. W połowie lipca (15) wybieramy się na 2 tyg do Albanii. Wyjazd rodzinny ze wszystkimi tego konsekwencjami :D ,czyli na spokojnie nie na rekord, robimy dziennie tyle ile się uda z odpoczynkami, przerwami na fotki, jedzenie i zwiedzanie. Śpimy na dziko pod namiotami a jak nam sie spodoba w jakimś miasteczku to ewentualne hostele lub kwatera tak żeby móc na to miasto wieczorkiem wyjść. Wyjazd offroadowy więc trasa zaplanowana tak żeby jak najwięcej było tras offowych. Jemy na biwakach i to co przygotujemy ale też chcemy skosztować kuchni regionalnej więc na pewno odwiedzimy jakieś restauracje/knajpki. Chcemy zaliczyć offroad (dla naszych dzieciaków to frajda) ale też planujemy spędzić trochę czasu nad wodą biwakując (plaża Gjipe, jezioro Ohrid) o wszystkim zadecydujemy wspólnie już na miejscu w trakcie jazdy więc plan trasy może się zmieniać. Nasze dzieciaki są w wieku 6 i 9 chłopaki i córka 3 latka (ale zastanawiamy się czy ją zabrać) Dziecko znajomych który jadą ZJ-tem ma 5 lat. My jedziemy Mitsubishi L200 lekko podniesiony, wyciągarka.

Może znajdzie się jeszcze 1-2 ekipy które chcą się podłączyć? Zapraszamy

Plan trasy
https://drive.google.com/open?id=1GdOud ... sp=sharing

Awatar użytkownika
olin1

Re: Albania rodzinnie lipiec 2017

Post autor: olin1 » czw cze 08, 2017 10:42 am

Ekipa (kilka aut) z Landkliniki jedzie z dzieciakami w lipcu. Chcesz namiary na Ojca Dyrektora wycieczki ?
Daihatsu Rocky - na zawsze
Defender 110 - obecny
Pajero IV - obecny

Awatar użytkownika
jachu73
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Re: Albania rodzinnie lipiec 2017

Post autor: jachu73 » śr cze 21, 2017 5:57 pm

olin1 pisze:
czw cze 08, 2017 10:42 am
Ekipa (kilka aut) z Landkliniki jedzie z dzieciakami w lipcu. Chcesz namiary na Ojca Dyrektora wycieczki ?
Z chęcią, poproszę ten kontakt...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Podróże i Wyprawy niekomercyjne”