KRYM A MOŻE RUMUNIA?
Moderator: Misiek Bielsko
KRYM A MOŻE RUMUNIA?
Hej.
Planuję wyjazd w okolicach 25 sierpnia na 2 tygodnie na Krym albo do Rumunii. A może ma ktoś inną ciekawą i realną propozycję? Raczej spokojnie z odpoczynkiem. Szukamy kolejnej załogi chętnej na wspólną wycieczkę.
Pozdrawiam,
Planuję wyjazd w okolicach 25 sierpnia na 2 tygodnie na Krym albo do Rumunii. A może ma ktoś inną ciekawą i realną propozycję? Raczej spokojnie z odpoczynkiem. Szukamy kolejnej załogi chętnej na wspólną wycieczkę.
Pozdrawiam,
-
- jestem tu nowy...
czesc adam ,przegladalem stronki i znalazlem takie zdjecie na expedycja.pl pewnie cos Ci to przypomni
bo ja daje sobie odciac reke ze pilismy piwo dokladnie w tym samym miejscu
http://www.expedycja.pl/?section=2&gall=116&a=1#l

http://www.expedycja.pl/?section=2&gall=116&a=1#l
jeśli nie ma drogi, musimy ja wyznaczyc sami
Miejsca faktcznie znane. Szczególnie ta strzałka
. Wiemy komu dziękować za nawigację w górach. Szkoda że się z nimi nie spotkaliśmy. Cały czas się zastanawiam gdzie jechać żeby trochę słońca i morza było. Mierzyłem twojego landka w srodku. 2 m jak przdnie fotele postawisz!!!!!!!! Można robić spanie
Ach. zrobiłem spanie w środku w moim patim i niestety alternator mam nowy
bolało

Re: KRYM A MOŻE RUMUNIA?
Jeżeli z wypoczynkiem to mogę ci polecić zatokę Silistar nad Morzem Czarnym w Bułgarii na samym krańcu południowego wybrzeża między Sinemorcem a Rezovem. Piękna piaszczysta plaża, obok skały i zielone wzgórza. Przy plaży pole namiotowe z dostępem do wody. Cisza spokój, żadnych budynków w okolicy, a na plaży leją zimne piwkoadaśko160 pisze:Hej.
Pozdrawiam,

Wrócilem wczoraj i już mam ochotę na następny raz. Na miejscu spędziłem 10 nocy, po drodze warto przejechac przez trasę transfogaraską i zajrzeć do Sighisoary w RO. Zdecydowanie stwierdzam, że ta zatoka jest lepszym miejscem na wypoczynek od wielu miejsc na Krymie, gdzie byłem 3 lata temu.
Pozdrawiam
Przyszły rok to jeszcze odległa przyszłość. Coś tam Olaf zagadywał o planach wypadu do Gruzji. Temat ciekawy, ale ja nie mam co marzyć o urlopie dłuższym niż 2 tygodnie
tak więc odpadam na starcie. Wstępnie myślę o Ukrainie i Rumunii na tydzień. A latem to raczej wyskoczę jak ostatnio na Silistar do Bułgarii, ewentualnie w opcji Czarnogóra. Pożyjemy zobaczymy 

-
- jestem tu nowy...
Wstępnie myślę o Ukrainie i Rumunii na tydzień. A latem to raczej wyskoczę jak ostatnio na Silistar do Bułgarii, ewentualnie w opcji Czarnogóra. Pożyjemy zobaczymy
na tak krotko to moze byc ciezko,jak utkniesz gdzies w blocie albo koleinie po krazie to mozesz w niej siedziec wlasnie tydzien:0
na tak krotko to moze byc ciezko,jak utkniesz gdzies w blocie albo koleinie po krazie to mozesz w niej siedziec wlasnie tydzien:0
jeśli nie ma drogi, musimy ja wyznaczyc sami
hej, byłem w zeszłym roku w Gruzji i jest to najwspanialszy kraj jaki widziałem do tej pory. Widoki i trasy w górach są rewelacyjne. Bardzo polecam!!!!! NA stronie dyferklubu była wzmianka o Marcinie Świątkowskim i Karolinie. Jak ich znasz to podpytajcie ich. byliśmy wspólnie na tej wyprawie. Pozdrawiam,