mam dylemat, co zrobić z moim dwulakiem

Ratunku ludu
pozdrawiam Ania

Moderator: Misiek Bielsko
z tego co pamiętam był jakiś wiek do którego dziecko miało zbyt słabe mięśnie karku więc powinno się unikać nadmiernych wstrząsów. Pogadaj z pediatrąAniaK pisze:Witam,
mam dylemat, co zrobić z moim dwulakiem, ma ktoś z Was takiego małego bąbla i ma zamiar brać go w teren, bo im bliżej imprezy tym mam więcej wątpliwości
![]()
Ratunku ludu
pozdrawiam Ania
dobrze gada JarekJaaareeek ! pisze:uważam, że dzieci w teren, poza kompletnym lajtem, turystyką lub imprezami typowo pod dzieci, zabierać się nie powinno.
tylko z tego co wiem fotelik przodem do kierunku jazdy nie może być zamontowany na przednim siedzeniu - zresztą nawet jeśli by mógł miałbym opory przed sadzaniem dziecka na tzw. miejscu dla samobójcyPaveL pisze:Poduszka jest zabójcza w połączeniu z najmniejszym fotelikiem, montowanym tyłem do kierunku jazdy. Z noworodkiem chyba nikt się nie wybiera w teren.sebastian dziurdzik pisze:taaa, przenoś w terenie fotelik na przedni fotel jak masz tak poduszkę powietrzną... taaa
oprócz tego, ze zapewne jestes z tego dumny to co ?sebaska pisze:Pytanie jakiej imprezy?
Nasza Lena w wieku 7 miesięcy objechała dookoła Kaukaz.
http://niemowlak.kaukaz.net
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość