Mongolia przez Kazachstan 2009
Moderator: Misiek Bielsko
Mongolia przez Kazachstan 2009
przygotowuje z kolega wyprawe przez Kazachstan, Rosje i Mongolie w 2009.
Pustynie i gory.
Termin realizacji pomiedzy czerwcem a wrzesniem, czas 2 miesiace.
Wylacznie dla Land Roverow, zalozenie takie, ze sama podroz to juz przygoda. Cel jezeli bedzie osiagniety to super, jak nie to trudno.
Ew chetnych zapraszam do udzialu. Oczywiscie zanim dojdzie do wspolnego wyjazdu musimy sie dobrze poznac i zaakceptowac.
Max 10 aut /3 juz sa/ koszta wyjazdu = koszta wlasne + niewielka zrzuta na koszta manipulacyjne
Wiecej info na PW
Pozdrawiam
Norbert J. Zbróg
Pustynie i gory.
Wylacznie dla Land Roverow, zalozenie takie, ze sama podroz to juz przygoda. Cel jezeli bedzie osiagniety to super, jak nie to trudno.
Ew chetnych zapraszam do udzialu. Oczywiscie zanim dojdzie do wspolnego wyjazdu musimy sie dobrze poznac i zaakceptowac.
Max 10 aut /3 juz sa/ koszta wyjazdu = koszta wlasne + niewielka zrzuta na koszta manipulacyjne
Wiecej info na PW
Pozdrawiam
Norbert J. Zbróg
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania
ze wzgledow pogodowych /a i zawodowych pomerania wiosna i pomerania jesien/ moze to byc tylko okres pomiedzy 15 czerwca a 10 wrzesniaToroo pisze:Termin 2009 dla mnie jest![]()
A w jakich miesiącach Planujesz wyprawę
Pozdrawiam
norbert J. Zbróg
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania
zaraz tam egalitarnosc, po prostu Czeslaw mnie nie lubireeb pisze:z czego wynika ta egalitarnosc? tak z ciekawoci...bert pisze:sie nie zalapie, juz sie znamy, od kilku lat /co nie oznacza - przez kilka lat/klucz13 pisze:Może C&J się załapie bo ja odpoadam - niet Ladłowera
Norbert J. Zbróg

Norbert J. Zbróg
Re: Mongolia przez Kazachstan 2009
bert pisze:przygotowuje z kolega wyprawe przez Kazachstan, Rosje i Mongolie w 2009.
Pustynie i gory.
Wiecej info na PW
Pozdrawiam
Norbert J. Zbróg
Tak z czystej ciekawosci czemu tylko LR?
WARMIŃSKO-MAZURSKA GRUPA OFF ROAD
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
ciebie nie da się lubićbert pisze:zaraz tam egalitarnosc, po prostu Czeslaw mnie nie lubireeb pisze:z czego wynika ta egalitarnosc? tak z ciekawoci...bert pisze: sie nie zalapie, juz sie znamy, od kilku lat /co nie oznacza - przez kilka lat/
Norbert J. Zbróg
a ja przeciez dluzny nie zostane, nie ?
Norbert J. Zbróg

#noichuj
Oooo z tym to sie zgodze w ciemno - jak pojada same LR to podróż bedzie przygodąbert pisze: ...Wylacznie dla Land Roverow, zalozenie takie, ze sama podroz to juz przygoda....

z sympatii dla markiCLIMBER pisze:bert pisze:przygotowuje z kolega wyprawe przez Kazachstan, Rosje i Mongolie w 2009.
Pustynie i gory.
Wiecej info na PW
Pozdrawiam
Norbert J. Zbróg
Tak z czystej ciekawosci czemu tylko LR?

Zdecydowanie latwiej realizowac wyjazd z wspolnym dla wszystkich serwisem w sensie czesci zamiennych / w przypadku LR np cala masa zapasowych dyfrow

Pod zdrowka
Norbert J. Zbróg
nie jest tak zle, w 1999 machnolem 109 z 1970 roku kilka tysiecy kilometrow po Rosji /Siewier, porzebicie przez polnocny ural na Syberie i z powrotem/, wszystko na kolach i bez awarii a byly 4 landrovery !Koro pisze:Oooo z tym to sie zgodze w ciemno - jak pojada same LR to podróż bedzie przygodąbert pisze: ...Wylacznie dla Land Roverow, zalozenie takie, ze sama podroz to juz przygoda....

skad innad musze oddac honor i ARO`wi, bodaj w 84, przez trzy tygodnie poniewieralem biednego po Austrii - a po powrocie do PL zauwazylem, ze nie mialem ze soba nawet klucza do kol, a on jakby wiedzial o tym, ze zadnych narzedzi nie mam i jakby co wyladuje na pierwszym napotkanym szrocie
Norbert J. Zbróg
PS obecna w PL zla opinia LR-ow bierze sie glownie z tego, ze domorosli samozwanczy mechanicy robia sobie z nich utrzymanie. Ja swoje robie przy pomocy moich mechanikow i awarie, jezeli juz to zdarzaja sie raz na dwa trzy lata a moje auta naprawde dostaja w 4litery.
Ostatnio zmieniony wt gru 19, 2006 10:52 am przez bert, łącznie zmieniany 1 raz.
bert - żartowałem... LR to jedyna marka która wchodzi w rachube po ARObert pisze:nie jest tak zle, w 1999 machnolem 109 z 1970 roku kilka tysiecy kilometrow po Rosji /Siewier, porzebicie przez polnocny ural na Syberie i z powrotem/, wszystko na kolach i bez awarii a byly 4 landrovery !.

wiemKoro pisze:bert - żartowałem... LR to jedyna marka która wchodzi w rachube po ARObert pisze:nie jest tak zle, w 1999 machnolem 109 z 1970 roku kilka tysiecy kilometrow po Rosji /Siewier, porzebicie przez polnocny ural na Syberie i z powrotem/, wszystko na kolach i bez awarii a byly 4 landrovery !.

Norbert J. Zbróg
Ostatnio zmieniony wt gru 19, 2006 11:51 am przez bert, łącznie zmieniany 1 raz.
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
AMEN
Wracają do tematu...
Jak zamierzasz przeskoczyć z kazachstanu do mongoli?? Przez Rosję czy przez Chiny?? Z Chinami to chyba większy problem. Skontaktuj się z Qśmą bo to podobna trasa którą przejechał... patrolem
Wracają do tematu...
Jak zamierzasz przeskoczyć z kazachstanu do mongoli?? Przez Rosję czy przez Chiny?? Z Chinami to chyba większy problem. Skontaktuj się z Qśmą bo to podobna trasa którą przejechał... patrolem

http://www.moto-panamericana.pl
4x4 Szczecin
4x4 Szczecin
taka jest droga samurajabert pisze:wiemKoro pisze: bert - żartowałem... LR to jedyna marka która wchodzi w rachube po ARO
Norbert J. Zbróg

przez Rosje bo (w/na) Altaju to i owo chcialbym (zobaczyc/zaliczyc)benes pisze:AMEN
Wracają do tematu...
Pod zdrowka
Norbert J. Zbróg
- Cyprian
- Kontaktowanie:
Pomysł niezły.bert pisze:przygotowuje z kolega wyprawe przez Kazachstan, Rosje i Mongolie w 2009.
Pustynie i gory.
Wiecej info na PW
Pozdrawiam
Norbert J. Zbróg
Sam bym się pisał.

Chociaż termin do bani ...

Ale jeszcze chwilka na zastanowienie jest.