Czy ma ktoś doświadczenia z wypożyczalniami autek 4x4 w tamtym rejonie

I czy prawo jazdy międzynarodowe wystarczy

I kolejne pytanie, jak działa tamtejsza drogówka

Moderator: Misiek Bielsko
Prawko musisz mieć międzynarodowe, inne nie przechodzi podczas kontroli.Toroo pisze:I czy prawo jazdy międzynarodowe wystarczy![]()
miałem tylko polskie prawo (intern został w domu!) - zarówno przy wypożyczaniu jaki i przy dwukrotnych bliskich spotkaniach z gliniarzami (raz wjechałem pod prąd) pokazywałem polskie prawko i looz.thecook pisze:Prawko musisz mieć międzynarodowe, inne nie przechodzi podczas kontroli.Toroo pisze:I czy prawo jazdy międzynarodowe wystarczy![]()
Ok, ale ja piszę jakie oni mają przepisy.
miałem tylko polskie prawo[..] i looz.
thecook pisze:Po lewej stronie przed przejściem masz takie biuro odprawy, "wykup" papierki VIP to szybciej i bez osobistej przejdziesz. W Kambodży ma ruch jak w europie-prwostronny, ale zostaw samchód i z przejściem po lewej schodkami na dół masz full taxówek, Fajny bazar 50 m za rzeką po prawej, na piechotę. Powodzenia
Kucharz
Tajlandia.ravv pisze:po powrocie napisz czy zgodnie z moją namową pojechaleś do Cmb i jak się teraz przedstawia dojazd Poipet - Siem Reap
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość