Macedonia i okolice na weeekend majowy 2018
Moderator: Misiek Bielsko
Macedonia i okolice na weeekend majowy 2018
jak w temacie. jade na takie male kółeczko. może ktos chce dołączyć na całość lub jakiś etap? zawsze to razniej .max 2 samochody.
piotr.m
http://www.masicz.pl
Re: Macedonia i okolice na weeekend majowy 2018
Będziemy w okolicach. Ochryd .
aż tak bym tych okolic nie zawężał
ale bedziemy

ale bedziemy

Na pizzę się umawiam.........i na nurkowanie zaległe.
Z Macedonii to do nas 3 lata z rzędu przyjeżdżał koleś TIR`em, chłodnią, pełniutkim arbuzów (bo w okolicy była pakownia/sortownia owoców i warzyw dla Biedronek) a potem stał u nas na placu do tygodnia czekając na jakiś ładunek powrotny. Niesamowicie sympatyczny człowiek... a metod i sposobów na spożywanie arbuzów z alkoholem znał chyba ze 100 

nie wiem jak z arbuzami ale pomidorki i winogrona mają zacne ........tylko że w maju to będzie z tym lipa
ale wszelakie mięsa z zwierząt z rogami będą . A bazarki w Ochrydzie dobrze zaopatrzone
ale wszelakie mięsa z zwierząt z rogami będą . A bazarki w Ochrydzie dobrze zaopatrzone
Znaczy kwity brać?
Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
A nie za mało czasu na taki wyjazd 4x4 ?
Przecież Macedonia w ch... daleko a 4x4 raczej do pożeraczy autostradowych kilometrów nie należą.
Przecież Macedonia w ch... daleko a 4x4 raczej do pożeraczy autostradowych kilometrów nie należą.
Droga jest celem

tel. 504126172
tel. 504126172
no to jestesmy namowieni...blizej terminu zawezimy szczegoly spotkania nad i pod wodą

piotr.m
24h jazdy z prędkościami około 100-110 i leżysz na greckiej plaży.
Bubaru outback na A/T
DR 750s

DR 750s
24h jazdy...
kiedyś dałem się namówić na wyjazd do Neapolu, 21h jazdy non-stop. Nigdy więcej

kiedyś dałem się namówić na wyjazd do Neapolu, 21h jazdy non-stop. Nigdy więcej
Przeca nie musisz ciągiem. Są po drodze hotele, motele, kampingi ...
***** USA
Młody człowiek był, głupi 

Dziadki..jazdę dzielimy na pół z moją pasażerką. Ona jedzie, to ja śpię i odwrotnie, nawet licząc 2h drzemkę na parkingu, to spokojnie tak się dojeżdza. Po drodze siku, paliwko, prostowanie kości. Od kilku lat tak jeździmy i nie ma problemu. Szkoda czasu na dojazdówki.
Bubaru outback na A/T
DR 750s

DR 750s
Pasażerka z prawkiem to plus 

Zuchpurti pisze: ↑wt kwie 24, 2018 7:40 pmDziadki..jazdę dzielimy na pół z moją pasażerką. Ona jedzie, to ja śpię i odwrotnie, nawet licząc 2h drzemkę na parkingu, to spokojnie tak się dojeżdza. Po drodze siku, paliwko, prostowanie kości. Od kilku lat tak jeździmy i nie ma problemu. Szkoda czasu na dojazdówki.

Tylko wiesz że najlepiej to się śpi za kierownicą ?

Powieki na zapałki a i tak zasypiasz, przesiadka na fotel pasażera i tadam - jak nowo narodzony, kumpel 2gą godzinę walczy (ze snem) za kierą a ja tam rześki taki że mógłbym jakie sudoku porozwiązywać jakbym miał pod ręką.
- Dobra, to zmiana bo widzę że zasypiasz.
Już ku*wa przy wyjeździe z parkingu, włączając się na autostradę ziewać zaczynałem

To ja wolę inaczej. Na dojazdówkach też są fajne rzeczy, a ja nie jestem kierowcą busa płaconym od km. To wakacje są nie rajd. Ale co kto lubipurti pisze: ↑wt kwie 24, 2018 7:40 pmDziadki..jazdę dzielimy na pół z moją pasażerką. Ona jedzie, to ja śpię i odwrotnie, nawet licząc 2h drzemkę na parkingu, to spokojnie tak się dojeżdza. Po drodze siku, paliwko, prostowanie kości. Od kilku lat tak jeździmy i nie ma problemu. Szkoda czasu na dojazdówki.

Ps. Dopuszczam taką opcję jedynie z braku czasu i mega odległości oraz jakiegoś ważnego planu do realizacji, inaczej wolę dojazdówki kosztem celu nawet

tel. 504126172
tel. 504126172

bo droga jest celem
Rzekł taksówkarz wiozący klientów z lotniska.
Tranzyt autostradą czy stepem kazachskim , jest tak emocjonujący jak zeszłoroczny śnieg w Ciechocinku.

Tranzyt autostradą czy stepem kazachskim , jest tak emocjonujący jak zeszłoroczny śnieg w Ciechocinku.
dlatego tam się.. lata
ale wycieczkę na bałkany prowadzisz przez krainy wina, serów, owocowych destylatów i każda z nich może być osobną destynacją
poza tym - my jeździmy z dzieciorami. Trzeba cukiernię - wbijamy na lody. Trzeba popasu nad rzeczką - jest popas. Dla mnie wakacje zaczynają się na podjeździe. Nie mam żadnego ciśnienia, że coś przegapię, ominę, za krótko tam będę. Punks not dead znaczy
ale wycieczkę na bałkany prowadzisz przez krainy wina, serów, owocowych destylatów i każda z nich może być osobną destynacją
poza tym - my jeździmy z dzieciorami. Trzeba cukiernię - wbijamy na lody. Trzeba popasu nad rzeczką - jest popas. Dla mnie wakacje zaczynają się na podjeździe. Nie mam żadnego ciśnienia, że coś przegapię, ominę, za krótko tam będę. Punks not dead znaczy