Opłaty za drogi w UE
Moderator: Misiek Bielsko
Opłaty za drogi w UE
Za starych dobrych czasów (jak były granice) to w Cieszynie na moście stał kemping, z którego miły pan sprzedawał naklejki na wszystkie możliwe płatne drogi w Europie. I przyjmował złotówki - pełna kultura.
Ponieważ granice nam zlikwidowali, obawiam się, że miłego pana z kempingiem mogę już nie zastać więc zapytuję uprzejmie - gdzie się teraz nabywa naklejki, np. czeskie i austriackie?
Ponieważ granice nam zlikwidowali, obawiam się, że miłego pana z kempingiem mogę już nie zastać więc zapytuję uprzejmie - gdzie się teraz nabywa naklejki, np. czeskie i austriackie?
LR2 - jej
LR3 - jego
LR3 - jego
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- sebans_xj
- jestem tu nowy...
Jesli na granicy w Cieszynie to kolego po polskiej stronie tuz przed przejsciem w campingu i w budce oraz w bylym budynku strazyzy ale wszytskie trzy mozliwosci to drogie rozwiazanie. Najlepiej kupic tuz po Czeskiej stronie za "przejsciem granicznym" czytaj za mostem u Pepikow kupisz tanio zarowno na czeskie drogi jak i austriackie.
Przynajmniej tak bylo jeszcze w grudniu 2007.
Powodzenia.
Przynajmniej tak bylo jeszcze w grudniu 2007.
Powodzenia.
XJ 1996r 2.5 TD Limited, 4,5 RE" R15 33"x10,5"MT
Nie wiem, nie znam się,ale mi się podoba...
Nie wiem, nie znam się,ale mi się podoba...