Gdzie jezdzic w Danni?
Moderator: Misiek Bielsko
-
- jestem tu nowy...
Gdzie jezdzic w Danni?
Witam niedawno nabyłem odpowiednie autko aby urzeczywistniac hobby.
Zaczołem od mały poprawek lakierniczych paski,oleje,wyciągarka opony(są wtrakcie załatwiania) no i w droge....(poza czarną nawieszchnią) no...ALE GDZIE. Wiekszos tutejszych lasów jest włsnością prywatną lub należą do związków łowieckich a oni niechętni patrzą jaki im ryjesz drużki często taka wyprawa kończy się interwęciom policji i sporym mandatem jak twierdzi policja ZA NARUSZENI WŁASNOSCI PRYWATNEJ.Próbowałem dołączyc do klubu łowieckiego ale musiałbym zakupic broń i zrobic na nią pozwolenie.A to juz wychodzi poza moje zainteresowania.A więc gdzi w tym pięknym skandynawskim kraju mozna jeżdzic bez konfliktu z tutejszym OLSENEM?
Zaczołem od mały poprawek lakierniczych paski,oleje,wyciągarka opony(są wtrakcie załatwiania) no i w droge....(poza czarną nawieszchnią) no...ALE GDZIE. Wiekszos tutejszych lasów jest włsnością prywatną lub należą do związków łowieckich a oni niechętni patrzą jaki im ryjesz drużki często taka wyprawa kończy się interwęciom policji i sporym mandatem jak twierdzi policja ZA NARUSZENI WŁASNOSCI PRYWATNEJ.Próbowałem dołączyc do klubu łowieckiego ale musiałbym zakupic broń i zrobic na nią pozwolenie.A to juz wychodzi poza moje zainteresowania.A więc gdzi w tym pięknym skandynawskim kraju mozna jeżdzic bez konfliktu z tutejszym OLSENEM?
W Dani za to mozesz jezdzic po plazach wyspy Romo . Praktycznie tyle, ze nie masz asfaltu, bo wiec tyle z offroadu. Piach tak mokry i ubity, ze zakopac sie chyba nie ma ja.k Za to mozesz podbudowac sobie humor robiac efektowne fontanny itd
W zeszłym roku to był tam dyżurny Parch co nie jednego plaskiego wyciągał z otchłani piasku plażowego

W okolicy Esbjerg przejeżdżałem drogą szutrową biegnącą przez poligon i widziałem sporo śladów samochodów terenowych . Można było zjechać w las na małe conieco

Y60 + 2" na 34" AT , D22 + 2" na 31' AT
Aha no ja palskim nie bylem, z reszta bylem tam po jakims tygodniu ciaglych opadow, moze jak sucho to wiecej zabawyPiotr L pisze:[
W zeszłym roku to był tam dyżurny Parch co nie jednego plaskiego wyciągał z otchłani piasku plażowego![]()

pzdr
Tabar